G

GIRLS WHO WEEKEND TIPS AMSTERDAM VAN 5, 6 EN 7 OKTOBER

Het is officieel oktober. Het wordt dus kouder, donkerder en regenachtiger. Maar laten we vooral onthouden dat dit ook dé maand is waar je de knusheid en gezelligheid nog meer opzoekt. Trek erop uit en wees de herfst de baas. Dit weekend staan er weer genoeg evenementen op de planning waar je kan opwarmen! Dit zijn de weekend tips van 5, 6 en 7 oktober!

Fridak – vrijdag 5 oktober, Bardak

Vrijdag beginnen we het weekend goed met shots voor €2,50, en cocktails voor €7. Daarnaast is Bardak een ideale plek om een bodempje te leggen voordat je de Pijp induikt. Tel Aviv’s favourite snacks zorgen ervoor dat die paar borrels uitlopen tot een streetfood-bacchanaal. Neem vooral ruim, want de DJ zorgt ervoor dat je niet stil kan blijven zitten.

Weekend Tips. Girls Who Weekend Tips. Weekend Tips oktober. Weekend guide oktober. Weekend tips van 5, 6 en 7 oktober. Ij-hallen. Nationale restaurantweek. Girls Who Dine. Culinaire Weekend Tips. Cocktails bij BardakWeekend Tips Amsterdam

Nationale restaurantweek – tot en met 10 oktober, diverse locaties

Het ziet ernaar uit dat we het hele weekend uiteten ‘moeten’. Wat vervelend zeg.. Onder andere naar deelenemende restaurants van de Nationale restaurantweek – het Najaar. Zijn er sterrenzaken op toprestaurants waar jij altijd al naartoe wilde, maar dit een te groot gat in het budget zou betekenen? Dit is de perfecte gelegenheid om betaalbaar op sterrenniveau te eten! Een 3-gangen lunch vanaf €25,50 en een 3-gangen diner vanaf slechts €28,50. Vind hier welke restaurants deelnemen!

Weekend Tips. Girls Who Weekend Tips. Weekend Tips oktober. Weekend guide oktober. Weekend tips van 5, 6 en 7 oktober. Ij-hallen. Nationale restaurantweek. Girls Who Dine. Culinaire Weekend Tips.Culinaire Weekend Tips Amsterdam

Iets te vieren? Reserveer een tafeltje in een van deze wel hele bijzondere restaurants!

De IJ-Hallen – zaterdag 6 en zondag 7 oktober, T.t Neveritaweg 1

De temperatuur zakt, de wind begint harder te blazen en de hemel vult zich steeds vaker met regen. Tijd voor een nieuwe (winter)garderobe. Stop al je bloemenjurkjes, slippers en vrolijke rokjes in een koffer voor volgend jaar en ga op zoek naar nieuwe truien, vesten, boots en regenjassen. Dit weekend scoor je ze voor een prikkie op de Ij-Hallen!
Na het winkelen zin in een drankje of hapje? Bezoek een van deze hotspots in Noord!

Weekend Tips. Girls Who Weekend Tips. Weekend Tips oktober. Weekend guide oktober. Weekend tips van 5, 6 en 7 oktober. Ij-hallen.Weekend Tips Oktober | Foto: IJ-Hallen

De Bokkentocht – zaterdag 6 oktober, Amsterdam-Oost

Gek op speciaalbiertjes, en dan in het bijzonder een liefhebber van Bokbier? Dan is deze stadswandeling voor jou weggelegd! Tijdens de Bokkentocht in Amsterdam-Oost leidt de herfstwandeling je langs 8 cafés, waaronder Mojo, Bar Wisse, The Cottage, Bar Restaurant 1900 en Hotel Casa Amsterdam. Een mooie route rondom de Ringdijk dus, waar je in iedere spot voor €3,50 een geselecteerd Bokbiertje en bijpassend gerechtje scoort. Leuk!

Ken je deze hotspots in Amsterdam-Oost al?

Amusetour – zondag 7 oktober, Amsterdam-Zuid

Ook culinaire liefhebbers kunnen hun geluk niet op dit weekend. Na jouw bokkenwandeling op zaterdag, kun je je feestelijke weekend doorzetten met een Amusetour door Amsterdam-Zuid! Op één middag wandel je langs zeven topzaken voor een signature amuse, waaronder restaurant Le Garage, Conservatorium hotel, Solo Bar & Grill, Brasserie van Baerle en restaurant Oud-Zuid. Wat een feest!

Weekend Tips Amsterdam

Boozy Brunch – zondag 7 oktober, Lokaal Edel

Aanstaande zondag kun je weer aanschuiven voor je favoriete hangover cravings in de gezelligste huiskamer van West – Lokaal Edel. Je tafel wordt hier voor €14,50 p.p. bomvol volgezet met gevarieerde brunchgerechten om te delen. Hartig én zoet. (Na)dorst? Bestel er dan voor €16,50 onbeperkt Bloody Mary’s en Mimosa’s bij; zodat je weer helemaal herstelt. Reserveren kan door te bellen naar 020 799 5000.

Weekend Tips. Girls Who Weekend Tips. Weekend Tips oktober. Weekend guide oktober. Weekend tips van 5, 6 en 7 oktober. Ij-hallen. Nationale restaurantweek. Girls Who Dine. Culinaire Weekend Tips. Cocktails bij Bardak. Boozy Brunch Lokaal EdelWeekend tips van 5, 6 en 7 oktober | Weekend Tips Oktober

Persijn’s Brunch – zondag 7 oktober, Persijn

Woon jij aan de andere kant van de stad en is West iets te ver voor jou? Geen zorgen! Ook Persijn in het QO hotel wordt aankomende zondag omgetoverd tot brunchfeest. Tussen 12:00 en 15:00 uur schuif je daar aan voor (onbeperkte) eitjes, pannenkoeken, taartjes oesters of de omegabaars. Ketel One verzorgd de Bloody Mary’s en Espresso Martini’s, dus dat zit wel goed! Ook draait er een DJ’s en vermaakt de nannu je kiddo’s. Reseveer een plekje voor €49 per persoon, including all. Liever alcoholvrij? Dan betaal je €29!

Ook leuk in het weekend: karaoke in de kroeg. Dit zijn de leukste!

Wijnproeverij – zondag 7 oktober, Shanghai Bistro

Het houdt niet op met de culinaire weekend tips! Aanstaande zondag is het Australische wijnhuis Hardys uitgenodigd bij streetfood hotspot Shanghai Bistro. Op deze avond krijg je voor €27,50 p.p. een proeverij van 7 Hardys wijnen in combinatie met 4 gerechten. Heel interessant dus als je meer te weten wilt komen over het combineren van Wijn & Spijs, met in het bijzonder de Aziatische keuken als spijselement. Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je snel aan via info@shanghaibistro.nl!

Shanghai Bistro, Weekend Tips oktober, Weekend Tips AmsterdamCulinaire Weekend Tips Oktober

Zo girls, dit waren weer de weekend tips van 5, 6 en 7 oktober. Er leek geen einde aan te komen! Genoeg te doen in ieder geval. Waar komen we elkaar tegen?

Jouw toffe evenement promoten in onze weekend tips? Stuur een mailtje t.a.v. Weekend Tip kiki@girlswhomagazine.nl

Bron omslagfoto: Persijn

 

CategoriesWeekend tips