1

12 x VERWARMDE TERRASSEN IN AMSTERDAM

verwarmde terrassen amsterdam - verwarmd terras amsterdam - warm terras - terras met heaters - verwarmde terrassen nederland - terras met verwarming amsterdam - terrasverwarming amsterdam

Zin om binnenkort op het terras te zitten, maar wil je geen rekening hoeven houden met het onvoorspelbare weer in ons koude kikkerlandje? Een verwarmd terras biedt de oplossing! Zo kun jij altijd genieten van een koffietje, wijntje of uitgebreid diner zonder koud of nat te worden. Weten waar je hiervoor moet zijn in onze hoofdstad? Hieronder vind je 12 verwarmde terrassen in Amsterdam.

Weer of geen weer, wil jij altijd droog en warm genieten op een terrasje? Vind hier 12 verwarmde terrassen in Amsterdam >

Eetcafé Schotsheuvel

Dit fantastische hoekpand in Amsterdam-Zuid is nog maar net geopend en nu al een absolute favoriet. Wie Wijmpje Beukers kent (overigens óok een verwarmd terras in Amsterdam), kan het weten: in dit ‘broertje van’ zit je goed. En warm. Ideaal voor een uitgebreide lunch onder de heaters!
Eetcafé Schotsheuvel >

Voor of na het terrassen iets leuk doen? Ga op pad met onze Street Art Speurtocht door de Jordaan of Oud-West >

Karavaan

Deze altijd gezellige hotspot bij de Bilderdijkstraat is ook een echte aanrader als je warm wil zitten in Amsterdam. Hier kun je de hele dag genieten op het grote terras. Karavaan is de perfecte plek voor een middagje flexwerken, uitgebreide lunch/diner en ook een super gezellige borrellocatie! Een echte aanwinst voor Amsterdam West!
Karavaan > 

La Cervecería

La Cervecería is een stukje Spanje in Amsterdam aan het Beukenplein. Je vult hier je tafel met tapas, variërend van een klassieke pan con tomate & jamón de pata negra tot paella en verschillende vlees- en vistapas. Daarnaast drink je hier het hele jaar door typisch Spaanse sangria’s!
La Cervecería > 

Gent aan de Schinkel 

Achter het Vondelpark, even over de Amstelveenseweg vind je café restaurant Gent aan de Schinkel. Of je nou wilt ontbijten, lunchen of dineren in een ongedwongen sfeer, wilt komen borrelen met een speciaalbiertje en garnalenkroketjes met uitzicht op de boten in de Schinkel.. bij Gent kan het allemaal!
Gent aan de Schinkel > 

Ook leuk! Vind hier de leukste grote terrassen in Amsterdam >


Lokaal van de Stad

Op de hoek van de Heemstedestraat en Westlandgracht zit Lokaal van de Stad. Dit café is de perfecte plek om goed te borrelen en lekker te ontbijten, lunchen en dineren. Probeer een van de verschillende biertjes of heerlijke wijnen naast een van de gerechten uit hun wereld keuken.
Lokaal van de Stad > 

Morgan & Mees

Op dit terras aan de Nassaukade voel je je als een echte celebrity. Mooie mensen om je heen, fijne entourage en een heerlijk glas wijn in je hand. Morgan & Mees is een prachtig hotel en restaurant in één en heeft een geweldig mooie binnentuin. Hier wil je echt je voorjaarsavonden spenderen!
Morgan & Mees >

Meer verwarmde terrassen in Amsterdam vind je hier >

De Waterkant

Geen vakantie op de planning staan deze zomer? No spang! Bij De Waterkant in Amsterdam-West waan je je namelijk in klein Suriname. Het café-restaurant heeft een prachtig terras aan het water (joh!) waar je de hele dag kan vertoeven met heerlijke Surinaamse snacks en biertjes.
De Waterkant >

Bar Bonnie

Een absolute buurtfavoriet voor wie in de Hoofddorppleinbuurt woont. Niet zo gek is het dan ook dat de warme plekjes aan de gevel snel gereserveerd zijn, maar als je geluk hebt kun je hier een plekje onder de heaters scoren. onze lunchtip: het broodje melanzane. Koffie (of biertje) ernaast, warmte uit de lampen en het is net alsof het zomer is!
Bar Bonnie >

verwarmde terrassen amsterdam - bar bonnie

WestergasTerras

Het WestergasTerras ligt naast de iconische Gashouder bij de Westergas en is met het grote (verwarmde) terras een ideale plek om te borrelen. Terwijl je dichtbij de drukke Jordaan zit, heb je het idee dat je ver uit de drukke stad bent. Ultiem genieten zonder zorgen dus!
WestergasTerras >

Vind hier de gezelligste terrassen om te genieten aan het water >


Bar Botanique

Deze huiskamer (en fijne groene oase) van Oost kan natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Ook hier gaan de heaters lekker aan als het kouder wordt, of je er nou geniet van een bakkie koffie of ’s avonds een cocktail (of 3) drinkt met vriendinnen.
Bar Botanique >

Bar Spek

Als je de naam ‘Bar Spek’ hoort en het schattige varkenslogo bekijkt, denk je misschien dat alles op de kaart spek bevat. Dat is zeker niet het geval. Op het gevarieerde menu vind je voor ieder wat wils. In de Baarsjes is dit de perfecte plek waar je het hele jaar door op het terras kunt zitten. 
Bar Spek >

 Café Thijssen

Als je vanaf de Noordermarkt iets verder linksaf de wijk Jordaan in wandelt/fietst, kom je terecht bij café Thijssen. Het is hier altijd gezellig druk en er is een groot verwarmd terras beschikbaar tijdens de mooie dagen. Een van onze favorieten!
Café Thijssen >

Louie Louie

Bij deze bar in Amsterdam Oost kun je nog steeds heerlijk vertoeven wanneer de temparatuur daalt. Een fijne all day hotspot waar je kan ontbijten, lunchen en in de avond kan borrelen met eten geïnspireerd op de Zuid-Amerikaanse keuken.
Louie Louie >

The Walter Woodbury

Ook bij The Walter Woodbury zijn ze voorbereid op slecht weer, want het terras is heerlijk verwarmd. Het restaurant is de hele dag geopend voor ontbijt, lunch en diner. De kaart is gevarieerd en de gerechten exotisch.
The Walter Woodbury >

En, bij welke van deze gezellige en verwarmde terrassen in Amsterdam ga jij binnenkort lekker genieten van een hapje en/of een drankje?

verwarmde terrassen Amsterdam // overdekte terrassen amsterdam // terrassen met heaters amsterdam // warme terrassen amsterdam

CategoriesDrankje doen