P

PORNSTAR MARTINI DRINKEN IN AMSTERDAM: 10 x HOTSPOTS

hotspots pornstar martini - pornstar martini amsterdam - pornstar martini drinken amsterdam - pornstar drinken amsterdam - pornstar martini hotspot - pornstar martini in amsterdam

Zin om cocktails te drinken in Amsterdam? Wij raden je aan om voor de Pornstar Martini te gaan! Deze cocktail met passievrucht, eiwit en wodka is namelijk een van onze favorieten. Benieuwd waar je moet zijn? Hieronder vind je 10 hotspots om Pornstar Martini te drinken in Amsterdam.

Vind hier de hotspots om Pornstar Martini te drinken in Amsterdam >

Bar Bonnie

Een absolute buurtfavoriet voor wie in de Hoofddorppleinbuurt woont. Niet zo gek is het dan ook dat de plekjes hier snel gereserveerd zijn, maar als je geluk hebt kun je hier een plekje scoren. Ook hier vind je een heerlijke Pornstar Martini op de kaart.

W Lounge

Op de bovenste verdieping van Hotel W Amsterdam zit de W Lounge, waar je de lekkerste cocktails drinkt terwijl je geniet van een panoramisch uitzicht over de stad. Hier vind je de Pornstar Martini zoals hij hoort te zijn! We like.

Bar Carter

Ook bij Bar Carter in Amsterdam-Zuid kun een heerlijk Pornstar Martini scoren. In het altijd gezellige Oud-Zuid vind je deze zaak op de hoek van de Valeriusstraat en de Emmastraat. Sowieso een prachtig stukje om te lopen!

Satchmo

Midden in de stad vind je dit restaurant en cocktailbar in één. Er staan bijzondere namen op de cocktailkaart (zoals de geliefde Pornstar), maar je kunt ook vragen om een persoonlijke creatie. Hier zijn ze van alle markten thuis en zit je heerlijk buiten met uitkijk op het Rokin.

Bar TwentySeven

Naast hun eigen innovatieve cocktail creaties, vind je bij deze bar ook heerlijke klassieke cocktails. Je bent bij Bar TwentySeven aan het juiste adres voor de Pornstar Martini met champagne, een klassieke Negroni of een overheerlijke Espresso Martini. Ze werken alleen met de beste ingrediënten, spirits en helder ijs.

Pornstar Martini recept om thuis te maken >

De Tulp

Een tropisch paradijs midden in de Amsterdamse Pijp, ook als de zon niet schijnt. De Tulp op het Marie Heinekenplein is een plek waar je kunt genieten van een koffietje, aanschuiven voor een tropische lunch of lekker borrelen (met cocktails).

Meer hotspots om Pornstar Martini te drinken in Amsterdam >

Lion Noir

Niet alleen bevindt je je hier in een oase van rust op steenworp afstand van de Reguliersdwarsstraat, ook hier schuif je aan een chic tafeltje met linnen in Amsterdam. Op het Frans georiënteerde menu staan allerlei lekkernijen. Pornstar erbij en genieten maar!

No Rules

Ook bij restaurants No Rules op het Marie Heinekenplein staat Pornstar Martini op de menukaart. Met een dikke schuimlaag en een van hun heerlijke ceviches ernaast (omslagfoto!) is dit de ultieme combi voor een avondje met de meiden.

Izakaya 

Izakaya is een fancy hotspot in De Pijp waar je chique kunt lunchen en hele goede sushi kunt eten. Naast de sushi vind je hier ook andere fancy Asian bites. De ideale plek voor een uitgebreide lunch met cocktails (lees: Pornstar Martini’s)

Karavaan

Deze altijd gezellige hotspot bij de Bilderdijkstraat is perfect voor een ontspannen ontbijt, lekkere lunch/diner of een uitgebreide borrel. Naast wijnen en veel (speciaal)biertjes vind je hier ook heerlijke cocktails. Tip van ons? Bestel de ‘Mamacita’, deze cocktail is bijna hetzelfde als een Pornstar!

Ook lekker: recept voor Pornstar Martini Cheesecake >

Cielo 

Cielo is een skybar en restaurant in één op de negentiende verdieping in de oude Akzo Nobel-toren op de Zuidas. Hier eet je een mix van moderne Spaanse gerechten en drink je bijzondere cocktails zoals een heerlijke Pornstar Martini (of twee).

En, bij welke van deze hotspots in Amsterdam ga jij binnenkort een Pornstar Martini drinken?

CategoriesDrankje doen