Over ons

Meer weten over Girls Who Magazine?

Leuk! Hieronder vind je meer informatie over onze doelgroep, onze (unieke) bezoekers, topics en samenwerkingsmogelijkheden!

unieke bezoeker girls who magazine / bezoekers girls who / aantal lezers girls who

Meer lezen over Girls Who Magazine en of owner Kiki Bosman? Vind interviews op onder andere Muse Weekly, House of Notoire, CityStyleGuide en Zakenmeisje >>

Lijkt het je leuk om ons offline te ontmoeten? Dat kan! Houd onze Instagram @girlswhomagazine in de gaten voor evenementen, borrels of DM ons voor een gezellige koffie/wijnafspraak!

Wil je samenwerken met Girls Who Magazine? Kan ook! Stuur een mailtje met jouw idee naar kiki@girlswhomagazine.nl

FOUNDER & EDITOR IN CHIEF

Kiki Bosman

(alle artikelen van KIKI)
Kiki is een ambitieuze, Bourgondische, van origine Brabantse levensgenieter met een bovengemiddelde passie voor goed eten, drinken en steden ontdekken. Altijd al was zij degene die uitzocht waar ze gingen eten en steden al tot in detail ‘kende’ voordat ze er was. Toen ze haar studie Hoge Hotelschool afrondde en nog steeds dagelijks appjes kreeg met ‘’waar moet ik uiteten-vragen’’, vond ze het tijd om haar kennis & passie met een groter publiek te delen. Ook ontmoet ze je graag een keer offline en staat ze open voor leuke samenwerkingen!
Wil je mij mailen? Dat kan, naar kiki@girlswhomagazine.nl

 

CONTRIBUTORS

Nina Radak

Nina studeerde Creative Business aan de HVA toen ze er langzaam maar zeker achterkwam dat haar potentie in de praktijk lag. In plaats van de hele dag in de boeken zitten, maakte ze liever kennis met het echte werkleven. Die eerste ervaring deed ze op als stagaire bij Girls Who Magazine, maar inmiddels is ze officieel deel van het team. Naast schrijven kan Nina haar enthousiasme kwijt in de horeca en geniet ze als ambitieuze levensgenieter maar al te graag van een borrel met vriendinnen, zo nu en dan!

 

Maxime ten Brinke

(alle artikelen van MAXIME)
Als Projectmanager bij The Next Women is Maxime dagelijks bezig met het ondersteunen van echte girlbosses in hun carrière. Begin 2018 verscheen haar project ‘Rhythm, Roots & Research’ in samenwerking met Creative Women Collective, over feminisme in muziek.
Ze is graag te vinden op empowering evenementen als TED x AmsterdamWomen en deelt deze tips & tricks heel graag met jullie. Voor Girls Who zal ze alle geheimen binnen het topic ‘How to become a girlboss’ ontrafelen!

 

Kim Reinders

(alle artikelen van KIM)
Editor & Sales Coördinator
Als Jr Merchandiser bij WE Fashion is Kim continue bezig met het zoeken naar commerciële kansen en mogelijkheden, en dat doet ze nu ook voor Girl Who! Samen met passende partners bepaalt ze samen met Kiki de juiste insteek voor samenwerkingen, en wordt er flink gespard over geschikte strategieën om Girls Who nog verder te laten groeien. Daarnaast schrijft ze artikelen over carrière, persoonlijke ontwikkeling én de allerleukste boekentips!

 

Manon van den Oort

(alle artikelen van MANON)
Media, beeld en tekst zijn drie woorden die deze van origine Brabantse naar de Randstad hebben getrokken. Ze kan intens genieten van een goede tekst met mooi beeld en goede vormgeving. Van jongs af aan heeft ze een grote passie voor schrijven, en dat doet ze op haar blog heyfrits.nl over de reizen die ze maakt en de gerechten die ze eet. Mooie dingen vinden en delen fits the girl en dagelijks actief online zijn is een must in haar leven. Ze wordt gelukkig van aftellen naar nieuwe reizen, fijne hotspots én mooie fotografie. Voor Girls Who schrijft ze vooral over travel en food.

 

Stefanie Brinkman

(alle artikelen van STEFANIE)
Wie zegt dat freelancen niet valt te combineren heeft het mis! Naast haar baan binnen het Office Team  van Booking.com, haalt Stefanie energie uit fotografie, bloggen en mystery visits in het buitenland onder de naam Francesstefanie. Samen met horeca ondernemers helpt ze mee om restaurants beter zichtbaar te laten worden op Social Media. Met haar zwak voor witte muren en marble tables leidt haar blog je door alle hotspots van Amsterdam tot aan Los Angeles. Daarbij geeft ze een kijkje uit haar leven weer via haar Instagram. Liefst met links een Oatly Latte in haar hand of rechts een Gin Tonic.

 

Emilie van Kinschot

(alle artikelen van EMILIE)
Ze studeerde Fashion & Branding aan het Amsterdam Fashion Institute, liep stage bij ‘Volt Magazine’ in Londen en interviewde regelmatig creatieve mensen op verschillende terreinen.
Op dit moment werkt ze als au pair in buurt van Parijs en bezoekt ze mooie musea en heerlijke Franse restaurants. Ook schrijft ze iedere maand een boekrecensie voor Business Bubbels en begint ze binnenkort met een master Journalistiek & Nieuwe Media. Voor Girls Who Magazine schrijft ze fashionartikelen met een drink-, eat- en traveljasje!

 

WEB & UX

Deborah Bos

Deborah houdt ervan om mensen en mooie plekjes met een bijzonder verhaal vast te leggen. En dat kan wat haar betreft overal zijn. Cappuccino’s met latte art, felgekleurde cocktails, mooie gerechten en toffe locaties met veel sfeer fotografeert zij maar al te graag voor Girls Who. Naast visual content zorgt ze er ook voor dat de website er top uitziet, zodat je met plezier van alle content kunt genieten!

 

SPELLING REDACTEUR

Isa de Lange 

Iets kleurrijks gespot? Laat het Isa weten, ze racet er het liefst onmiddellijk naar toe om er een foto van te maken. Al deze colourful kiekjes zijn terug te vinden op haar Instagrampagina. Naast fotografie heeft Isa nog vele andere creatieve hobby’s: reizen, lezen, blogs schrijven, tijdschriften lezen en ze daarna doorpluizen voor de tofste plaatjes. Maar hoe erg haar creatieve gedachten ook van hot naar her gaan, precisie is Isa’s middle name. Geen taalfout die aan haar voorbij gaat, voor Girls Who zorgt ze er dus voor dat de artikelen er piekfijn uit zien!

 

Janneke Bosman

Oorspronkelijk komt Janneke uit Utrecht, voor de studie Nederlandse taal & cultuur is ze naar Amsterdam vertrokken. Vanaf kleins af aan is de passie voor schrijven al aanwezig. Daarnaast helpt haar scherpe blik bij het controleren van de artikelen voor het Girls Who Magazine. Janneke is positief kritisch en gaat voor kwaliteit. Andere sleutelwoorden voor Janneke zijn cafeetjes, musea, reizen, festivals & vintage.

 

Jij?

Meewerk Stagiaire
Ben jij iemand die Girls Who Magazine verder kan helpen in het communiceren van kwaliteit naar onze lezers of heb jij super talent waarmee je ons graag wil laten groeien? Mail dan naar kiki@girlswhomagazine.nl.