O

OVERNACHTEN IN EEN WELLNESS BOOT MET PRIVÉ SAUNA: HIER KAN HET

saunaboot bodegraven - saunaboot Groene Hart - aduly only verblijf - De Omega - privé wellness met overnachting - unieke accommodaties - De Omega wellnessboot

Hoe goed klinkt volledig ontspannen tijdens een luxe overnachting? En, dan een keer niet in het bos of aan het strand. Maar óp het water, in een drijvende wellness spot in het Groene Hart van Bodegraven. Je doet het op deze wellness boot met privé sauna!

Even helemaal ontspannen? Hier kun je overnachten in een wellness boot met privé sauna >

Aan boord bij De Omega

Op het water van de Oude Rijn is een Viskotter helemaal omgetoverd tot een drijvend, duurzame paradijs. Je kunt het hele jaar bij De Omega terecht voor een rustgevende verblijf, waar luxe & een unieke natuurbeleving samenkomen. Uiteraard door de locatie, maar ook doordat de accommodatie volledig is gemaakt van natuurlijke materialen én daarbij van alle gemakken is voorzien. Zélfs van een (privé)sauna!

Handig om te weten: de saunaboot is een adult only verblijf, en heeft ruimte voor twee personen. Perfect voor een romantisch uitje met je partner! Ook over vaarervaring hoef je geen zorgen te maken – met deze wellness boot met privé sauna is varen niet mogelijk.

Ook leuk! 12 x wellness hotels in Nederland >

Luxe faciliteiten

Van een hout gestookte sauna, een zwemdek en hangmatten tot een ontspannende regendouche. De Omega heeft alle ingrediënten voor een heerlijk weekendje weg. Er is overal aan gedacht, want zelfs het stookhout, scrubzout én een fles bubbels bij aankomst is inbegrepen. Hierdoor kun je écht een paar dagen onbezorgd genieten, en ervaar je hoe rustig het water in de nacht kan zijn!

In het Groene Hart

Met alle luxe faciliteiten kun je gerust hele dagen op de saunaboot doorbrengen. Maar wil je toch even van de boot? Dan is er in de omgeving genoeg te zien & doen. Breng een bezoekje aan de Cheese Valley, een charmante streek met een unieke kaastradities en historie. Ook kun je een wandeling maken langs de mooiste molens van het Groene Hart of bezichtig de lokale musea zoals het Streekmuseum Reeuwijk & het Kaasmuseum Bodegraven.

Saunaboot bodegraven – Aduly only verblijf – De Omega – privé wellness met overnachting

Kostenplaatje

Niet geheel onbelangrijk: hoeveel kost een overnachting op deze wellness boot met privé sauna nu eigenlijk? De prijs is 199 euro per nacht, zowel in de zomer als in de winter.

En, wanneer ga jij overnachten op deze wellness boot met privé sauna>
Je boekt het hier >

CategoriesNederland