6

6 x BIJZONDERE OVERNACHTINGEN IN AMSTERDAM

bijzondere overnachtingen amsterdam - bijzondere overnachting amsterdam - bijzondere hotels amsterdam - bijzonder hotel amsterdam - bijzondere accomodaties amsterdam - bijzonder uitje amsterdam - weekendje weg amsterdam

Een anniversary met je lover, een gepland vriendinnen weekendje of op zoek naar een leuk uitje met je mams? Boek een overnachting in onze hoofdstad! Ben je nog op zoek naar een originele plek om te verblijven? Hieronder vind je 6 tips voor een bijzondere overnachting in Amsterdam.

Op zoek naar een originele plek in Amsterdam om te overnachten? Vind hier 6 tips voor een bijzondere  overnachting in Amsterdam > 

1. Faralda Crane Hotel

Eén van de oudste hijskranen in Nederland is omgebouwd tot een superluxe hotel en vind je op de NDSM. Deze havenkraan heeft lang op een verlaten terrein gestaan. Er werd gezegd dat er niets van gemaakt kon worden, maar nu is de kraan van 50 meter hoog het een prachtige overnachtingsplek met een fantastisch uitzicht over de stad.
Faralda Crane Hotel >

2. SWEETS hotel 

Sweets is meteen wel een hele bijzondere: het is een concept waarbij je in één van de 28 brughuisjes van Amsterdam kunt overnachten. Deze zijn niet super groot, dus in elk huisje kunnen maximaal twee mensen overnachten, maar knus is het zeker. Iedere brug heeft zijn eigen sfeer, voor iedereen wel wat wils!
SWEETS >

Meer bijzondere overnachting in Amsterdam vind je onder de foto >

3. Botel

Bij dit 3-sterrenhotel slaap je aan boord van een boot aan het IJ aan de NDSM-werf. De kamers hebben uitzicht op het land of op het IJ. Je kunt hier lekker ontspannen in de bar en poolen of videospelletjes spelen. Schijnt de zon? Dan kun je lekker genieten op het terras met een drankje in de hand.
Botel >

Ook leuk! Vind hier nog meer plekken om op het water te slapen in Amsterdam >

Vind hier nog meer bijzondere overnachtingen in Amsterdam >

4. Hotel Not Hotel 

Dit hotel vind je in West en je voelt je hier gelijk thuis want het hotel is ingericht als woonkamer met verschillende en super gezellige zitjes. In dit hotel is elke kamer een kunstwerk met eigen verhaal, kunstenaar en identiteit. Geniet van een lekker bakkie of cocktail in de hotelbar, vernoemd naar acteur Kevin Bacon.
Hotel Not Hotel >

5. Tiny Inn

Een klein ecologisch huisje ver in Noord-Amsterdam waar je zeker weet dat guilt-free leeft wanneer je het huurt. Je wordt wakker in de natuur maar je springt zo op de fiets naar Amsterdam, waar je binnen 30 minuten bent. Een goede combinatie van de natuur en de stad waar je heerlijk even tot rust kan komen.
Tiny Inn >

6. Hotel de Windketel

Dit is een super schattig en bijzonder appartement voor twee personen. Het kleine, achthoekige torentje met drie verdiepingen is een industrieel monument uit 1897 op het Watertorenplein. Je hebt hier een eigen terras, woonkeuken, woonkamer en zolderslaapkamer en je loopt zo de Jordaan in!
Hotel de Windketel >

En, welke van deze bijzondere overnachting in Amsterdam ga jij als eerste boeken tijdens een weekendje weg in eigen (hoofd)stad?

CategoriesWeekend tips