1

10 x PADELLEN IN AMSTERDAM

padellen amsterdam - noord - west - zuid - padel - padel amsterdam - padel spelen - hoe werkt padel - pedellen in amsterdam

Padel is een van de snelst groeiende sporten in Nederland en populair bij (bijna) elke tennis fan! Ben jij benieuwd op welke plekken in onze hoofdstad je een (padel) balletje kan slaan? Hieronder vind je 10 plekken om te padellen in Amsterdam.

Vind hier de leukste plekken om te padellen in Amsterdam >

Padel Kauwgomballenkwartier

Het Kauwgomballenkwartier is een van de indoor locaties van de Play Padel Club, de grootste padel club van Amsterdam. Vanaf het terras heb je uitzicht over 6 panoramische banen, waar je dus altijd lekker warm padel kunt spelen. We like!

Padel Amstelpark

Aan de rand van het Amsterdamse Bos, in het Amstelpark, vind je 5 padelbanen. Het is een heerlijke plek om zelf te spelen, events of toernooien te organiseren, lessen of clinics te volgen, met na afloop een heerlijk hapje en drankje! 

Padel Sloterdijk

Onder spoor 10 en 11 van Station Sloterdijk kan je ook padel spelen. Op deze unieke locatie kan je lekker buiten padellen onafhankelijk van het weer. Er zijn namelijk 4 padelbanen overdekt, waardoor je altijd buitenlucht kan spelen. De overkapping is maar liefst 11 meter hoog, waardoor deze banen de hoogste vrije speelhoogte in Nederland hebben.

Padel Zuidas

Ook op de Zuidas heeft de Play Padel Club van Amsterdam een locatie om te padellen. Tussen de hoge kantoorgebouwen kan je hier 3 padelbanen vinden. Leuk weetje: een van deze banen is gebruikt tijdens de World Padel Tour van Alicante in 2007.

Ook leuk! Vind hier andere (bijzondere) sporten om eens uit te proberen >

Padel Dam

Een van de grootste outdoor padelclubs van Nederland, kan je vinden aan de rand van de stad. Bij Padel Dam vind je 4 padelbanen en hier kan je lessen volgen, maar ook zonder lidmaatschap een baan huren. Iedereen is hier welkom: zowel jong als oud, zowel beginner als gevorderde.

Padel Olympiaplein

Padel Olympiaplein heeft 3 padelbanen, waarvan 1 van de banen begin 2015 ook voor het WPT (World Padel Tour) toernooi van Valladolid werd gebruikt. Er is een modern clubhuis (gedeeld met een voetbalclub) voor een gezellig drankje na afloop.

B. Amsterdam Padel

Bij B. Amsterdam padel kun je spelen of lessen volgen die ervoor zorgen dat jij op het gebied van techniek en tactiek vooruit gaat. De padelbanen staan binnen en zijn dus ten alle tijden bespeelbaar! Tip van ons: ga na het padellen lekker een drankje doen op het rooftop terras van restaurant Bureau!

NDSMPadel

Bij deze padel club bij de NDSM in Amsterdam Noord vind je twee indoorbanen. Deze zijn voorzien van het officiele kunstgras van de World Padel Tour Official. Je hebt bij NDSMPadel geen lidmaatschap of abbonement nodig en kunt dus any time een baan boeken met vriendinnen/familie/collega’s.

Padel bij het USC

USC Tennis & Padel bevind zich in Oost en heeft 2 officiële kunstgras padelbanen.
Je kunt hier een losse baan huren of een abonnement nemen! Heb je geen ervaring of wil je beter leren spelen? Doe een padelcursus op jouw niveau!

En, welke van deze locaties kies jij uit om binnenkort een potje te padellen in Amsterdam?

Bron omslagfoto: Peakz Padel // padel amsterdam // padel spelen amsterdam // padellen in amsterdam
CategoriesWeekend tips