1

14 x DE BESTE COCKTAILBARS IN AMSTERDAM

weekend tips amsterdam september - weekend tips amsterdam - weekend tips amsterdam september - wat te doen in amsterdam - evenementen amsterdam - events amsterdam - evenement amsterdam - weekend tip amsterdam

Cocktails zien er altijd lekker fancy uit, ze zijn er in allerlei verschillende vormen (en smaken) en ze zorgen voor een gezellig sfeertje. In onze hoofdstad zijn gelukkig veel toffe cocktailbars te vinden om te genieten van spectaculaire mixdrankjes. Op zoek naar een bijzondere cocktail bar in Amsterdam? Hier vind je ze.

Vind hier de beste cocktailbars in Amsterdam >

Tales & Spirits

Hier kun je de cocktails perfect combineren met dineren in een shared dining stijl. Ook leuk: bij Tales & spirits vind je een speciaal Old Fashioned-pagina in het menu.
Google Maps: Lijnbaanssteeg 5-7, Amsterdam
Tales & Spirits >

Flying Dutchman Cocktails 

Het menu is hier opgebouwd uit de evolutie van vijf cocktails, van heel oud naar heel modern. Op de backbar staan wel meer dan 30 verschillende jenevers, allemaal geselecteerd op kwaliteit.
Google Maps: Singel 460, Amsterdam
Flying Dutchman Cocktails > 

Satchmo

Midden op het Rokin vind je dit restaurant en cocktailbar in één. Er staan bijzondere namen op de cocktailkaart, maar je kunt ook vragen om een persoonlijke creatie. Hier zijn ze van alle markten thuis.
Google Maps: Rokin 95, Amsterdam
Satchmo >

Juniper & Kin

De cocktails worden samengesteld met dranken van lokale ondernemers en bereid met verse ingrediënten die rechtsreeks vanuit hun eigen kas komen. Deze vind je op de bovenste verdieping van het gebouw vind en het is zeker de moeite hier een kijkje te nemen.
Google Maps: Amstelvlietstraat 4, Amsterdam
Juniper & Kin >

Pulitzer’s Bar

Bij deze mooie, chique bar aan de gracht nodigt het interieur uit voor een avondje drinken, daten en hangen. Het is classy, speels en intiem. De signatures zijn hier échte signatures: opvallende creaties, met een bijzondere eigen touch.
Google Maps: Keizersgracht 234, Amsterdam
Pulitzer’s Bar > 

cocktailbar amsterdam - speakeasy bar amsterdam - cocktails amsterdam - drankjes doen amsterdamBron: Pulitzer Bar // cocktailbar Amsterdam // speakeasy bar amsterdam // speakeasy bar nederland // drankje doen amsterdam // cocktailbar // tales and spirits // waldorf astoria


Bar The Tailor

The Tailor is een ruime cocktailbar, maar daardoor niet minder sfeervol en intiem. De cocktails omschrijven ze zelf als klassiek met een moderne twist. Het concept achter The Tailor is handgemaakt (tailor made). Alles is hier zelf gecreëerd.
Google Maps: Dam 9, Amsterdam
Bar The Tailor >

Pigs & Punch

Donker souterrain, een verlichte back bar en haardvuur achterin de zaak. Dat is wat je vind bij Pigs & Punch. Deze sexy bar wordt extra bijzonder als je er ook nog eens ultiem kunt genieten van de beste cocktails.
Google Maps: Utrechtsestraat 30a, Amsterdam
Pigs & Punch >

Liever een alcoholvrije cocktail? Hier vind je 10 mocktail recepten > 

Bluespoon

In deze cocktailbar in Amsterdam is het personeel creatief en enthousiast en dat zorgt voor een totale beleving. Ze houden van creativiteit, maar ook de klassiekers worden met liefde bereid. Hapje eten? Vind hier meer informatie over het restaurant >
Google Maps: Prinsengracht 587, Amsterdam
Bluespoon >

Bar Twenty Seven

Bij deze toffe bar wordt je door een liftbediende persoonlijk naar de bar gebracht. Het menu begint met de wat lichtere cocktails en eindigt met de zware varianten, voor de échte liefhebbers die wel wat kunnen hebben.
Google Maps: Dam 27, Amsterdam
Bar Twenty Seven > 

Zin in een een beetje avontuur? Bezoek dan een van deze speakeasy cocktailbars in Amsterdam >

The Butcher

Naast de beste burgers serveren zij hier achter een geheime deur de lekkerste cocktails. Het feest gaat hier door tot in de late uurtjes!
Google Maps: Albert Cuypstraat 129
The Butcher >

Hiding in Plain Sight 

Je kunt deze speakeasy bar zien als een soort verstopte buurtkroeg, maar dan met top cocktails. Heel interessant.
Google Maps: Rapenburg 18, Amsterdam
Hiding in Plain Sight >

Zoveel calorieën zitten er in je favoriete cocktails > 

Vault Bar

Deze verborgen cocktailbar vind je onderin het Waldorf-Astoria in een oude (bank) kluis. Let wel: je moet hier eerst het wachtwoord voor ontrafelen.
Google Maps: Herengracht 542-556, Amsterdam 
Vault Bar >

Dit bericht bekijken op Instagram

What secrets can you find hidden in our safety deposit boxes? #HiddenInTheVault #amsterdam #drinks #bar

Een bericht gedeeld door Vault Bar Amsterdam (@vaultbaramsterdam) op

Door 74

Ook hier drink je de lekkerste cocktails in een verborgen ruimte midden in het centrum van Amsterdam. Even zoeken, maar dan heb je ook wat.
Google Maps: Reguliersdwarsstraat 74, Amsterdam
Door 74 > 

The World Class Room

Achter veel deuren ligt deze speakeasy bar: een speciaal Amsterdams geheim met een exclusieve ruimte om te genieten van klassieke cocktails. Aanrader!
Google Maps: Utrechtsestraat 30A, Amsterdam
The World Class Room >

Bij welke cocktailbars in Amsterdam ga jij binnenkort genieten van een heerlijk drankje?

CategoriesDrankje doen