1

10 x LEUK LUNCHEN IN AMSTERDAM WEST

lunchen amsterdam west - lunchen in amsterdam west - eten amsterdam west - lunch amsterdam west - restaurant amsterdam west - amsterdam west uit eten - leuk lunchen amsterdam west

Op zoek naar een leuke lunchplek in Amsterdam West? Of je nou gaat flexwerken, bijkletsen met je vriendinnen of een zakelijke lunch hebt – bij deze restaurants in West kun je terecht voor een geslaagde lunch. 

Vind hier de plekken om leuk te lunchen in Amsterdam West >

Benji’s

De inspiratie voor het concept van Benji’s is ontstaan in het tropische Bali. Traditionele brunch gerechten worden hier omgetoverd tot kleurrijke kunstwerken met super verse producten. Het is een plek waar je wordt omringd door tropische planten en geniet van de lekkerste lunchgerechten.

Karavaan

Deze altijd gezellige hotspot bij de Bilderdijkstraat is een echte aanrader. Je kunt hier van 9 uur s’ochtends vroeg tot s’avonds laat genieten. Karavaan is de perfecte plek voor een middagje flexwerken, uitgebreide lunch/diner en ook een super gezellige borrellocatie! Een echte favoriet in West.

Floor17

Bij Floor17 lunch je hoog! Je vindt het restaurant op 85 meter hoogte op het dak van het hotel Ramada Apollo. Je kunt er van ’s morgens tot ’s avonds een hapje eten en wat drinken, met prachtig uitzicht over het Rembrandtpark en – als je goed kijkt – de grachtengordels van Amsterdam.

Chez Miné

Chez Miné is dé nieuwe hotspot in Bos en Lommer. Hier schuif je aan voor pizza’s en lekkere groentegerechten. En, terwijl de keuken de maaltijden klaar maakt, vermaak jij jezelf met een potje jeu de boules, tafeltennis. Of je laat je beste danspasjes zien op de jaren ’80 dansvloer.

De Neef van Fred

Volgens het restaurant vertegenwoordigd Fred het familielid dat we allemaal hebben. De neef waar je elk moment van de dag en avond binnen kunt vallen. Voor goed eten, lekker drinken en natuurlijk veel gezelligheid. Niet alleen elk moment, ook élk seizoen! Met een heerlijk terras aan het water plof je hier makkelijk neer op de stoelen.

Ook leuk! Vind hier de plekken om te lunchen in Amsterdam Zuid >

Staring at Jacob

Bij Staring at Jacob is het vooral in het weekend heel erg druk. Maar wie niet waagt, wie niet wint want ze zijn zeker het proberen waard. De kaart van deze zaak in Amsterdam-West is geinspireerd op de New Yorkse brunchstyle en hun bekende ‘chicken waffles’ zijn hier een goed voorbeeld van. Hun mimosa’s zijn een geweldige toevoeging bij elk lunch gerecht.

Daalder

Na zijn succes in diverse sterrenkeukens besloot chef Dennis Huwaë het anders te doen: hetzelfde niveau, maar een andere sfeer. Gemoedelijker, informeler en vooral toegankelijker. Zin in een culinaire lunch op vrijdag, zaterdag en zondag? Daalder is the place to be!

Teds

Ook Teds mag zeker niet ontbreken in dit artikel met daarin lunch/brunch tips in Amsterdam. Vooral voor een boozy brunch ben je hier een het goede adres want zoals ze zelf zeggen ‘alcohol helps to remove the stress and many other problems’.

Morgan & Mees

Mooie mensen om je heen, fijne entourage en een glas wijn in je hand. Op de kaart vind je van een sandwich carpaccio, avocado toast, oesters en cote de boeuf. Morgan & Mees is een prachtig hotel en restaurant in één en heeft een geweldig mooie binnentuin.

Gallery 3 is een van de hotspots op de Bilderdijkstraat. Verse sapjes om je dag goed mee te beginnen en goede koffie om mee wakker te worden. Ze hebben heerlijke taarten, salades en sandwiches op de kaart staan maar onze favorietjes zijn de french toast en pancakes!

En, bij welke van deze gezellige zaken ga jij lunchen in Amsterdam West?

CategoriesFijne Foodspots