EAT / Recepten & Trends

15 x MAKKELIJKE EN GEZONDE MAALTIJDSALADE RECEPTEN

Vind hier een makkelijk overzicht met foto’s en linkjes naar 15 simpele én gezonde recepten voor een kick-ass week! Gezond recept 30 minuten op tafel. Van recepten met zalm tot het bereiden van een courgette pasta met sesam. Wat ons betreft kunnen alle excuses waardoor gezond eten niet lukt direct de prullenbak.....

Maaltijdensalades bereiden is een van de makkelijkste dingen, maar het is handig om de juiste ingrediënten in huis te hebben. In dit artikel vind je 15 verrassende maaltijdsalades met een twist, zodat het eten van een ‘salade’ nooit meer saai is.

 Wij hebben 15 heerlijke, verse en gezonde recepten onder elkaar gezet. Vegetarisch, met kip of garnalen. Er zit voor iedereen een lekker recept tussen.

Vind hier een makkelijk overzicht met foto’s en linkjes naar 15 simpele én gezonde recepten voor een kick-ass week! En het mooie is: deze gezonde recepten heb je binnen 30 minuten op tafel. Van recepten met zalm tot het bereiden van een courgette pasta met sesam. Wat ons betreft kunnen alle excuses waardoor gezond eten niet lukt direct de prullenbak in met deze kleurrijke en smaakvolle toppers.

1. Geroosterde zalm salade met zoete aardappel en limoen

10 x  Mediterrane Recepten voor een Gezonde Maaltijd >

10 x Gezonde Pasta Recdepten met Twist

 

 

Welke maaltijdsalade is jouw favoriet? Ga jij aan de slag met deze gezonde recepten? Tag @girlswhomagazine in het resultaat!

   Bron omslag: Half Baked Harvest

Dit vind jij misschien ook leuk..Gerelateerde artikelen