super healthy green drink. Recept groen sapje. Healthy juice. Healthy drink. Gezond ontbijt. Recept.
S

SUPERSTART GREEN DRINK RECEPT

Nee, we zijn geen healthy-bio-green-vegan-veggie-quinoa-platform. Niet dat daar iets mis mee is overigens, maar wij houden van het bourgon
dische (cheat) leven. Zo van “niet altijd even gezond, wel altijd lekker”.  Dat neemt niet weg dat we af en toe een superhealthy sapje op ontbijtje klaarmaken, en deze uiteraard met jullie delen!

Een juicer stond al heel lang de wishlist van onze drink-editor Kylie en toen ze deze eigenlijk kreeg, werd het tijd om te gaan experimenteren. Niet met alcohol dus deze keer, maar met gezonde ingrediënten. Ze maakte een heerlijke groene juice klaar met daarin groene appels, komkommer en limoen. Thuis maken? Hier vind je het recept!

Wat heb je nodig voor twee glazen:
– twee groene appels
– een halve komkommer
– een limoen (een halve als je niet zo van een fris zuurtje houdt)

Green drink recept

Now the fun part. Het leuke aan een juicer is dat het zooo makkelijk is. Snijd de appels door de helft, gewoon met schil. Snijd de komkommer in stukken en halveer de limoen. Doe deze samen in de juicer en maak er een sapje van. That’s it!

Dit groene goud is de nieuwe bitcoin..

Uiteraard geven we de healthy juice nog een leuke twist. Kijk, in de ochtend is dit sapje natuurlijk verfrissend en geeft het je een goede boost. Maar met een kleine toevoeging kunnen de deze green drink ook in de avonduren opdrinken, door er aan cocktail van te maken! Voeg er een beetje witte rum toe, veel ijs en voilà: een (healthy) green cocktail!

Groene smoothie om de dag vol energie te beginne. Recept voor een gezonde smoothie. #gezondontbijt #gezondesmoothie #receptgroenesmoothieGreen drink recept

Ontbijt, cocktail, zomer én vakantie in een glas! Cheers ladies.