G

GIRLS WHO WEEKEND TIPS AMSTERDAM VAN 12, 13 EN 14 APRIL

weekend tips amsterdam juni - weekend tips amsterdam - weekend tips amsterdam juni - wat te doen in amsterdam - evenementen amsterdam - events amsterdam - evenement amsterdam - weekend tip amsterdam

Het weekend van 12, 13 en 14 april staat alweer bijna voor de deur. Dit weekend staan er bij ons oesters, heel veel drankjes, een kunstzinnig ontbijt en een lazy sunday met popcorn en topfilms op het menu. Wat ga jij doen? Dit zijn de Weekend Tips Amsterdam van 12, 13 en 14 april!

Oesters en Cava, vrijdag 12 april, Alex + Pinard

Ga fancy het weekend in en laat je oesters zwemmen in de cava bij Alex + Pinard. Op vrijdagmiddag zijn de oesters 1€ per stuk. Bel al je vrienden, sla de lunch over en kom naar Alex + Pinard als de werkweek erop zit.

Meer gezellige hotspots met oesters in Amsterdam >

Een nieuwe bar & eetcafé – vrijdag 12 april, Simon de Wit

Na maanden verbouwen is bar & eetcafé Simon de Wit aan het Spreeuwenpark in Amsterdam Noord sinds deze week eindelijk open. En wat ziet het er goed uit! Dat wordt gevierd met een vrijdagmiddagborrel. De eerste drankjes zijn van het huis! Wat wil je nog meer?

Bron: Facebook, Simon de Wit – Weekend Tips Amsterdam – Weekend Guide April – Wat te doen in Amsterdam

Flower Power, zaterdag 13 april, de Amsterdamse grachten

Flower Campings viert samen met Keukenhof de start van de lente. Dat doen ze met een ‘Flower Power’ vlot door de grachten van Amsterdam. Maak een mooie wandeling door Amsterdam en bekijk de boot. Wie dat doet, moet proberen een tulp te bemachtigen op het Koningsplein, vlakbij de Bloemenmarkt. Daarmee maak je namelijk kans op een weekje vakantie op een Flower Camping in Frankrijk of vrijkaarten naar de Keukenhof!

Weekend Tips Amsterdam // Things to do Amsterdam // Weekend Guide amsterdam

Breakfast at the Museum, zondag 14 april, Stedelijk Museum

Waarom in bed blijven liggen als je kunt ontbijten in het auditorium van het Stedelijk? Precies. The Morning organiseert samen met het Stedelijk een ochtend, waarin het thema body-awareness centraal staat. Naast het ontbijt, schotelen ze je ook poëzie, performance en film voor.

De leukste tips met Paen 2019 op een rijtje >

Parool Premièredag – zondag 14 april, Pathé Tuschinski

Lazy Sunday, maar dan anders: vijf topfilms op één dag. Tijdens de Parool Premièredag in Pathé Tuschinski kun je genieten van de voorpremières van vijf bijzondere films. Deze zijn door de redactie van het Parool geselecteerd op basis van bezoeken aan verschillende, internationale filmfestivals. Parool-hoofdredacteur Ronald Ockhuysen is je gastheer. Kom je ook?

Weekend Guide Amsterdam // Weekend Tips maart // Dingen om te doen in Amsterdam dit weekend // Weekend Guide maart // Things to Do Amsterdam - Weekend tips april 2019Weekend Tips Amsterdam // Things to do Amsterdam // Weekend Guide amsterdam

MEER DINGEN OM TE DOEN IN AMSTERDAM DIT WEEKEND:

De gi-ga-grote Culinaire Kalender: alle food festivals op een rijtje >
(opens in a new tab)” href=”https://girlswhomagazine.nl/de-20-leukste-hotspots-van-amsterdam-noord/” target=”_blank”>De leukste hotspots van Amsterdam Noord >
De meest spaakmakende horecatoiletten >
10 x speciaalbier drinken in Amsterdam >
De 7 gezelligste karaoke barren van Amsterdam >
Vis eten doe je in deze fijne restaurants >
De beste pizza van Amsterdam eet je op deze plekken >

Dit waren weer de Weekend Tips Amsterdam van 12, 13 en 14 april 2019. Levensgenieters, welke dingen om te doen in Amsterdam zet jij op je planning voor de komende dagen?

[wdi_feed id=”1″]

 

CategoriesWeekend tips