H

HELE GOEDE NETFLIX TIPS MET HOGE IMDB-SCORE

Netflix Tips, filmtips. Tips voor goede series. Goede filmtips

Kramp in je wijsvinger van het scrollen, terwijl je hopeloos voor de zoveelste keer de volgende categorie aanklinkt. Zoveel keus, en toch blijft het een onmogelijke uitdaging om een goede film of serie te kiezen.  Herkenbaar? Kan haast niet anders. Daarom zetten wij vanaf nu regelmatig onze favoriete Netflix tips in een overzicht. Scheelt jouw weer een hoop zoekwerk. 

Nu hoef jij alleen nog maar Netflix of Videoland te openen, op play te drukken en een glas wijn of water erbij te pakken. Met onze Netflix tips ben je voorlopig op de hoogte van de not be be missed series en films. Alleen met een 7+ op IMDb!Goede serie tips op Netflix:

Seven Seconds

Een 15-jarige Afro-Amerikaanse sterft tijdens een politie-inval. Iets dat de politie vervolgens in de doofpot stoppen. De Afro-Amerikaanse bevolking staat recht tegenover de blanke politie, omdat er groot onrecht is aangedaan. 
IMDb: 7,7

Kijken! Vind hier 17 x films & docu’s over racisme, apartheid en white supremacy >

The Sinner 

In een klein plaatsje in New York zoekt een gekwelde detective naar antwoorden op bizarre misdaden terwijl hij worstelt met zijn eigen demonen. Een super spannende serie die je op het puntje van je stoel (of bank) laat zitten.
IMDb: 8,0

 

Black Mirror

Deze scifi-anthologieserie beschrijft een zieke nabije toekomst vol technologie, waar de mooiste uitvindingen botsen met de meest duistere menselijke gevoelens. Een echte aanrader als je van tech houdt!
IMDb: 8,8

Dit zijn de 50 Netflix films met de hoogste IMDb-score >

The End Of The F*cking World

Deze serie gaat over een psychopaat die een eng doel voor ogen heeft: een meisje vermoorden. Heftig, maar dit drama is op een hele humoristische manier verpakt. Om dat ene meisje te vermoorden gaat hij namelijk eerst een relatie met haar aan. Huh?
IMDb: 8,2

The Last Dance 

‘The Last Dance’ laat de strijd zien van de wereldbekende Michael Jordan en de Chicago Bullsin 1998. Hij kon toen voor de zesde keer in acht jaar tijd het NBA-kampioenschap winnen. Deze docuserie bevat niet eerder vertoonde beelden uit het seizoen 1997-98.
IMDb: 9,7

Marcella

Ondanks huwelijksdrama, een tragisch verlies, geheugenproblemen en haar taken als moeder, weet een Londense rechercheur als geen ander hoe ze moordenaars moet pakken. Een echte girl boss!
IMDb: 7,4

Ook leuk! Vind hier de leukste girl boss Netflix tips >

The Bridge

De bekende crime serie The Bridge draait om een brug tussen Denemarken en Zweden, waarop een lijk wordt gevonden. De Deense en Zweedse detectives gaan in deze spannende serie op zoek naar de dader.
IMDb: 8,7

Vind hier nog meer goede series en films op Netflix >

The Missing

De briljante Franse rechercheur Julien Baptiste keert terug van pensioen om dossiers van vermiste personen te heropenen waarin de politie geen enkele aanwijzing heeft.
IMDb: 8,2

Broadchurch 

Nadat een jonge jongen is vermoord in het kustplaatsje Broadchurch, wordt de mysterieuze zaak toegewezen aan lokale rechercheurs Ellie Miller en Alec Hardy. Een super spannende misdaadserie!
IMDb: 8,4

Vis a Vis 

Deze serie gaat over Macarena, een jong en onschuldig meisje, dat wordt veroordeeld en naar de gevangenis wordt gestuurd. Fan van Orange Is The New Black of La Casa de Papel? Dan is dit iets voor jou!
IMDb: 8,3

Goede films tips op Netflix:

Molly’s Game

Voormalig olympiër Molly Bloom organiseert poker met hoge inzet voor beroemdheden, maar door haar vorstelijke levensstijl verdwijnt ze bijna achter de tralies. Een echte femme fatale!
IMDb: 7,4The Age of Adeline

Deze film gaat over een jonge vrouw (Adeline) die na een auto-ongeluk voor altijd op dezelfde leeftijd blijft. Na vele eenzame jaren met leugens, ontmoet ze een man die het eeuwige leven in de war brengt.
IMDb: 7,2

Marriage Story

Deze film volgt regisseur Charlie en theateractrice Nicole terwijl ze de lastige beslissing maken om te scheiden. Ze hebben vooral moeite met afspraken maken wie de zeggenschap krijgt over de kinderen.
IMDB: 8,1

18 x Originele Home Date ideeën >

Lion 

Een 5-jarige jongen raakt verdwaald in de straten van Calcutta, kilometers van huis. Hij overleeft allerlei uitdagingen waarna in Australië wordt geadopteerd. 25 jaar later besluit hij op zoek te gaan naar zijn verloren familie.
IMDb: 8,0

Coach Carter

De controversiële basketbalcoach Ken Carter vindt school belangrijker dan sport en zet zijn ongeslagen team op de bank als er slecht gepresteerd wordt op school. De perfecte film voor de sportliefhebbers!
IMDb: 7,3

Room

Deze spannende Netflix film gaat over een jonge vrouw die wordt ontvoerd, vastgehouden in een kleine ruimte en verkracht. Vijf jaar na de geboorte van haar zoontje probeert ze te ontsnappen. Een aangrijpend maar mooie titel!
IMDb: 8,1

Meer meeslepende thrillers op Netflix vind je hier >

Welke van bovenstaande Netflix tips zet jij vanavond op? 

CategoriesChill

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Menu