G

GIRLS WHO WEEKEND TIPS AMSTERDAM VAN 29, 30 EN 31 MAART

Weekend Tips Augustus - uitjes in Amsterdam - lowlands 2019 - weekend tips augustus 2019 -Weekend Guide Amsterdam // Weekend Tips maart // Dingen om te doen in Amsterdam dit weekend // Weekend Guide maart // Things to Do Amsterdam

Dit weekend gaat de zomertijd in, dus dat betekent een uurtje korter slapen. Maar ook een uurtje korter weekend. Daarom hebben wij een selectie weekendtips voor je op een rij gezet zodat jij je tijd optimaal kan benutten. En geen minuut weekend – of slaaptijd – verloren gaat. Dit zijn de Girls Who Weekend Tips Amstedam van 29, 30 en 31 maart!

EdelWise: de grootste VrijMiBo van Amsterdam – vrijdag 29 maart, Het Sieraad

Vrijdag is het weer tijd voor onze favoriete vrijdagmiddag borrel van Amsterdam: EdelWise! Voor deze spectulaire editie zullen de hoogtepunten van de afgelopen 10 jaar op het podium verschijnen. Sowieso de beste manier om je weekend mee in te luiden!
Kaartjes voor €12,50 zijn alleen aan de deur te verkrijgen.

Weekend Guide Amsterdam // Weekend Tips maart // Dingen om te doen in Amsterdam dit weekend // Weekend Guide maart // Things to Do AmsterdamHoofdredactrice Kiki op EdelWise  – Weekend Guide Amsterdam – Weekend Tips maart – Dingen om te doen in Amsterdam dit weekend

 Terrasopening met botanical cocktails – Vrijdag 29 maart, Mama Makan

Ken je de hidden gem van Amsterdam-Oost al? Het terras van Mama Makan in het Hyatt Regency is een verscholen groene oase van rust. Een fijne plek om met een botanical cocktail en Indonesische hapjes te genieten van het weekend. Vrijdag 29 maart wordt – vanaf 18:30 uur – het terras van Mama Makan feestelijk geopend en hebben gasten de kans om hun eigen botanical cocktail te bedenken, waarvan de winnaar daadwerkelijk zijn cocktail op het lentemenu ziet verschijnen.

Weekend Guide Amsterdam Maart // Weekend Tips Amsterdam // Things to do in Amsterdam


Fly on Jazz – Zondag 31 maart, The Birdhouse 

Schud elke zondag je veren los op de jazzy tunes van The Birdhouse. Daarnaast betreedt elke laatste zondag van de maand een live act het podium voor een middag vol jazz, drankjes, en hapjes van de zaak. Aankomende zondag 31 maart trapt Stan van de Wetering samen met Gijs Dijkhuizen de allereerste live editie van Fly on Jazz af van 14:00-17:00.

Hier eet je dit weekend oesters voor een prikkie >

G&T’s slurpen – het hele weekend, Café Amoi

De letterlijke vertaling van Amoi is ‘het jongere zusje’. Ze is speels, origineel, modern, houdt van gezelligheid (Girls Who!) en doet graag vaak dingen op haar eigen manier. Deze kenmerken van Café Amoi sluiten ook goed aan bij Damrak Gin. Vanaf nu kun je genieten van de Damrak x Amoi G&T, deze is afgetopt met London Essence Orange Bitters & Elderflower tonic en een schijfje sinaasappel als garnering. Ook zeker goed te combineren met wat Indonesische versnaperingen.


Weekend Tips Amsterdam – Weekend Guide Maart – Wat te doen in Amsterdam

Pure markt- zondag 31 maart, Park Frankendael

De allereerste pure markt van het seizoen! Wij tippen voor zondag zeker een bezoekje aan de Pure Markt, waar je meer dan 90 ambachtelijke en gepassioneerde ondernemers op het gebied van lekker eten, drinken en bijzonder non-food vindt. Haal je boodschappen voor thuis en geniet van de live muziek.

Pop-up keuken – vanaf vrijdag 1 maart, de Kopstootbar

Sergeant Pepper, de Indische foodtruck, strijkt weer twee maandjes neer in de Kopstootbar. Broer en zus Robbie & Manon, ofwel Sergeant Pepper zorgen vanaf 1 maart voor een dagelijkse portie Indische droomgerechtjes. Denk (vegan) curries, butter chicken, samosa’s, en een 3-gangen diner voor 21 euro. Lekker!

Meer dingen om te doen in Amsterdam dit weekend:

De gi-ga-grote Culinaire Kalender: alle food festivals op een rijtje >
(opens in a new tab)” href=”https://girlswhomagazine.nl/de-20-leukste-hotspots-van-amsterdam-noord/” target=”_blank”>De leukste hotspots van Amsterdam Noord >
De meest spaakmakende horecatoiletten >
10 x speciaalbier drinken in Amsterdam >
De 7 gezelligste karaoke barren van Amsterdam >
Vis eten doe je in deze fijne restaurants >
De beste pizza van Amsterdam eet je op deze plekken >

Dit waren weer de Weekend Tips Amsterdam van 29, 30 en 31 maart 2019. Levensgenieters, welke dingen om te doen in Amsterdam zet jij op je planning voor de komende dagen?

VOLG ONS OP INSTAGRAM VOOR MEER INSPIRATIE!

[wdi_feed id=”1″]

CategoriesWeekend tips