8

8 x GEZELLIGE KROEGEN EN CAFÉS VOOR EEN DRANKJE IN DEN HAAG

Den Haag wordt misschien niet echt gezien dé uitgaansstad van Nederland, maar er zijn enorm veel leuke (verstopte) kroegen en clubs. Door heel het centrum heen zitten barren waar je tot in de late uurtjes met de voetjes van de vloer kan, of gewoon op het terras kan zitten terwijl je aan je speciaalbiertje nipt. Wat zijn nou echt de leuke en gezellige kroegen van Den Haag? Wij hebben het voor je uitgezocht!

8 x Gezellige cafés in Den Haag voor een biertje of afzakkertje >

1. Huppel The Pub

Dit bruine café is gevestigd in het oude centrum van Den Haag, en staat op nummer 1 in de Café top 100 van 2018! Deze kroeg kan dus niet missen op dit lijstje en staat hier dan ook bovenaan. Een van de redenen dat deze kroeg zo hoog is geëindigd, is door het enorm brede assortiment. Ze hebben namelijk maar liefst 150 soorten whisky en 60 soorten speciaalbier.
Huppel The Pub >

11 x leuke dingen om te doen in Den Haag vind je hier >

Leuke kroegen in Den Haag // borrelen in Den Haag // Terrassen in Den Haag // drankjes doen in Den haag // hotspots den Haag - borrelen in Den haagBron: Huppel The Pub – Kroegen in Den Haag // Uitgaan in Den Haag // cafes in den haag

2. Millers

Op het altijd gezellige plein zit de Millers, waar je goed kan terrassen en later op de avond nog met je voetjes van de vloer kan. Of misschien moet je ze er juist maar op laten staan, want ze hebben een toffe lichtgevende dansvloer! Van dinsdag tot en met zaterdag is het hier feest, met een vast programma voor elke dag. Zo heb je bijvoorbeeld Tequila Tuesdays, en de vrijdag is gevuld met hitjes uit de ’90 ’00 en ’10. Dat wil je niet missen!
Millers >

Leuke kroegen in Den Haag // borrelen in Den Haag // Terrassen in Den Haag // drankjes doen in Den haag // hotspots den Haag - borrelen in Den haagBron: Millers – Kroegen in Den Haag // Drankje doen in Den Haag // Uitgaan in Den Haag Tips

3. Bleyenberg

Dit is de enige rooftopbar van Den Haag. Naast een terras waar je lekker buiten in het zonnetje kan zitten met een uitzicht over de Grote Markt, heb je er ook een restaurant, coffeebar, cocktailbar en een nachtclub genaamd ‘het Magazijn’. Ook hier kan je aardig wat uurtjes zoet zijn dus.
Bleyenberg >

Leuke kroegen in Den Haag // borrelen in Den Haag // Terrassen in Den Haag // drankjes doen in Den haag // hotspots den Haag - borrelen in Den haagBron: Bleyenberg – kroegen Den Haag // Cafés in Den Haag // Uitgaan in Den Haag // borrelen Den Haag centrum

4. De Gekke Geit

Naast Bleyenberg zit de Gekke Geit, een klein kroegje waar het altijd enorm druk maar wel knus en erg gezellig is. Ze hebben veel soorten speciaalbier en erg vaak live muziek. Zowel jazz als blues en acoustic bands komen aan bod. Tegelijkertijd is het ook een hostel, mocht je een keer willen verblijven in het centrum van Den Haag!
De Gekke Geit >

5. Cloos

Cloos is buurman van de Millers, waar je wederom heerlijk op het terras kan zitten. Mocht je tot in de late uurtjes door willen gaan, dan kan dat op vrijdag en zaterdag. Ze draaien dan lekkere hitjes van toen en nu.
Cloos >

Voor de ZZP’ers: 9 x flexwerkplekken in Den Haag >

6. Rootz

Deze kroeg is gevestigd in een oud koetshuis. Ze hebben enorm veel bieren uit België en Nederland: welgeteld meer dan 300. In 2014 werden zij benoemd tot beste bierrestaurant van Nederland. Je kan er lekker op het terras zitten, wat in de zomer zeker aan te raden is vanwege de avondzon. Na het borrelen lekker binnen doorfeesten kan van woensdag tot en met zondag!
Rootz >

Leuke kroegen in Den Haag // borrelen in Den Haag // Terrassen in Den HaagBron: Rootz – Leuke kroegen in Den Haag // borrelen in Den Haag // Terrassen in Den Haag // cafés in Den Haag

7. Vavoom

Deze cocktailbar mag in dit lijstje niet missen. De gezellige tiki bar doen je even vergeten dat je in (het regenachtige) Nederland bent. Ook hier kan je (zelfs als het regent) op het terras zitten. En wie zegt nou nee tegen een lekkere en kleurrijke cocktail?
Vavoom >

8. Café Vroeger Was Je Anders

Alleen de naam van deze kroeg is al leuk en bijzonder. Wanneer je van gezellige Hollandse muziek houdt, is dit de place to be. Je kan hier zelfs vragen om de microfoon zodat je mee kan zingen! Misschien een goede plek om mee te eindigen op de vroege morgen, wat mogelijk is op de vrijdag en zaterdag.
Café Vroeger Was Je Anders >

De 15 leukste restaurants van Den Haag >

Welke van deze leuke kroegen in Den Haag bezoek jij voor een drankje?

CategoriesDrankje doen