DRINK / Drankje doen

DIT ZIJN DE 8 GEZELLIGSTE KROEGEN EN CAFÉS IN DEN HAAG

Den Haag wordt misschien niet echt gezien dé uitgaansstad, maar er zijn enorm veel leuke (verstopte) kroegen en clubs. Door heel het centrum heen zitten barren waar je tot in de late uurtjes met de voetjes van de vloer kan, of gewoon op het terras kan zitten terwijl je aan je speciaalbiertje nipt. Wat zijn nou echt de leuke en bijzondere kroegen van Den Haag? Wij hebben het voor je uitgezocht!

Huppel The Pub

Dit bruine café is gevestigd in het oude centrum van Den Haag, en staat op nummer 1 in de Café top 100 van 2018! Deze kroeg kan dus niet missen op dit lijstje en staat hier dan ook bovenaan. Een van de redenen dat deze kroeg zo hoog is geëindigd, is door het enorm brede assortiment. Ze hebben namelijk maar liefst 150 soorten whisky en 60 soorten speciaalbier.

Google Maps: Oude Molstraat 21

Leuke kroegen in Den Haag // borrelen in Den Haag // Terrassen in Den Haag // drankjes doen in Den haag // hotspots den Haag - borrelen in Den haagBron: Huppel The Pub – Leuke en bijzondere kroegen in Den Haag // Gezellig cafés in Den Haag // Uitgaan in Den HaagMillers

Op het altijd gezellige plein zit de Millers, waar je goed kan terrassen en later op de avond nog met je voetjes van de vloer kan. Of misschien moet je ze er juist maar op laten staan, want ze hebben een toffe lichtgevende dansvloer! Van dinsdag tot en met zaterdag is het hier feest, met een vast programma voor elke dag. Zo heb je bijvoorbeeld Tequila Tuesdays, en de vrijdag is gevuld met hitjes uit de ’90 ’00 en ’10. Dat wil je niet missen!

Google Maps: Plein 10A

Leuke kroegen in Den Haag // borrelen in Den Haag // Terrassen in Den Haag // drankjes doen in Den haag // hotspots den Haag - borrelen in Den haagBron: Millers – Kroegen in Den Haag // Drankje doen in Den Haag // Uitgaan in Den Haag Tips

Bleyenberg

Dit is de enige rooftopbar van Den Haag. Naast een terras waar je lekker buiten in het zonnetje kan zitten met een uitzicht over de Grote Markt, heb je er ook een restaurant, coffeebar, cocktailbar en een nachtclub genaamd ‘het Magazijn’. Ook hier kan je aardig wat uurtjes zoet zijn dus.

Google Maps: Grote Markt 10

Leuke kroegen in Den Haag // borrelen in Den Haag // Terrassen in Den Haag // drankjes doen in Den haag // hotspots den Haag - borrelen in Den haagBron: Bleyenberg – Leuke kroegen in Den Haag // Gezellig cafés in Den Haag // Uitgaan in Den Haag

Koffie drinken in Den Haag doe je hier >

De Gekke Geit

Naast Bleyenberg zit de Gekke Geit, een klein kroegje waar het altijd enorm druk maar wel knus en erg gezellig is. Ze hebben veel soorten speciaalbier en erg vaak live muziek. Zowel jazz als blues en acoustic bands komen aan bod. Tegelijkertijd is het ook een hostel, mocht je een keer willen verblijven in het centrum van Den Haag!

Google Maps: Lutherse Burgwal 5

Cloos

Cloos is buurman van de Millers, waar je wederom heerlijk op het terras kan zitten. Mocht je tot in de late uurtjes door willen gaan, dan kan dat op vrijdag en zaterdag. Ze draaien dan lekkere hitjes van toen en nu.

Google Maps: Plein 12A

Leuke kroegen in Den Haag // borrelen in Den Haag // Terrassen in Den Haag // drankjes doen in Den haag // hotspots den Haag - borrelen in Den haagBron: Cloos – Drankje doen in Den Haag // Kroegen in Den Haag // Terrassen in Den Haag // Hotspots Den Haag

Voor de ZZP’ers: 8 x flexwerkplekken in Den Haag >

Rootz

Deze kroeg is gevestigd in een oud koetshuis. Ze hebben enorm veel bieren uit België en Nederland: welgeteld meer dan 300. In 2014 werden zij benoemd tot beste bierrestaurant van Nederland. Je kan er lekker op het terras zitten, wat in de zomer zeker aan te raden is vanwege de avondzon. Na het borrelen lekker binnen doorfeesten kan van woensdag tot en met zondag!

Google Maps: Grote Marktstraat 14

Leuke kroegen in Den Haag // borrelen in Den Haag // Terrassen in Den HaagBron: Rootz – Leuke kroegen in Den Haag // borrelen in Den Haag // Terrassen in Den Haag

Vavoom

Deze cocktailbar mag in dit lijstje niet missen. De gezellige tiki bar doen je even vergeten dat je in (het regenachtige) Nederland bent. Ook hier kan je (zelfs als het regent) op het terras zitten. En wie zegt nou nee tegen een lekkere en kleurrijke cocktail?

Google Maps: Grote Markt 29

Drankjes in Den Haag // Kroegen in Den Haag

Café Vroeger Was Je Anders

Alleen de naam van deze kroeg is al leuk en bijzonder. Wanneer je van gezellige Hollandse muziek houdt, is dit de place to be. Je kan hier zelfs vragen om de microfoon zodat je mee kan zingen! Misschien een goede plek om mee te eindigen op de vroege morgen, wat mogelijk is op de vrijdag en zaterdag.

Google Maps: Halstraat 12

De fijnste restaurants van Den Haag >

Leuke en bijzondere kroegen in Den Haag // Gezellige kroegen Den Haag

Mist er nog een gezellige kroeg in dit rijtje met hotspots in Den Haag? Laat het ons weten!Gerelateerde artikelen