1

12 x TOFFE PLEKKEN VOOR PRIVATE DINING IN AMSTERDAM

private dining Amsterdam - Privé diner organiseren Amsterdam - private dining - the duchess - neni amsterdam - jansz private dining - nomads private dining - baut amsterdam - prive zaal huren - restaurant afhuren amsterdam

Een x aantal kaarsjes uitblazen met vriendinnen? Een boeklancering vieren of een knus familiediner op de planning? Wat de gelegenheid ook is, er is weinig leuker dan met een fijn gezelschap goed eten in een sfeervolle (privé) ruimte. Voor wie de afwas en het koken het liefst uitbesteed zijn dit de fijnste private dining locaties in Amsterdam.

Deze restaurants kun je afhuren voor een privé diner in Amsterdam. Let op: neem contact op met de locatie om te bespreken wat precies mogelijk is met de corona maatregelen.

Huur een privé chef aan huis

Een private dining locatie in Amsterdam kan ook jouw eigen woonkamer zijn, hoe tof is dat?! Een culinaire restaurant-ervaring, zonder het huis te verlaten, of iets bijzonders te vieren met het gezin? De chef van Alba Private Dining komt bij jou thuis om alles tot in de puntjes regelen. Kies een 3-, 4-, of 5-gangen diner en laat het culinair entertainment beginnen! Lees hier hoe, wat, waar & waarom >

prive kok aan huis - kok aan huis voor 2 personen - prive chef aan huis - diner aan huis amsterdam - thuiskok voor 2 personen - kok aan huis amsterdam 2 personen - verrassingsdiner aan huis - oester

Privé dineren in Amsterdam West

Wat dacht je van privé lunchen of dineren in een intieme setting, harte Amsterdam? Bij de Werkplaats van BAQ-fiets kan het, met alle charmes van een normaal restaurant, maar dan zonder de drukte van andere gasten. Je kunt hier in alle rust genieten van privé-diner of privé-lunch (BBQ is hier de specialiteit!), maar de ruimte leent zich ook voor vergaderingen of workshops. Je kunt hier met een groep van 22 personen terecht.

Charmante ruimtes bij Jansz. 

Bij dit prachtige restaurant in het Pulitzer hotel kunje maar liefst drie privé ruimtes huren die perfect zijn voor private dining. Deze 17e eeuwse panden zijn kort geleden helemaal opgeknapt en zijn daarmee nóg charmanter geworden dan voorheen. Zo heb je de Copper Attic, Copper Chambre en Copper Study. De privé ruimtes zijn geschikt voor groepen tussen de 10 tot 30 personen.

Jansz. >

jansz amsterdam - private dining Amsterdam Private dining Amsterdam // private diner Amsterdam // restaurant afhuren Amsterdam // coronaproof dineren // privé restaurant

Aan het water bij I-Dock

Wil je graag privé dineren met collega’s zodat de werkbespreking niet uitgesteld hoeft te worden? Of heb je iets te vieren en wil je met besloten gezelschap dineren? Dat kan, bij I-Dock. Niet alleen zakelijk, maar ook met familie of vriendinnen. Tot maximaal 45 personen kun je hier aanschuiven, en je krijgt er uitzicht over het water gratis bij!
I-Dock >

Pool(dinner)party bij  Kanarie Club

Bij het leukste zwembad van Amsterdam zit je er het hele jaar door warmpjes bij. Met hun Poolbar bewijst Kanarie Club meer te zijn dan de ideale flexwerkplek. Hippe vogels en knalkuikens kunnen deze bovenverdieping namelijk claimen voor hun eigen privéfeestje of -diner. Schotel jouw zwerm Kanarie’s verfijnde gerechtjes of borrelhappen voor. Tip: verander ’t zwembad in een felgekleurd ballenbad of vraag naar de speciale beerpongtafels.
Kanarie Club >

De Kanarie Club Amsterdam - private dining amsterdamPrivate dining Amsterdam West // coronaproof dineren Amsterdam

Dineren in de wijnkelder van La Viña

Dit fijne Mediterraanse restaurant nabij RAI Amsterdam heeft een gezellige wijnkelder, ook wel “La Cava” genoemd, waar je met een groep van maximaal 16 personen perfect privè kunt tafelen. De ruimte is geschikt voor zowel informele als formele gelegenheden. Net als bij de meeste restaurants in dit lijstje geldt overigens dat je hier ook zónder private diner in Amsterdam goed en gezellig kunt eten.
La Viña >

Stijlvol privé diner bij Satchmo 

Wil je met jouw gezelschap dineren in een stijlvolle setting in het centrum van Amsterdam? Dan is Satchmo op het Rokin een goede optie. Hier laat je je verwennen met goede service, goed eten en een prachtig interieur. Ideaal als je met een klein groepje (maximaal 12 man) iets te vieren hebt. Tip: schuif na het diner nog aan in de naastgelegen cocktailbaar (onderstaande foto).

hotspots rokin - rokin amsterdam - hotspots amsterdam - rokin restaurants - amsterdam centrum hotspots - amsterdam centrum eten - restaurant amsterdam - satchmoPrivé diner Amsterdam // restaurant afhuren Amsterdam // Private dining Amsterdam // privé restaurant

Alles in één bij Karaat

Bij Karaat aan het IJ kan het allemaal: deze gigantische locatie heeft een eigen bakkerij, (sushi)restaurant, terras, & privé ruimte. Laatstgenoemde ruimte kun je dus boeken voor een diner in besloten gezelschap. De ruimte heet Golden Room en is van alle gemakken voorzien. Het heeft een capaciteit van maximaal 80 personen voor een sit-down gelegenheid of 100 personen in borrel-opstelling.

Een Mediterraan tuinfeestje bij NENI

NENI Amsterdam kennen we van haar warme Oostmediterrane cuisine, kleurrijke cocktails en opvallende interieur. De internationale keten is opgericht door de Molcho familie. Zij wilden hun liefde voor eten delen met lange tafels vol vrienden, familie en gasten.

Wil jij ook jouw gezelschap overspoelen met liefde – die ene die door de maag gaat? Boek dan de prachtige Garden Room voor jouw volgende event. Van walking dinner tot office party, het kan hier allemaal.
NENI >

neni amsterdam - prive diner organiserenPrivate dining in Amsterdam // restaurant afhuren Amsterdam

Een intieme setting bij Brasserie van Baerle 

Al jarenlang is deze brasserie een bekende plek in Amsterdam-Zuid. Wat niet veel mensen echter weten is dat je op de eerste verdieping, boven het restaurant, met een gezelschap tot 45 gasten in een intieme setting kunt genieten van een privé diner of lunch.
Brasserie van Baerle >

Privé tafelen bij Bar Baut 

Drie zaken van eenzelfde eigenaren, waar bij alle drie op een totaal andere (maar altijd gezellige) manier gedineerd kan worden.

Bar Baut: Een intieme private dining ervaring vind je in restaurant Bar Baut in Amsterdam. Het semi-gescheiden deel is namelijk hartstikke geschikt voor private dinners. Het warme interieur en de leuke service maken ZUID tot een ideaal restaurant voor een privé etentje in Amsterdam. Capaciteit: 15 tot 100, oppervlakte: 280m2
Bar Baut >

Meer restaurants dichtbij Centraal Station Amsterdam >

Wanderlust stillen bij NOMADS

Een weekend naar de zon met je vriendinnen? Niet nodig. Want een tripje naar Portugal is bij NOMADS op loop/fiets/OV-afstand. Geen paspoort nodig. Bij deze kleurrijke bestemming in Amsterdam-Oost proef je de zonnige Portugese keuken met jouw gezelschap tot 80 personen. Dus pak samen een tas vol reislust in en trek naar avontuur en boek een tripje naar Oranje Vrijstaatkade 55 voor een gezellig privé diner in Amsterdam!
Nomads >

private dining amsterdam - nomads - restaurant afhuren amsterdamZaal afhuren Amsterdam // private dineren Amsterdam // prive locatie diner // privé restaurant

Privé chef in je eigen woonkamer

Gastronomisch genieten in eigen huis, zonder verantwoordelijk te zijn voor het inkopen, koken en de afwas? Dankzij chef Michael Wolf is dit sinds kort een mogelijkheid geworden. Waar de chef voorheen altijd zijn gasten verwelkomt in zijn Wolf Atelier, laat hij zich nu ook door zijn gasten thuis verwelkomen. Met een tas vol ingrediënten, bijzondere wijnen, prachtig servies en zijn befaamde Oostenrijkse gastvrijheid.
Wolf op locatie >

In welk fijn private dining restaurant in Amstedam reserveer jij een bijzonder privé diner?

CategoriesFijne Foodspots