U

UNIEK CULINAIR ENTERTAINMENT: EEN PRIVÉ KOK AAN HUIS

prive kok aan huis - kok aan huis voor 2 personen - prive chef aan huis - diner aan huis amsterdam - thuiskok voor 2 personen - kok aan huis amsterdam 2 personen - verrassingsdiner aan huis

Een privé kok aan huis: dat doen alleen celebrities en drukke carrière tijgers met rijke vrienden, toch? Nou, niet dus! Een chique diner aan huis bereidt door een privé kok is populairder dan ooit en dat vinden wij als levensgenieters niet zo gek, want: hallo unieke, culinaire ervaring! Wil jij een chef aan huis in Amsterdam over de vloer? Wij tippen een topper.

Zin in een culinaire restaurant-ervaring, zonder het huis te verlaten? Iets bijzonders te vieren met het gezin? Of geen zin om de hele avond in de keuken te staan, maar wel in een verrassingsdiner aan huis? Een anniversary en op zoek naar een kok aan huis voor 2 personen? Wat de gelegenheid voor een privé etentje ook is, Alba Private Dining regelt het voor je. Lees hier hoe, wat, waar & waarom.

Privé kok aan huis, een groeiende trend

Natuurlijk gaan we graag uit eten in een van onze favoriete restaurants, maar we kunnen – vooral nu – genoeg redenen bedenken om een keer iets nieuws (unieks!) te plannen op culinair gebied; een compleet verzorgd en intiem etentje aan huis met je lover, gezin of vrienden.

Daar is dus steeds meer vraag naar. Google Trends laat ons zien dat foodies massaal op zoek gaan een andere eetervaring. Een privé kok aan huis dus, waarbij een volledig verzorgd meergangen diner aan huis een vaak onvergetelijke ervaring oplevert. Ook in een wereld ná corona kunnen we dit blijven aanraden. Hoezo? Dat leggen we je graag even uit.

Voordelen van een chef aan huis

Voor een groot deel zit het ‘m in de magie van je eigen huis. Dankzij de service van een privé kok aan huis voel je je gast, maar dan in de gezelligheid van je eigen woonkamer. De kok komt bij je thuis en regelt alles tot in de puntjes.

En met alles bedoelen we ook echt alles: van de inkopen tot menu-creatie, het meenemen van servies, het maken van culinaire kunstwerkjes op je bord en een schone keuken aan het eind van de avond. Ben je ooit zo gastvrij verwelkomd in je eigen huis? Waarschijnlijk niet.

prive kok aan huis - kok aan huis voor 2 personen - prive chef aan huis - diner aan huis amsterdam - thuiskok voor 2 personen - kok aan huis amsterdam 2 personen - verrassingsdiner aan huis

Prive kok aan huis voor 2 personen // diner aan huis amsterdam // kok aan huis amsterdam 2 personen // verrassingsdiner aan huis

Wel de lusten, niet de lasten

En dan zijn er natuurlijk nog de praktische voordelen: je bent omringd met enkel je zelf uitgekozen intieme gezelschap en samen kunnen jullie genieten van een unieke gastronomische ervaring. Wij van Girls Who beschouwen dat als het summum van ‘quality time’ ;-).

Ook handig: je hoeft geen dure taxi of een oppas te regelen. Nóg handiger: bij een diner aan huis kent gezellig natafelen geen eindtijd. En nog even over dat schoonmaken: de kok laat je keuken en eetkamer spic en span achter. Je hoeft dus geen goede verhalen van je gasten te missen om de vaatwasser in te ruimen of het aanrecht te boenen (goals! goals! goals!)

Samengevat: het is optimaal culinair genieten, in je eigen huis met je favoriete gezelschap, zonder dat je ergens naar moet omkijken – geen reistijd, afwas of schoonmaak. Wel de lusten, maar niet de lasten.

prive kok aan huis - kok aan huis voor 2 personen - prive chef aan huis - diner aan huis amsterdam - thuiskok voor 2 personen - kok aan huis amsterdam 2 personen - verrassingsdiner aan huis - oester

Prive kok aan huis voor 2 personen // diner aan huis amsterdam // kok aan huis amsterdam 2 personen // verrassingsdiner aan huis // private dining amsterdam thuis

Misschien nog wel het mooiste voordeel van een kok aan huis..

Is dat je de privé kok aan huis ook een mooie avond bezorgd. Chef Joost, winnaar van Herman’s pop-up restaurant, komt in Amsterdam en omstreken thuis bij je koken en weet dat mooi te omschrijven: “Tijdens de lockdown realiseerde ik meer dan ooit wát ik nou zo ontzettend waardeer aan koken, het antwoord is het compleet in de watten leggen van mijn gasten door middel van het maken van culinaire kunstwerkjes. Alle zorg uit handen nemen en mensen een bijzonder (smakelijke) avond bezorgen, daar krijg ik de meeste energie van.”

Zie je, een win-win voor iedereen! Ook zo enthousiast geworden?
Je diner aan huis kun je hier boeken >

Prive kok aan huis voor 2 personen // diner aan huis amsterdam // kok aan huis amsterdam 2 personen // verrassingsdiner aan huis // private dining amsterdam thuis