DO / Weekend tips

GIRLS WHO WEEKEND TIPS VAN 19, 20 & 21 JANUARI

Onze selectie staat (uiteraard) weer vol met cocktails, borrels, bubbels en brunches. Tips zoals wij ze het liefst zien. Dit zijn de Weekend Tips Amsterdam van 25, 26 en 27 januari! Weekend Guide Amsterdam // Dingen om te doen in Amsterdam // Weekend Guide Januari

Nog één dagje en we mogen als echt Girls Who weer proosten op het weekend! Al druk bezig met plannen maken voor dit weekend? Laat me je helpen! Ik heb weer de leukste activiteiten voor je uitgezocht. Elke donderdag publiceer ik de Girls Who Weekend tips zodat je weet hoe jouw vrijdag, zaterdag en zondag eruit kunnen zien. Dit zijn de Weekend Tips van 19 tot 21 januari! Laat je me weten wat jullie leuk lijkt? 

Meatless district X Kopstootbar – van 17 januari tot 10 februari, Kopstootbar.

Dat klinkt als een spannende & interessante samenwerking! Ik word erg in ieder geval heel nieuwsgierig van. Een maand lang gaat Meatless District (een vega(n) hotspot op de Bilderdijkstaart) een 3-gangen menu verzorgen in De Kopstootbar! Tot en met 10 februari kun je in het hartje van de stad dus genieten van vegetarische gerechten, lekkere borrels en gezellige muziek! Iedere dinsdag t/m zaterdag van 17.00 – 22.00 uur verzorgen zij samen een heerlijk menu. Ik ben benieuwd! Reserveren kan via reserveren@kopstootbar.amsterdam

COCONUTS – vrijdag 19 januari van 23:00-04:00, Bitterzoet

5 lange werkdagen, rugpijn van het zitten en hoofdpijn van de vele meetings. Phoe. Op vrijdagavond is het dan eindelijk tijd om het weekend feestelijk af te trappen en de ellende even los te laten. Dit kan op de bank met een glaasje wijn, maar mijn voorkeur gaat dan toch uit naar een clubavond! Voor de Girls Who Party hebben wij deze week Coconuts bij Bitterzoet op de planning staan. Tijdens deze editie vieren ze de afgelopen twee jaar! Uitverkochte edities, veel kokosnoten, dolle dansi’s, vurige MC’s en tropische tunes!

Coffee Tasting & Lunch, 20 & 21 januari van 11:00-15:00, Stooker Roasting Co.

Fruitig, bloemig of kruidig. Als we deze smaken horen zijn we snel geneigd aan wijn te denken. Koffie kan ook op deze manier beschreven worden, wist je dat? Velen van ons drinken het wonderdrankje elke dag (meerdere malen), maar slechts weinigen kennen de interessante achtergrond. Voor alle diehard koffieliefhebbers is dit een must-attend. Tijdens deze interessante workshop kun je meer te weten komen over variëteiten, productiemethodes, rooster- en brouwprocessen van koffie. Hoe kies je de koffie die bij jou past en hoe zet je de perfecte koffie? Om het nog leuker te maken serveren ze naast de koffie een 3-gangenlunch; beide gecombineerd en bereid met koffie. De dag eindigt met een koffiecocktail en je gaat naar huid met een goodiebag! Bestel hier je tickets!

Weekend Tips van 19 tot 21 januari

 

La Chouffe Kabouteravond – zaterdag 20 januari van 20:00 tot 02:00, Café Kostverloren.

Girls Who Drink Beer: Opgelet! Deze zaterdag organiseert Café Kostverloren samen met La Chouffe een heuse kabouteravond! Ze serveren een mooie selectie aan Chouffe biertjes van de tap (Soleil, McChouffe, Houblon). Ik weet niet of het jullie iets zegt, maar ik garandeer je: ze zijn reuze lekker. Correctie: kabouter lekker! Bij elk biertje dat je besteld ontvang je een kabouterattribuut. De kans is dus groot dat Kostverloren aan het eind van de avond vol staat met kabouters. Maar dit is niet alles! De beerbrains achter La Chouffe komen een korte toelichting geven over hun bier, zodat iedereen weet wat ie drinkt!

WE HEBBEN ONZE NAAM & WEBSITE VERANDERD EN HIER LEES JE WAAROM!

Celcius Sunday Lunch – zondag 21 januari van 11:00-16:00, restaurant C

Kennen jullie restaurant C (van Celcius) al? Zo ja, dit weekend moet je er weer zijn! Zo nee, ook dan moet je er dit weekend zijn! De gastronomen onder ons zullen laaiend enthousiast worden van dit restaurantconcept van Michiel van der Eerde. Ik zet het snel op mijn lijstje! Bij C ontdek je wat voor impact de temperatuur op een gerecht heeft. Zo kan een product totaal van smaak en textuur veranderen bij 20, 80, 100 of 200 graden. Aanstaande zondag kun je deze smaaksensaties uitproberen tijdens hun Celsius Sunday! Kies voor een 3-, 4- of 5- gangen lunch, waarin C je 360 graden mee op reis neemt door hun gerechten en cocktails! Reserveer hier jouw spannende lunchtafel!
 Weekend Tips van 19 tot 21 januari

De Afrikaanse Glamour – zondag 21 januari van 13:00-17:00, Tropenmuseum

Een bijzonder evenement voor fashionliefhebbers. Lagos is als grootste stad op het Afrikaanse de meest gevestigde mode-industrie in Afrika. De internationaal succesvolle ontwerpers en de prestigieuze Lagos Fashion & Design Week zijn dit weekend te zien in het Tropenmuseum. Waar komt deze behoefte om jezelf op te doffen vandaan? En hoe verhoudt dit zich tot het stereotype dat Afrika geen luxe kent? Zondag staat in het teken van glamour in Logos, met onder andere een presentatie van mode-ontwerper Ch’Som Ogundu en een workshop hoofddoek binden. Koop hier je tickets!

Live Jazz bij Gollem – zondag 21 januari van 19:00-22:00, Gollem’s Proeflokaal Overtoom

Gollem’s Proeflokaal: het aller gezelligste biercafé van Amsterdam. Niet omdat er een lieve kat rondloopt (misschien speelt dat een kléin beetje mee) maar vooral door het vriendelijke personeel en de warme sfeer. Gollem schenkt de lekkerste bieren die in Amsterdam te krijgen zijn en weten ze dit te combineren met lekker eten. Je kunt bijvoorbeeld een gul kaasplateau combineren met verschillende proefbiertjes. Leuk voor een date! Aanstaande zondag wordt dit allen ook nog eens gecombineerd met livemuziek! Klinkt nu al als muziek in de oren, toch?

De Weekend Tips van 19 tot 21 januari maken het nog lastig kiezen! Aan borrelhappen & borreldrankjes in ieder geval geen tekort dit weekend in Amsterdam. Ik ben benieuwd wat jullie gaan doen, enjoy girls!

 

Jouw toffe evenement promoten in onze Weekend Tips? Stuur een mailtje t.a.v. Weekend Tip voor Kiki naar hello@girlswhodrink.nl

[wdi_feed id=”1″]Gerelateerde artikelen

the student hotel city - flexwerken amsterdam noord - flexwerken amsterdam - flexwerken amsterdam corona - corona werkplek - TSH collab

TIP: FLEXWERKEN ‘WITH A VIEW’ BIJ THE STUDENT HOTEL CITY