G

GIRLS WHO WEEKEND TIPS AMSTERDAM VAN 2, 3 & 4 OKTOBER

weekend tips amsterdam - weekend amsterdam - wat te doen dit weekend amsterdam - amsterdam dit weekend - weekend tips - weekend tips oktober - oktober in amsterdam - event oktober - evenementen amsterdam oktober

Levensgenieters! Benieuwd naar wat te doen in Amsterdam dit weekend? Ook voor dit weekend hebben we een selectie gemaakt van tips die je niet wilt missen. Dit is de Girls Who Weekend Guide voor Amsterdam van 2, 3 en 4 oktober.

Wat te doen in Amsterdam dit weekend? Dit is onze selectie van leukste Weekend Tips Amsterdam voor 2, 3 en 4 oktober 

Aankomend weekend ziet er misschien even anders uit dan we hadden verwacht.. Geen grote evenementen, uit eten met een grotere groep (op 1,5 meter uiteraard), of borrelen in de kroeg tot middernacht. Natuurlijk is dit voor iedereen weer even slikken maar we moeten positief blijven en er het beste van maken! Benieuwd naar wat je wel kunt doen dit weekend? Hieronder vind je dé tips om van jouw weekend toch iets leuks te maken!

Uptown Happy Hour – vrijdag 2 oktober, The Uptown Meat Club

Op deze vrijdagmiddag verwelkomen ze je bij de The Uptown Meat Club graag voor het ultieme aperitief in de stad. Al hun cocktails kosten maar € 10, Gianluca Pagliaricci zal je verrassen met fijne livemuziek en de chef zal de beste hapjes met vlees bereiden voor bij de eerste drankjes van jouw weekend.
Tijden: 18.00 – 20.00
Meer informatie vind je hier > 

Op zoek naar pareltjes in de stad? Vind hier de mooiste hofjes in Amsterdam >

Run & Brunch – zondag 4 oktober, Het Lagerhuys

Doe deze zondag mee met de Sunday Funday Runday waar je start en eindigt bij de nieuwe gastropub Het Lagerhuys. Dit leuke evenement is geschikt voor hardlopers en wandelaars van alle leeftijden en niveaus. Je kunt kiezen om 5 of 10 km te lopen en daarna wordt al het harde werk beloond met een heerlijke brunch!
Tijden:
11.30 – 13.30
Meer informatie vind je hier > 

Zilte Zondag – zondag 4 oktober, TWO CHEFS BAR

Iedere eerste zondag van de maand organiseert de TWO CHEFS BAR dit special event. Vind hieroesters voor €1,- per stuk en daarbij is de Fizzy Frog (speciaalbiertje) de perfecte smaak combinatie. Deze Brut IPA is gebrouwen met champagne gist, waardoor hij heel erg goed samen gaat met de zilte smaak van oesters. Wil je deze smaak ervaring beleven?
Vanaf 15:00 is de oesterbar geopend!
Tijden: 15.00 – 18.00
Meer informatie vind je hier > 

Toch geen zin in om te deur uit te gaan? Vind hier 7 leuke dingen om te doen als je thuis blijft >

Meer weekend tips voor Amsterdam op 2, 3 en 4 oktober vind je hier >

Afterwork – vrijdag 2 oktober, Bar LELY
Friday Night Rooftop Jazz – vrijdag 2 oktober, Zoku
Happy Oyster Hours – zaterdag 3 oktober, The Good Companion
Shabbat Brunch – zaterdag 3 oktober, Bar Fisk
Meat me at Brunch – zondag 4 oktober, Midtown Grill Restaurant
La Paellada de La Cerveceria – zondag 4 oktober, La Cerveceria
Sunday Market – zondag 4 oktober, Westergas
Boozy Sunday Brunch – zondag 4 oktober, Het Sieraad
Girls, dit was de Weekend Guide Amsterdam van 2, 3 en 4 oktober. Welke van deze weekend tips zet jij op je planning voor de komende dagen?

CategoriesWeekend tips