G

GIRLS WHO WEEKEND TIPS AMSTERDAM VAN 25, 26 & 27 SEPTEMBER

weekend tips amsterdam - weekend amsterdam - wat te doen dit weekend amsterdam - amsterdam dit weekend - weekend tips - weekend tips september - september in amsterdam - event september - evenementen amsterdam september

Levensgenieters! Benieuwd naar wat te doen in Amsterdam dit weekend? Ook voor dit weekend hebben we een selectie gemaakt van tips die je niet wilt missen. Dit is de Girls Who Weekend Guide voor Amsterdam van 25, 26 & 27 september.

Wat te doen in Amsterdam dit weekend? Dit is onze selectie van leukste Weekend Tips Amsterdam voor 25, 26 en 27 september

The Tasting Games – zaterdag 26 september, Chateau Amsterdam

Ben je klaar voor The Tasting Games? Dit is een interactieve pubquiz en een proeverij gecombineerd in een app! Deze editie vind plaats bij Chateau Amsterdam (eerste urban winners van Nederland) en je kunt hier genieten van heerlijke wijnen en Amsterdamse borrelhappen! Proef, ontdek en laat zien wat je weet! Speel online of (natuurlijk veel leuker) op locatie voor maar 19,95!
Tijden: 15.00 – 15.45
Tickets > 

Maandelijkse Restaurantavond – zaterdag 26 september, het Rijk van de Keizer

Op elke zondag van de maand (dit is dus een uitzondering) hebben ze bij het Rijk van de Keizer hun maandelijkse restaurantavond. Geniet tijdens deze avond van een 4-gangen diner met aperitief en amuse voor € 42,50 p.p. excl. drankjes. De keuken bedenkt iedere maand een verrassingsmenu met zoveel mogelijk biologische-, lokale- en seizoensproducten met unieke smaakcombinaties.
Tijden: 18.00 – 23.00
Tickets > 

WijnSpijs Wandeling Amsterdam – zondag 27 september, Amsterdam

De WijnSpijs Wandeling Amsterdam Watergraafsmeer staat weer in de agenda. Ontdek dit stadsdeel op culinair gebied! Tijdens deze wandeling op zondagmiddag bezoek je 6 restaurants (C Amsterdam, House of Watt, Mr. & Mrs. Watson, Publiek Amsterdam, NOMADS Amsterdam). Alle restaurants staan tussen klaar om jou een verrassende wijn en spijs combinatie te laten proeven! Klinkt als de ideale zondag toch?
Tijden: 12.00 – 17.00

Pure Markt – Park Frankendael – zondag 27 september, Park Frankendael 

Op deze markt vind je meer dan 75 ambachtelijke ondernemers op het gebied van lekker eten en drinken en bijzonder non-food. Haal je boodschappen voor thuis of kom lekker picknicken op het grasveld. De kleintjes kunnen terecht in de speeltuin of een rondje zweven in de leukste zweefmolen van Nederland. Je vindt Park Frankendael in het gezellige Watergraafsmeer!
Tijden: 11.00 – 18.00

Op culinaire vakantie in eigen stad? Vind hier 10 plekken om streetfood te eten in Amsterdam > 

Extra tip van ons! Wil jij genieten van een nieuw gerecht en iets goeds doen voor de wereld? Tien dagen lang serveren 11 verschillende restaurants in Amsterdam hun eigen versie van het typisch Libanese gerecht Mujadara. Per verkocht gerecht gaat €2,50 direct naar noodhulp in Beiroet. Vind hier welke restaurants mee doen aan dit leuke initiatief > 

Meer weekend tips voor Amsterdam op 25, 26 en 27 september vind je hier >

Afterwork – vrijdag 25 september, Bar LELY
Friday Night Rooftop Jazz – vrijdag 25 september, Zoku
Shabbat Brunch at Bar Fisk – 26 & 27 september, Bar Fisk
IJ-Hallen – 26 & 27 september, NDSM-werf
Jansz. Family Sundays – zondag 27 september, Jansz
Proefmiddag – zondag 27 september, Het Elfde Gebod
Sunday Boil: Crawfish – zondag 27 september, The Good Companion
Day Drinking at Sammie Sangria – zondag 27 september, veronicaschip
Girls, dit was de Weekend Guide Amsterdam van 25, 26 en 27 september. Welke van deze weekend tips zet jij op je planning voor de komende dagen?

Bron omslagfoto: Chateau Amsterdam

CategoriesWeekend tips