G

GIRLS WHO WEEKEND TIPS AMSTERDAM VAN 18, 19 & 20 SEPTEMBER

Levensgenieters! Benieuwd naar wat te doen in Amsterdam dit weekend? Ook voor dit weekend hebben we een selectie gemaakt van tips die je niet wilt missen. Dit is de Girls Who Weekend Guide voor Amsterdam van 18, 19 & 20 september.

Wat te doen in Amsterdam dit weekend? Dit is onze selectie van leukste Weekend Tips Amsterdam voor 18, 19 en 20 september

Bloemen en planten fiets drive-thru – 17 t/m 19 september, Herengracht

De eerste Bloemen en Planten Fiets Drive-thru van Nederland! Op ‘t hofje van de Singelkerk, gelegen aan de Herengracht 431, kun je helemaal coronaproof je boeket of plant komen ophalen. Vanaf de straat fiets je letterlijk de drive-thru in, check je het assortiment, geef je bij het eerste loket door welk boeket of welke plant je wilt, pik je bij het tweede loket je stukje schoonheid op en fiets je zo weer door.
Tijden: donderdag/vrijdag 08.30 – 18.30 / zaterdag 10.00 – 16.00

Bottelfeest 2020 – 18 t/m 20 september, Chateau Amsterdam

Wijnliefhebbers! Chateau Amsterdam nodigt je uit voor de 2020-editie van hun Bottelfeest en de release van hun nieuwe lijn ‘Chateau Classique’. Proef hier allerlei goede wijnen, sommige zelfs rechtstreeks uit het vat. Bestel een ‘plat du jour’ en doe een zittende boogiewoogie op de livemuziek van ‘Pierre et les Optimistes’. Een ticket kost maar € 19,50!
Meer informatie vind je hier > 
Tijden: 17.00 – 22.0
0

Zin in (speciaal)biertjes? Vind hier waar je moet zijn in Amsterdam >

End of Summer Weekender – 18 t/m 20 september, Sammie Sangria

Om de laatste mooie week te vieren hebben ze bij Sammie Sangria een mooie End of Summer Weekender voor je in petto. Ze zetten al hun Sangria’s (per stuk en per kleur) vrijdag, zaterdag en zondag opnieuw in het zonnetje. Haal er 2 voor de prijs van 1 en krijg per dag 1 andere kleur sangria in de deal. Dusss, heb jij zin om te chillen, zonnen en te drinken? Dan weet je waar je moet zijn!
Meer informatie vind je hier > 

Pure Markt – zondag 20 september, Amsterdamse Bos

Geniet deze zondag van het eten en drinken en een bijzonder assortiment non-food van meer dan 60 ambachtelijke ondernemers. Haal tijdens deze markt je boodschappen voor thuis of ga lekker proeven op hun gezellige terrassen met live muziek en een van de leukste zweefmolens van Nederland. Je vindt de Pure Markt aan de mooie lanen dichtbij de Boswinkel en Bosbaan in het Amsterdamse Bos.
Tijden: 11.00 – 18.00
Meer weekend tips voor Amsterdam op 18, 19 en 20 september vind je hier >

G&T After-Work Drinks – vrijdag 18 september, Morlang
MvdWinetasting 5 – vrijdag 18 september, De Hallen Studio’s
Beers & Bites – vrijdag 18 september, Ijdok 4
Pop-up Café Binnenvisser – vrij/zat/zon, Carré Terras Op De Amstel
Happy Oyster Hours – zaterdag 19 september, The Good Companion
Shabbat Brunch – zaterdag 19 september, Bar Fisk
Sunday Roast – zondag 20 september, Bar LELY
Sunday Fun-Day! – zondag 20 september, Rum Barrel West

Girls, dit was de Weekend Guide Amsterdam van 18, 19 en 20 september. Welke van deze weekend tips zet jij op je planning voor de komende dagen?

CategoriesWeekend tips