G

GIRLS WHO WEEKEND TIPS AMSTERDAM VAN 11, 12 & 13 SEPTEMBER

weekend tips amsterdam - weekend amsterdam - wat te doen dit weekend amsterdam - amsterdam dit weekend - weekend tips - weekend tips september - september in amsterdam - event september - evenementen amsterdam september

Levensgenieters! Benieuwd naar wat te doen in Amsterdam dit weekend? Ook voor dit weekend hebben we een selectie gemaakt van tips die je niet wilt missen. Dit is de Girls Who Weekend Guide voor Amsterdam van 11, 12 & 13 september.

Wat te doen in Amsterdam dit weekend? Dit is onze selectie van leukste Weekend Tips Amsterdam voor 11, 12 en 13 september

La VendreDisco – Madame Cyclette, vrijdag 11 september 

Aankomende vrijdag is het weer tijd voor een van de gezelligste vrij-mi-bo’s van Amsterdam.
Vanaf 17.00 uur vullen ze hier de tafels met zilte zaligheden en geweldige gin. De mannen van Cirque Du Vinyl zorgen voor de muziek met de fijnste vinyl plaatjes. Naast genieten van een hapje en een drankje kun je hier ook schuiven in de Oud-Hollandse sjoelbak en lekker stokken stapelen voor een potje Mega Jenga!
Tijden: 17.00 – 21.00
Tickets score je hier > 

Het Grote Paella Feest – zaterdag 12 september, La Cervecería

Het Grote Paella Feest is de perfecte Spaanse zomeravond in Amsterdam. Geniet tijdens dit feestje van grote pannen paella, liters volle kannen sangria, Spaanse live muziek en Flamenco op het terras van La Cervecería. Aankomende zaterdag kan je hier voor maar €10 per persoon genieten van heerlijke paella en een kan Sangría voor een zacht prijsje van €17,50.
Tijden: 17.00 – 23.45
Reserveren doe je hier >

The Sunday Funday Family & Music Brunch – zondag 13 september, Frida Mexican Cantina

In tijden als deze waar de mogelijkheid om samen te komen beperkt is proberen we nog steeds manieren te vinden om onze familie genoeg te zien. Gelukkig resulteert dit (als je wilt) aankomende zondag in een gezellige middag gevuld met heerlijk Mexicaans eten, margarita’s en muziek. Geniet hier van een heerlijke brunch en een cocktail voor €35.
Tijden: 14.00 – 19.00
Tickets scoor je hier > 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Around this time next week, you can be enjoying a Pacifico and some quesadillas, outside on our terrace. Can’t wait! ?? #fridamexicancantina

Een bericht gedeeld door Frida (@frida.cantina) op

57 x Originele dingen om te doen in Amsterdam >

Holy Brunch – zondag 13 september, Koepelkerk

In de hele maand september gaat de complete extravaganza los in de Renaissance Koepelkerk. Iedere zondag vindt daar een ware Holy Brunch plaats, waarbij Drag Queen Miss Patty Pam Pam & guests een complete drag show neerzetten. Daarnaast geniet je van
french toast extravaganza, Elvis Waffles, sinful cocktails en nog meer guilty pleasures.. Een hele bijzondere en smakelijke zondag dus!
Tijden: 12:00 – 15:00
Tickets scoor je hier >

Silent Comedy – zondag 13 september, Meneer Nieges

Mevrouw Nieges en KomLachen slaan de handen ineen. Wat dacht je van een silent disco x comedy show? Wij zijn fan! Voor deze editie hebben ze een ook nog eens een killer line-up met onder andere Jörgen Raymann en Theo Maassen. Kom lekker op tijd voor een late lunch of alvast een kleine borrel en blijf na de show hangen en geniet van een heerlijk diner.
Tijden: vanaf 17:00
Tickets scoor je hier > 
Meer weekend tips voor Amsterdam op 4, 5 en 6 september vind je hier >

Afterwork – vrijdag 11 september, Bar LELY
Pop-up Café Binnenvisser – vrij/zat/zon, Carré Terras Op De Amstel
Happy Oyster Hours – zaterdag 12 september, The Good Companion
Bottomless Brunch invites Raïnaraï – zaterdag 12 september, Atelier Schinkel
Sammie Sangria Disco Bingo – zaterdag 12 september, veronicaschip
NOON | Sunday Brunch – zondag 13 september, Fosbury & Sons
DH X DP Carbonara Party – zondag 13 september, Prael Houthavens
Sunday Roast – zondag 13 september, Bar LELY
Girls, dit was de Weekend Guide Amsterdam van 11, 12 en 13 september. Welke van deze weekend tips zet jij op je planning voor de komende dagen?

CategoriesWeekend tips