G

GIRLS WHO WEEKEND TIPS AMSTERDAM VAN 28, 29 & 30 AUGUSTUS

weekend tips amsterdam - weekend amsterdam - wat te doen dit weekend amsterdam - amsterdam dit weekend - weekend tips - weekend tips augustus - augustus in amsterdam - event augustus - evenementen amsterdam augustus

Levensgenieters! Benieuwd naar wat te doen in Amsterdam dit weekend? Ook voor dit weekend hebben we een selectie gemaakt van tips die je niet wilt missen. Dit is de Girls Who Weekend Guide voor Amsterdam van 28, 29 & 30 augustus.

Wat te doen in Amsterdam dit weekend? Dit is onze selectie van leukste Weekend Tips Amsterdam voor 28, 29 en 30 augustus > 

Table for 2 x Het Scheepvaartmuseum – vrijdag 28 augustus, Het Scheepvaartmuseum 

Op vrijdag 28 augustus heb je het prachtige Scheepvaartmuseum bijna voor jezelf en dineer je onder het iconische glazen dak van het oorspronkelijke ’s Lands Zeemagazijn. Restaurant C staat deze avond aan het roer en laat je genieten van een 5-gangen diner waar vis en de smaak van de zee een hoofdrol in speelt.

Kaartjes boek je voor 130,- per persoon en het diner is inclusief een cocktail, drankenarrangement en toegang tot de tentoonstelling ‘Rijzend water’.
Meer informatie vind je hier > 

Hula Hula x De Japanner – vrijdag, zaterdag zondag, Hula Hula

Fan van de bites van de Japanner en/of van de gezellige sfeer van Hula Hula? Check. Zij hebben hun krachten gebundeld in een samengesmolten diner. Verwacht de lekkerste gerechten zoals je die gewend bent van De Japanner, met een kleine Hawaiiaanse twist en de cocktail van Hula Hula. Deze fijne combi is te vinden op de Lijnbaansgracht 161!
Meer informatie vind je hier >

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Who’s coming over this weekend to try some of this delicious sushi? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ??

Een bericht gedeeld door Hula Hula Amsterdam (@hulahulaamsterdam) op

‘t Nonnetje ** x Pasta e Basta – zondag 30 augustus, Pasta e Basta

Pasta e Basta viert dit jaar hun 25-jarig bestaan en daarom wordt de komende maanden elke week 1 dag de keuken overgenomen door een topchef. Op deze zondag verwelkomt Pasta e Basta niemand minder dan topchef Michel van der Kroft.
Deze chef van restaurant ‘t Nonnetje in Harderwijk, onderscheiden met 2 michelinsterren, zal een uitgebreid Italiaans 4-gangenmenu koken deze avond. Dit menu wordt natuurlijk geserveerd door de zingende bediening van Pasta e Basta.
Meer informatie vind je hier > 

In een Netflix mood door al die regen? Vind hier onze tips voor een avondje bingen >

Lazy Brunch – zondag 30 augustus, Kop van Oost

De Lazy Brunch in juli was een groot succes, dus gaan ze nu elke laatste zondag van de maand een Lazy Brunch organiseren. Tijdens deze brunch worden er heerlijke cocktails  geserveerd zoals een mimosa ‘s, bloody mary’s, er draait een DJ met heerlijke lazy plaatjes.

Hun chef Nick verzorgt hierbij de lekkerste gerechten. De brunch bestaat uit een heerlijke 3-gangen brunch voor maar 19,50 per persoon. See you there!
Meer informatie vind je hier > 

WijnSpijs Wandeling Amsterdam – zondag 30 augustus, Amsterdam

Maak je klaar voor een zondagmiddag gevuld met culinaire hoogstandjes. Er staan namelijk weer 6 steengoede restaurants (ACE Amsterdam, Shiraz Amsterdam, Café Ons Huis, Restaurant-Cafe In de Waag, Carstens Brasserie, Satchmo) voor je klaar tijdens de WijnSpijs Wandeling in onze hoofdstad. Wandel aankomende zondag langs de grachten en geniet van 6 fantastische gerechten met bijpassende wijnen.
Meer informatie vind je hier > 

Ook leuk! Vind hier 9 toffe dinnershows in Amsterdam > 

Meer tips voor Amsterdam het laatste weekend van augustus vind je hier >

Botanical Beertails & Bites – vrijdag, zaterdag, zondag, The Tailor
Frida’s Frozen Friday – vrijdag 29 augustus, Frida Mexican Cantina
Vrij-mi-bubbels op het Champagneterras – vrijdag 14 augustus, Gashouder Westergas
Bottomless Brunch Project – zaterdag 29 augustus, Atelier Schinkel
Wijnen in de Tuin – zondag 30 augustus, Hermitage
Pure Markt – zondag 30 augustus, Park Frankendael
Ode aan de Zenne valei – zondag 30 augustus, Bar Alt
Vegan Food & Love Experience – zondag 30 augustus, Nomad 
Girls, dit was de Weekend Guide Amsterdam van 28, 29 en 30 augustus. Welke van deze weekend tips zet jij op je planning voor de komende dagen?

CategoriesWeekend tips