DO / Weekend tips

12 x WEEKEND TIPS AMSTERDAM VAN 10, 11 EN 12 JANUARI

weekend tips amsterdam - weekend amsterdam - wat te doen dit weekend amsterdam - amsterdam dit weekend - weekend tips

Levensgenieters! Iedere week vind je op Girls Who Magazine de leukste weekend tips voor activiteiten en events in Amsterdam. Ook deze week hebben we een selectie gemaakt van tips die je zeker niet wilt missen. Brunchen, dansen, eten en borrelen. Dit is de Girls Who Weekend Guide voor Amsterdam van 10, 11 en 12 januari.

Dit is onze selectie van leuke Weekend Tips Amsterdam >

The Hoxton Market: Veganuary Edition – zaterdag 11 januari, The Hoxton

Is een van jouw goede voornemens om minder vlees te eten en minder dierlijke producten te kopen? Dan moet jij zeker aanwezig zijn op de Veganuary Edtiotion van de The Hoxton markt. Deze maand focussen ze zich hier helemaal op het veganisme en dit doen ze samen met hun favoriete lokale producenten en webshop pop-ups.

Een paar voorbeelden van hun partners tijdens dit event zijn: Willicroft Plant Based Cheese (voor vegan kaas), The Very Good Candle Company (plantaardige kaarsen), Sauercrowd (gefermenteerde biologische groenten), Rosie & Riffy (vegan kaas), High Vibeology (biologische kruiden).
Tijden: 11.00 – 18.00

Nieuwjaarsborrel – zondag 12 januari, Brouwerij Poesiat & Kater

Hier proost je op een nieuw jaar, vol met mooie nieuwe uitdagingen. En om het jaar goed te beginnen, presenteren ze ook hun nieuwe craft pils: de Bohemian Pilsner. Er worden proefglaasjes van dit nieuwe biertje aangeboden met heerlijke bitterballen. Mocht je daarna nog wat willen eten maakt Chef Tommy deze week een Vlaamse runderstoof met frites en Belgische mayonaise. Het vlees is gestoofd in ‘Van Vollenhoven Extra Stout Bier’ en de de prijs hiervan is 18,50 euro inclusief een proefglas extra stout.
Tijden: 15.00 – 17.00
Reserveren eten doe je hier >

Pop-up Bar 0.020 – vrijdag 10 januari, Bar 0.020

Als jij aan Dry January (vind hier meer tips om deze maand goed door te komen) doet en de alcohol even wil laten staan, kan je van 3 t/m 31 januari terecht in deze alcoholvrije pop-up bar 0.020 (spreek je uit als Nul Punt Nul Twintig). Een bar waar iedereen welkom is en je een groot aanbod aan alcoholvrije drankjes vind. Ook als je niet aan deze alcoholvrije maand doet is het leuk om eens langs te gaan en iets nieuws te ontdekken.
Tijden: 16.00 – 00.00
Adres: Nieuwezijds Kolk 25, Amsterdam
alcoholvrije bar - alcoholvrije drankje - alcoholvrije cocktails - cocktails - dry januariAlcoholvrije bar Amsterdam // Weekend Tips Amsterdam // Weekend Guide januari // Activiteiten Amsterdam januari

25 x de gezelligste restaurants in Amsterdam; dit zijn onze favorieten >

Meer leuke dingen om te doen in Amsterdam dit weekend >

Vegan Lunch at Saarein – zaterdag  11 januari, Café Saarein
Brooks Boozy Brunch – zondag 12 januari, Brooks Amsterdam
Dutch Beer Tasting – vrijdag 10 januari, Renaissance Amsterdam Hotel
Kevin Bacon X Ketel One Boozy Brunch – zondag 12 januari, Hotel Not Hotel
Little Big Brunch: C & T – zondag 12 januari, C • T coffee & coconuts 
Sunday Roast – zondag 12 januari, The Lobby Fizeaustraat
Talisker Last Dessert – vrijdag 10 januari, Park Plaza Victoria Amsterdam
Happy Oyster Hours | €1 – zaterdag 11 januari,  The Good Companion
Super Friday – vrijdag 10 januari, Super Lyan

Girls, dit waren weer de Weekend Tips Amsterdam van 10, 11 & 12 januari. Welke dingen om te doen in Amsterdam zet jij op je planning voor de komende dagen?

Bron omslagfoto: The HoxtonGerelateerde artikelen