G

GIRLS WHO WEEKEND TIPS AMSTERDAM VAN 7, 8 EN 9 JUNI

Levensgenieters! Iedere week vind je op Girls Who Magazine de leukste weekend tips voor activiteiten in Amsterdam en omgeving. Wat ga jij doen dit Pinksterweekend in Amsterdam op 7, 8, 9 én 10 juni? Dit zijn onze tips voor aankomend weekend!

Bacchus Wijnfestival – vrijdag 7 t/m maandag 10 juni, Amsterdamse Bos

Girls Who Drink.. Wine! Verzamel je dit weekend in het Amsterdamse Bos voor alweer de 6e editie van het Bacchus Wijnfestival. Proost en drink in een prachtige omgeving de fijnste wijnen met keuze uit meer dan 300 verschillende wijnen – van biologische kleine wijnboeren tot statige Chateau’s uit de Bordeaux. Uiteraard worden er ook bijpassende happen geserveerd!

Boozy Brunch – zaterdag 8 juni, Pipistrello 

Aanstaande zaterdag viert Urban Journalist hun 1-jarig bestaan en dit vieren ze in stijl met een brunch + party. Vanaf 14.00 uur kunnen jullie terecht bij Pipistrello op de Jan Pieter Heijestraat. Girls Who Magazine is er ook bij! Zorg dus dat je snel een kaartje binnensleept, dan kunnen we proosten!

8 juni is Best Friends Day – dit is het perfecte cadeau voor jouw beste vriend(in) >

Javastraat Foodtour – zondag 9 juni, Tropenmuseum

De Javastraat Foodtour neemt je mee op een culinaire en historische ontdekkingsreis. Tijdens de tour vertellen ondernemers bijzondere verhalen over verschillende gerechten. Naast proeven valt er dus ook nog wat te leren. Na de tour kun je nog even het Tropenmuseum induiken!

Rosé Sundays – iedere zondag, Jansz.

Iedere zondag van de maanden juni, juli en augustus kun je een tafeltje reserveren bij Jansz en daar vervolgens de hele dag aan rosé nippen. Daarnaast staan er ook zomerse gerechten klaar om die ernaast te zetten!

Weekend Guide Amsterdam // Weekend Tips juni // Dingen om te doen in Amsterdam dit weekend // Weekend Guide maart // Things to Do Amsterdam - wat te doen met Pasen in Amsterdam - Paastips 2019 - Brunchen in Amstedam - wat te doen in meiWeekend Tips Juni // Wat te doen in Amstedam dit weekend // Pinksteren Amsterdam

Of je nou weet wat Pinksteren viert of niet, weer samenkomen met familie en vrienden is sowieso een feestje! Daarom organiseert EAST een speciale brunch op deze feestdagen. Zowel op Eerste als Tweede Pinksterdag geniet je tussen 11:00-15:00 van een speciaal en gevarieerd brunchmenu voor €20 per persoon.

Meer dingen om te doen in Amsterdam dit weekend:

10 x speciaalbier drinken in Amsterdam>
De mooiste picknickplekken in Nederland >
6 tips waardoor je altijd een goed weekend hebt >
De 7 gezelligste karaokebars van Amsterdam >
6 x allerbeste pizzeria’s van Amsterdam >
Oesters voor een prikkie vind je hier >

Dit waren weer de Weekend Tips Amsterdam voor het Pinksterweekend. Levensgenieters, welke dingen om te doen in Amsterdam zet jij op je planning voor de komende dagen?

CategoriesWeekend tips