1

12 x GIRLS WHO WEEKEND TIPS AMSTERDAM VAN 27, 28 EN 29 SEPTEMBER

weekend tips amsterdam - to do's amsterdam - wat te doen in amsterdam dit weekend

Levensgenieters! Iedere week vind je op Girls Who Magazine de leukste weekend tips voor activiteiten in Amsterdam en omgeving. Wat ga jij doen dit in Amsterdam op 27, 28 en 29 september? Dit zijn onze tips voor aankomend weekend!

Amsterdam Wine Festival – het hele weekend, Westergasfabriek

Girls Who Drink.. Wine! Het is weer tijd voor het grootste wijnfestival van Nederland dit weekend. Van vrijdag t/m zondag vieren en proeven de wijnboeren uit het noorden van Europa hun oogst. Naast het proeven van een heel breed scala aan wijnen kunnen er bijpassende hapjes gegeten worden. Wij zijn er zondag en proosten graag met jullie!

5 x Dit wist je nog niet over wijn >
Wijn en Kaas, een moeizaam huwelijk >
Het echte verhaal achter ‘bier na wijn geeft venijn’ >
Zo verwijder je rode wijnvlekken uit je kleding >

Fittest Friday – vrijdag 27 september, David Lloyd

Wie de wijntjes van aankomend weekend wilt verbranden voordat ze gedronken zijn, is bij David Lloyd vrijdag aan het juiste adres. Elke laatste vrijdag van de maand tussen 16.00 en 21.00 uur maak je een gezonde (en leuke) start van je weekend.

David Lloyd biedt op deze vrijdagen een aangepast lesprogramma, midden in de club, waarbij  yoga wordt afgewisseld met een blaze-workout op dancemuziek van een live-dj. Dit alles terwijl je geniet van gezonde bites en heerlijke mocktails en shakes. Hier schrijf je je in >

The Goaldiggers Session – zondag 29 september, The Student Hotel

Wil je ook wat nuttigs doen dit weekend? Dat kan! Op zondag 29 september organiseert de Goaldiggers Club een middag vol masterclasses die helemaal in het teken staan van personal branding. Raak geïnspireerd door 5 verschillende sprekers die jou gaan leren hoe je je zichtbaarheid kan vergroten. Samen met 100 andere goaldiggers sluit je de dag af met een leuke borrel in The Commons, de bar van het Student Hotel.

Lees hier alvast wat tips over personal branding en bestel snel je ticket!

45 x leuke dingen om te doen in Amsterdam >

Filipijnen in Amsterdam – door de stad, zaterdag 28 september

Op zaterdag 28 september brengen de Filipijnen de ‘it’s more fun’ mentaliteit naar Amsterdam. Een Filipijnse dansgroep zal op verschillende hotspots in het centrum een culturele dans uitvoeren. Ook zullen zij de Amsterdamse grachten al dansend over varen op een tropisch vlot, in prachtige traditionele kostuums. Leuk om te zien dus! Zo beleef Amsterdam voor één dag in Filipijnse sferen!

weekend tips amsterdam - to do's amsterdam - wat te doen in amsterdam dit weekendWeekend Tips Amsterdam.- Wat te doen in Amsterdam – activiteiten Amsterdam – Events Amsterdam

Meer leuke evenementen in Amsterdam dit weekend >>

Cocktail Happy HourThe Student Hotel
Bierborrel – vrijdag 27 september, Strandzuid

Spicy Ramen Challenge – zondag vanaf 12:00, Tokyo Ramen Iki Day
Sunday Brunch Weekender – zondag 29 september, Cut Throat

Asian Food Festival Amsterdam – zaterdag 28 en zondag 29 september, DOK Amsterdam

Izakaya Supreme Brunch – zondag 29 septemver, IZAKAYA

BNNVARA Festival – zondag 29 september vanaf 13:00, Westergas

Pure Markt- zondag 29 september vanaf 11:00, Park Frankendeal

The Bottomless Brunch – zondag 29 septemer vanaf 12:30, INK Hotel Amsterdam
CategoriesWeekend tips