1

12 x BIZAR GOEDE THRILLERS OP NETFLIX

netflix tips // filmtips netflix - thrillers op netflix - netflix goede thrillers - goede tips voor netflix - goede series op netflix - goede films op netflis

Kramp in je wijsvinger van het scrollen, terwijl je hopeloos voor de zoveelste keer de volgende categorie aanklinkt. Zoveel keus, en toch blijft het een onmogelijke uitdaging om een goede film uit te kiezen.  Herkenbaar? Omdat wij jullie begrijpen en op de goede filmweg willen helpen, vind je in dit artikel 10 x spannende thrillers die écht je tijd waard zijn.

Op zoek naar een goede thriller op Netflix? Hier vind je 10 bloedstollende Netflix thrillers >

Gone Girl

Het huwelijk van Nick is al niet zo best meer, maar op een dag komt hij thuis en is zijn vrouw verdwenen. Het politieonderzoek brengt bizarre feiten aan het licht.
IMDb: 8,1

Molly’s Game

Molly’s Game is een Amerikaanse dramafilm uit 2017 en tevens het regiedebuut van Aaron Sorkin. Molly is een getalenteerde skister die terechtkomt in het winstgevende pokermilieu. Als de gastvrouw van pokerwedstrijden voor steenrijke zakenmannen en acteurs verdient ze grote sommen geld. Maar daar hangt een prijskaartje aan..
IMDb: 7,4

A Walk Among the Tombstones

Wij zijn eigenlijk fan van alle films Liam Neeson-films – en zo ook deze. De film gaat over een drugsbaron die een ex-agent inhuurt in om de moordenaars van zijn vrouw te vinden. De jacht leidt tot spannende onthullingen in de onderwereld van New York. Erg spannend.

Meer goede Netflix tips vind je hier >

Zodiac

In deze spannende film op Netflix volg je een seriemoordenaar die niet alleen willekeurige slachtoffers lijkt te maken, maar ook allerlei mysterieuze boodschappen achterlaat. Dit trekt de aandacht van zowel een nieuwsgierige illustrator als een cynische journalist. Als beide een zoektocht naar de moordenaar beginnen, krijgen ze te maken met twee inspecteurs die zich ook met de zaak bemoeien.
IMDb: 7,7

Prisoners

Prisoners is niet zo zeer eng – er zitten wel wat gruwelijke scenes in – maar de spanningsopbouw is steengoed. Als kijker wordt je continu op het verkeerde been gezet.
IMDb: 8,1

Dit zijn de beste Scandinavische series op Netflix >

Contratiempo

Een jonge zakenman wordt wakker naast zijn dode minnares. Hij huurt een beroemde advocaat in om erachter te komen waarom hij wordt verdacht van moord, maar dit loopt totáál anders af en als kijken wordt je steeds opnieuw in de war gebracht.
IMDb: 8,0

Films en seriesFilms en series

The Girl on the Train

Een voyeuristische vrouw houdt een koppel van een afstand (lees: vanuit de trein) in de gaten. Op een dag ziet ze een bizar voorval dat centraal komt te staan in een mysterie rond een vermist persoon.
IMDb: 7,1


beste thrillers netflix imdb // thrillers op netflix

Law Abiding Citizen

Deze spannende thriller op Netflix hoort zeker thuis in dit rijtje met goede Netflix films. Getraumatiseerd door de afschuwelijke moord op zijn vrouw en dochter geeft een rouwende man toe aan zijn woede en wil hij maar één ding: wraak.
IMDb: 7,4


thrillers op Netflix // Filmtips Netfix // Goede films op Netflix // beste thrillers Netflix

 

Now You See Me (1 en 2)

In deel 1: Vier goochelaars laten in een voorstelling in Las Vegas zogenaamd een bank overvallen. Een Fransman in de zaal wordt uitgekozen om een bank te kiezen en vervolgens wordt het gestolen geld de zaal ingeblazen.Het bizarre is; de aangewezen ban wordt echt overvallen.

In deel 2 hebben de goochelaars een nieuw lid. Samen gebruiken ze wederom de kracht van illusie bij de beroving van een corrupte zakenman die over revolutionaire technologie beschikt.
IMDb: 7,3 – 6,5

The Next Three Days

Als zijn vrouw in de bak belandt voor een moord die ze ontkent, bedenkt een slimme professor een gedetailleerd plan voor haar om te ontsnappen. Ook in deze spannende Netflix thriller is Liam Neeson te zien.
IMDb: 7,4


Netflix filmtips // thrillers op Netflix // Netflix tips films // goede thrillers Netflix

True Story

Deze waargebeurde thriller op Netflix gaat over de moeilijke relatie tussen een te schande gemaakte New York Times-verslaggever en de moordverdachte die zijn identiteit overnam.
IMDb: 6,3

The Impossible

Dit aangrijpende drama volgt de  ervaringen van een familie en geeft een beeld van de ellende en chaos die werd veroorzaakt door de tsunami in Zuidoost-Azië in 2004. Heel mooi en tegelijkertijd spannende verfilming op Netflix.
IMDb: 7,6

Welke Netflix thriller zet jij vanavond aan?!

CategoriesChill