G

GIRLS WHO WEEKEND TIPS AMSTERDAM VAN 3, 4 EN 5 MEI

weekend tips 14 juni - weekend tips 15 juni - weekend tips juni 2019 - wat te doen dit weekend - uitjes in amsterdam dit weekend - weekend guide amsterdam - activiteiten amsterdam

Nog een lege agenda voor aankomend weekend? Mooi zo!
Iedere donderdag vind je op Girls Who Magazine de leukste weekend tips voor activiteiten in Amsterdam! Wat ga jij doen op 3, 4 en 5 mei?

Cocktails for charity – vrijdag 3 mei, Bar Fisk

Rietjes, verpakkingen, tasjes.. Wist je dat we in totaal 311 miljoen ton aan plastic produceren? En dat het meerendeel daarvan in de oceaan beland? De plastic soep blijft groeien.. Om de plastic soep tegen te gaan doneert Bar Fisk daarom 1 euro per bestelde Fizzy Bubblech en de Colonial Negroni aan de Plastic Soup Foundation. Tot eind september bestel je deze cocktails for charity.

This Kas Thing – zaterdag 4 mei, HoogtIJ

Het dak van HoogtIJ in Amsterdam-Noord wordt omgetoverd tot een intieme dansvloer, met de disco en house muziek. En geen zorgen om het weer, want er kan zowel buiten als binnen gedanst worden. Het begint ook lekker vroeg (15:00), dus daarna kan je nog doorzakken in een leuk restaurantje. Wel een beetje op tijd komen, er zijn nog maar 50 kaartjes aan de deur te verkrijgen.

Brunchen in family style – zaterdag 4 mei, NENI

Vanaf nu zijn de Oost-Mediterrane smaken van NENI ook te proeven tijdens de middaguren. Voor €20 per persoon bereiden de chefs in hun open keuken een smaakvolle selectie aan mezze en keuze uit een hoofdgerecht. Daarnaast opent NENI haar keuken vanaf nu ook in het weekend voor de brunch – vanaf 11:00 uur pruttelt de verse shakshuka op het vuur.

Weekend Guide Amsterdam // Weekend Tips maart // Dingen om te doen in Amsterdam dit weekend // Weekend Guide maart // Things to Do Amsterdam - wat te doen met Pasen in Amsterdam - Paastips 2019 - Brunchen met koningsdag in AmstedamWeekend tips Amsterdam – weekend guide mei – wat te doen in Amsterdam – uitjes Amsterdam

Bevrijdingsdag – zondag 5 mei, Amsterdams Verbond

Na Herdenkingsdag volgt op 5 mei de nationale feestdag Bevrijdingsdag. Op verschillende plekken in Amsterdam (en heel Nederland) kun je aanstaande zondag met diverse evenementen de vrijheid meevieren.

Wij doen dat op het Amsterdams Verbond aankomend weekend, hét Bevrijdingsfestival van Amsterdam-West waarop het nachtleven van Amsterdam samenkomt, om met elkaar de vrijheid te vieren! Vind hier een overzicht van meer bevrijdingsfestivals in Amsterdam >

MEER DINGEN OM TE DOEN IN AMSTERDAM DIT WEEKEND:

De gi-ga-grote Culinaire Kalender: alle food festivals op een rijtje >
(opens in a new tab)” href=”https://girlswhomagazine.nl/de-20-leukste-hotspots-van-amsterdam-noord/” target=”_blank”>De leukste hotspots van Amsterdam Noord >
De kinkerstraat-route: 10 x hotspots in de Kinkerbuurt >
De meest spaakmakende horecatoiletten >
10 x speciaalbier drinken in Amsterdam >
De mooiste picknickplekken in Nederland >
De 7 gezelligste karaoke barren van Amsterdam >
Vis eten doe je in deze fijne restaurants >
De beste pizza van Amsterdam eet je op deze plekken >

Dit waren weer de Weekend Tips Amsterdam van 3, 4 en 5 mei 2019. Levensgenieters, welke dingen om te doen in Amsterdam zet jij op je planning voor de komende dagen?

[wdi_feed id=”1″]

CategoriesWeekend tips