G

GIRLS WHO WEEKEND TIPS AMSTERDAM VAN 26, 27 EN 28 APRIL

weekend tips amsterdam oktober - weekend tips amsterdam - weekend tips amsterdam oktober - wat te doen in amsterdam - evenementen amsterdam - events amsterdam - evenement amsterdam - weekend tip amsterdam - weekend tips amsterdam november

Amsterdam staat weer op z’n kop aankomend weekend. Vier de verjaardag of de Koning, of trek je rustig terug. Met onderstaande tips kun je alle kanten op. Dit zijn de Girls Who Weekend tips Amsterdam van 26, 27 en 28 april!

Kingsnight with a royal view – vrijdag 26 april,  The Food Department

Het lekkerste Kingsnight feestje vier je bij de splinternieuwe hotspot van Amsterdam. Op de 2e verdieping van het Magna Plaza bij The Food Department is het koninklijk genieten. Hapje in je hand, beats op de achtergrond en een waanzinnig uitzicht op het Paleis. Ideaal als je een bodem wilt leggen voor een feestje erna.

Hier kijk je de halve finale (met Ajax erin!) op groot scherm >

Koninklijke Spritzes, zaterdag 27 april – Foodhallen Amsterdam

Een ideetje voor iedereen die de stad té druk vindt tijdens Koningsdag: de drukte ontsnappen en proosten op het koningshuis bij de Foodhallen Amsterdam. Op deze dag worden de Queen Maxima’s Spritz (links) bestaande uit Willem’s Wermoed the Dry, Campari & tonic en de King Willem’s Spritz (rechts) met Willem’s Wermoed, prosecco & soda geserveerd. Oranje boven!


Weekend Guide Amsterdam – Weekend tips April – Wat te doen in Amsterdam dit weekend

Uitbrakken – zondag 28 april, Bij Storm

Op zondag moet je natuurlijk ook wat kunnen doen, ondanks de onvermijdelijke kater. Er zijn een aantal after-afters en uitbraksessies met het thema Koningsdag. Waaronder het toepasselijk genoemde event Brak Bij Storm op het Zeeburgereiland. Daar gaat het feestje nog even door.

Dineren op een unieke plek?  Daar houden wij van! Bij het Rijk van de Keizer in Amsterdam zorgen ze maandelijk graag voor een bijzondere avond uit. De keuken bedenkt iedere maand een verrassingsmenu met zoveel mogelijk biologische-, lokale- en seizoensproducten met unieke smaakcombinaties. Dit alles vind plaats op een unieke, historische (buiten) locatie in Amsterdam Nieuw-West. En dat voor €37,50.

Weekend Guide Amsterdam // Weekend Tips maart // Dingen om te doen in Amsterdam dit weekend // Weekend Guide maart // Things to Do Amsterdam - wat te doen met Pasen in Amsterdam - Paastips 2019 - Brunchen met koningsdag in AmstedamWeekend Tips Amsterdam – wat te doen in amsterdam dit weekend – tips amstedam 27 april

Pure markt- zondag 28 april, Park Frankendael

Ook leuk: een bezoekje aan de Pure Markt, waar je meer dan 90 ambachtelijke en gepassioneerde ondernemers op het gebied van lekker eten, drinken en bijzonder non-food vindt. Haal je boodschappen voor thuis en geniet van de live muziek.

MEER DINGEN OM TE DOEN IN AMSTERDAM DIT WEEKEND:

De gi-ga-grote Culinaire Kalender: alle food festivals op een rijtje >
De mooiste plekken voor een Picknick in Nederland >
De kinkerstraat-route: 10 x hotspots in de Kinkerbuurt >
De meest spaakmakende horecatoiletten >
10 x speciaalbier drinken in Amsterdam >
De mooiste picknickplekken in Nederland >
De 7 gezelligste karaoke barren van Amsterdam >
Vis eten doe je in deze fijne restaurants >
De beste pizza van Amsterdam eet je op deze plekken >

Dit waren weer de Weekend Tips Amsterdam van 26, 27 en 28 april 2019. Levensgenieters, welke dingen om te doen in Amsterdam zet jij op je planning voor de komende dagen?

CategoriesWeekend tips