DO / Walk & Visit

24 x AJAX OP GROOT SCHERM KIJKEN IN AMSTERDAM

Ajax kijken in Amsterdam - ajax op groot scherm - ajax tegen tottenham kijken - plekken om voetbal te kijken - voetbal op groot scherm - de halve finale - chmpions league

Voetbal kijken in de kroeg is vaak gezelliger dan thuis op de bank.
Wij zeggen bijzijn is meemaken, dus duik vooral de kroeg in om Ajax op groot scherm te bewonderen*. Wij hebben de leukste plekken onder elkaar gezet die regelmatig Ajax op groot scherm uitzenden. Girls Who Watch Soccer, waar gaan jullie kijken?

*Deze lijst is gebaseerd op de halve finale. Het is dus niet gegarandeerd dat onderstaande plekken alle wedstrijden van Ajax op groot scherm uitzenden.

Het Sieraad

In het Atrium van Het Sieraad in Amsterdam-West is het recept simpel: zij hangen een levensgroot scherm op, zetten genoeg bier koud en zorgen voor de perfecte plek om onze Godenzonen toe te juichen.De entree is gratis, er is een muzikale voor- en nabeschouwing en voor de hongerige supporters verzorgen ze verschillende gerechten voor €8,50. Update: het diner is volgereserveerd.

Chin Chin

Met maar liefst TIEN schermen, kilo’s confetti, liters vloeibaar goud en de beste Hollandse meezingers presenteren ze bij Chin Chin de perfecte opstelling om de grootste trots van Mokum aan te moedigen! Zeker zijn van een zitplekje en een goede bodem? Ze serveren een speciaal Ajax menu tussen 18:00-20:00. Reserveren kan via https://www.chinchinclub.nl

De Marktkantine

Om te voorkomen dat ze (opnieuw) mensen teleurstellen, werken ze bij de Marktkantine voor de halve finale’s met toegangstickets. Deze inkomsten worden gebruikt om dit evenement veilig en georganiseerd te laten verlopen. Kaartjes zijn te koop voor €3,– (incl service fee) per wedstrijd en de deuren openen vanaf 18:30.

Ajax kijken in Amsterdam - ajax op groot scherm - ajax tegen tottenham kijken - plekken om voetbal te kijken - voetbal op groot scherm - de halve finale - chmpions leagueAjax kijken in Amsterdam – Ajax op groot scherm – ajax tegen tottenham kijken – plekken om voetbal te kijken

Uiteraard staat ook de Westerunie weer als één blok achter onze (huidige) godenzonen en schreeuwen wij ze massaal richting de finale! In de Westerunie hangt een mega-scherm, zijn er zit- en staplekken, pullen bier, André Hazes door de speaker en is de ENTREE GRATIS. Vooraf een hapje eten kan op het Westergasterras. Een tafeltje reserveren doe je via www.westergasterras.nl/#reserveren. VOL= VOL! Dus kom vroeg!

Ook de Kopstootbar verwacht wederom massale support op dinsdag 30 april. Er zal vanaf 8 uur een portier staan die kijkt of het te gezellig is. Wees er dus op tijd bij! Ook serveren ze een speciaal Ajax-menu: een curry van Sergeant Pepper met een vaasje. De deuren gaan open om 17:00, en wil je zeker zijn van een mooie plek? Ga er dan vooral een hapje eten.

De leukste spelletjescafés in Amsterdam >

Ajax – Tottenham wrdt ook uitgezonden d in het Huis van Iemand Anders. Met twee grote schermen en een lekker (vega) happie vooraf. Stuur ze even een berichtje als je een bordje en dus een goed plekje wilt reserveren. En voor de Girls Who Drink: een rondje Jupkes van het Huis als we winnen!

Bosco

Ben je er nog niet uit waar ja Ajax op groot scherm gaat kijken? Ook café Bosco in Oud-West maakt zich weer op voor een legendarische voetbalavond. Giga scherm? Check. Koude biertjes? Check. Gratis entree? Check.

Meer plekken om de halve finale van de
Champions League op groot scherm te kijken >>

Tapmarin >>
Karakter >>

Chicago Social Club >>

StrandZuid / Zuidpool >>

Café Fest >>

Café de Keppler >>

De Bajes >>

Q-Factory >>
Brouwerij Poesiat & Kater >>
Bloemenbar >>

Market 33 >>
Meneer Nieges >>

SkateCafe >>
Café Comodo >>

Waar in Amsterdam ga jij Ajax op groot scherm kijken?Gerelateerde artikelen