2

20 x AJAX OP GROOT SCHERM KIJKEN IN AMSTERDAM

Ajax kijken in Amsterdam - ajax op groot scherm - ajax tegen tottenham kijken - plekken om voetbal te kijken - voetbal op groot scherm - de halve finale - chmpions league

Voetbal kijken in de kroeg is vaak gezelliger dan thuis op de bank. Wij zeggen bijzijn is meemaken, dus duik vooral de kroeg in om Ajax op groot scherm te bewonderen en de club vanuit de kroeg aan te moedigen. Wij hebben de leukste plekken onder elkaar gezet die regelmatig Ajax op groot scherm uitzenden. Girls Who Watch Soccer, waar gaan jullie kijken?

Let op: dit artikel is geschreven rondom de kwartfinale van de Champions League. Het kan zijn dat onderstaande cafés en kroegen Ajax alleen uitzenden rondom ‘grote’ wedstrijden. Check dit van te voren voor de zekerheid! Maar, Ajax kijken in de kroeg in Amsterdam? In deze gezellige cafés kun je de wedstrijden zien >

Cafe De Spuyt

Dit is een traditioneel Amsterdamse cafe in de buurt van het Centraal Station. Hier worden vaak wedstrijden van zowel Ajax als de nationale en internationale competities uitgezonden en het is dan ook een populaire plek onder voetbalfans. 

Satellite Sportscafé

Ajax kijken op Leidseplein? Voor wie van voetbal houdt is dit café de perfecte plek om een avondje door te brengen. Niet alleen Ajax, maar eigenlijk iedere sport die je kunt bedenken wordt hier uitgezonden. Er hangen tientallen schermen, dus je vindt altijd een goed plekje. Mocht je trek krijgen, dan kun je hier voor een tientje onbeperkt spareribs eten!

Ook op de Overtoom in Amsterdam wordt Ajax op groot scherm uitgezonden, op maar liefst 8 schermen. Bij Plan B kun je sport kijken, maar je kunt ook zelf genieten van een spelletje. Je hier darten, meedoen met een pooltoernooi (beginners tot gevorderden) of je hersens kraken bij de pubquiz.

Café Hermes

Ajax kijken in een leuke kroeg in Amsterdam? Dan zit je bij Hermes op de Ceintuurbaan goed. Met een biljarttafel, sjoelbak en het hele jaar door slingers aan de muur is het hier altijd een feestje, maar als Ajax speelt al helemaal! 

Café Hans

Amsterdamse dan bij Café Hans aan de Amstelveenseweg gaat het niet worden. Deze bruine kroeg staat tijdens Ajax-wedstrijden voor met een leuk gemengd publiek van vaste gasten en de jonge garde. Er hangen twee grote schermen en om de biljarttafel heen zijn genoeg gezellige zitjes om vanaf daar de wedstrijd te bekijken.

Ajax kijken in Amsterdam - ajax op groot scherm - ajax tegen tottenham kijken - plekken om voetbal te kijken - voetbal op groot scherm - de halve finale - chmpions leagueAjax kijken in Amsterdam – Ajax op groot scherm – ajax tegen tottenham kijken – plekken om voetbal te kijken

Café Thijssen

Ajax op groot scherm kijken in de Jordaan? Schuif dan aan bij Café Thijssen, op de hoek van de Lindengracht en de Brouwersgracht. Er zijn veel zitplekken, genoeg bier en borrelhapjes en bij doelpunten wordt ook hier volop gejuich. 

Café Kuijper

Een van de leukste plekken om Ajax te kijken in Amsterdam-Oost is bij café Kuijper op de Linnaeusstraat. Als het weer het toelaat kun je de wedstrijd ook op het terras kijken. 

De Kopstootbar

Ook bij de Kopstootbar kun je Ajax kijken in Amsterdam. Kijk niet raar op als ze een speciaal Ajax-menu serveren, want de boys achter deze gezellige zaak zijn Ajacied in hart en nieren. 

De leukste spelletjescafés in Amsterdam >

Café ’t Blaauwhooft 

Ajax in de kroeg kijken in het centrum, maar liever niet tussen de 100’en mensen? Bij Café ‘t Blaauwhooft volg je de wedstrijden in een knusse sfeer met alleen maar oer-Amsterdammers.

Meer plekken om Ajax te kijken in Amsterdam >>

Let op: niet alle plekken uit deze lijst zenden álle Ajax wedstrijden uit op groot scherm. In het verleden hebben zij leuke events rondom de wedstrijden georganiseerd, maar check het van te voren voor de zekerheid . 

 

StrandZuid / Zuidpool >>
Café Fest >>

Café de Keppler >>

De Bajes >>

Q-Factory >>
Brouwerij Poesiat & Kater >>
Bloemenbar >>

Market 33 >>
Meneer Nieges >>

SkateCafe >>
Café Comodo >>

En, waar ga Ajax kijken in Amsterdam?

CategoriesWalk & Visit