2

24 x AJAX OP GROOT SCHERM KIJKEN IN AMSTERDAM

Ajax kijken in Amsterdam - ajax op groot scherm - ajax tegen tottenham kijken - plekken om voetbal te kijken - voetbal op groot scherm - de halve finale - chmpions league

Voetbal kijken in de kroeg is vaak gezelliger dan thuis op de bank.
Wij zeggen bijzijn is meemaken, dus duik vooral de kroeg in om Ajax op groot scherm te bewonderen*. Wij hebben de leukste plekken onder elkaar gezet die regelmatig Ajax op groot scherm uitzenden. Girls Who Watch Soccer, waar gaan jullie kijken?

Ajax kijken in de kroeg in Amsterdam? In deze gezellige cafés kun je de wedstrijden zien >

Café Hermes

Ajax kijken in een leuke kroeg in Amsterdam? Dan zit je bij Hermes op de Ceintuurbaan goed. Met een biljarttafel, sjoelbak en het hele jaar door slingers aan de muur is het hier altijd een feestje, maar als Ajax speelt al helemaal! 

Café Hans

Amsterdamse dan bij Café Hans aan de Amstelveenseweg gaat het niet worden. Deze bruine kroeg staat tijdens Ajax-wedstrijden voor met een leuk gemengd publiek van vaste gasten en de jonge garde. Er hangen twee grote schermen en om de biljarttafel heen zijn genoeg gezellige zitjes om vanaf daar de wedstrijd te bekijken.

Ajax kijken in Amsterdam - ajax op groot scherm - ajax tegen tottenham kijken - plekken om voetbal te kijken - voetbal op groot scherm - de halve finale - chmpions leagueAjax kijken in Amsterdam – Ajax op groot scherm – ajax tegen tottenham kijken – plekken om voetbal te kijken

Café Thijssen

Ajax op groot scherm kijken in de Jordaan? Schuif dan aan bij Café Thijssen, op de hoek van de Lindengracht en de Brouwersgracht. Er zijn veel zitplekken, genoeg bier en borrelhapjes en bij doelpunten wordt ook hier volop gejuich. 

Café Kuijper

Een van de leukste plekken om Ajax te kijken in Amsterdam-Oost is bij café Kuijper op de Linnaeusstraat. Als het weer het toelaat kun je de wedstrijd ook op het terras kijken. 

Het Sieraad

In het Atrium van Het Sieraad in Amsterdam-West is het recept simpel: zij hangen (alleen met écht belangrijke wedstrijden) een levensgroot scherm op, zetten genoeg bier koud en zorgen voor de perfecte plek om onze Godenzonen toe te juichen. De entree is gratis, er is een muzikale voor- en nabeschouwing en voor de hongerige supporters verzorgen ze verschillende gerechten.

De Kopstootbar

Ook bij de Kopstootbar kun je Ajax kijken in Amsterdam. Kijk niet raar op als ze een speciaal Ajax-menu serveren, want de boys achter deze gezellige zaak zijn Ajacied in hart en nieren. 

De leukste spelletjescafés in Amsterdam >

Café ’t Blaauwhooft 

Ajax in de kroeg kijken in het centrum, maar liever niet tussen de 100’en mensen? Bij Café ’t Blaauwhooft volg je de wedstrijden in een knusse sfeer met alleen maar oer-Amsterdammers.

Skate Café

Ajax kijken in Amsterdam-Noord? Reserveer dan een plekje in het Skate Café, waar ze de belangrijke Ajax-wedstrijden vaak uitzenden

Meer plekken om Ajax te kijken in Amsterdam >>

Let op: niet alle plekken uit deze lijst zenden álle Ajax wedstrijden uit op groot scherm. In het verleden hebben zij leuke events rondom de wedstrijden georganiseerd, maar check het van te voren voor de zekerheid . 

 

StrandZuid / Zuidpool >>
Café Fest >>

Café de Keppler >>

De Bajes >>

Q-Factory >>
Brouwerij Poesiat & Kater >>
Bloemenbar >>

Market 33 >>
Meneer Nieges >>

SkateCafe >>
Café Comodo >>

Waar ga Ajax kijken in Amsterdam?

CategoriesWalk & Visit