5

5 x VEGETARISCHE RESTAURANTS IN ANTWERPEN

vegetarisch eten in Antwerpen - vegetarische hotspots in antwerpen - dineren in antwerpen - restaurants antwerpen - wat te doen in antwerpen - tips antwerpen

Antwerpen kent heel wat fijne eetadresjes, en ook voor de vegetariërs stijgt het aanbod in deze Belgische stad. Waar je moet zijn voor een lekkere vegetarische maaltijd in Antwerpen? Wij gingen op onderzoek en tada; 5 x leuke, vegetarische restaurants in Antwerpen!

Cesar

Lekker eten én interieurspullen shoppen onder één dak, daar kan je alleen maar vrolijk van worden. Deze ontbijt- en lunchbar serveert heerlijke vegetarische en veganistische gerechten met verse producten. Daarnaast kan je hier interieuraccessoires en meubels vinden, bijna alles wat je binnen ziet is te koop.

Google Maps: Kasteelpleinstraat 26, 2000 Antwerpen

6 x gezonde, vegetarische recepten >

Hart

Alleen al voor het instagramwaardige interieur is Hart een bezoekje waard. Hier kan je ontbijten, lunchen, brunchen in een pure, plantaardige keuken. De pancakes zijn om je vingers van af te likken, maar wie eerder voorkeur geeft aan een hartige maaltijd heeft zeker ook keuze genoeg.

Google Maps: Minderbroedersrui 34, 2000 Antwerpen

B-Nut

Maakt jouw maag ook een sprongetje van geluk bij het horen van wafelburgers? Spring dan zeker eens binnen bij B-Nut. De uitbaters, een moeder met haar dochters, bedachten de wurger: een groentenburger tussen twee wafels. Is een burger niet meteen jouw ding? Dan kan je kiezen voor een taffle: een wafel als toast.

Google Maps: Leeuwenstraat 6, 2000 Antwerpen

vegetarisch eten in Antwerpen - vegetarische hotspots in antwerpen - dineren in antwerpen - restaurants antwerpen - wat te doen in antwerpen - tips antwerpenBron: B-Nut – vegetarisch eten in Antwerpen – vegetarische hotspots in antwerpen – dineren in antwerpen – restaurants antwerpen – wat te doen in antwerpen – tips antwerpen

Camion

Hier luidt de slogan “only the good stuff” en dat is niets overdreven. Wie denkt dat vegan gerechten saai of eenzijdig zijn, kan zich laten verbazen door wat Camion te bieden heeft. Hier geniet je van verschillende gerechtjes die je deelt met je gezelschap. De menu wijzigt geregeld, aangezien ze steeds met seizoensgebonden producten werken.

Google Maps: Paleisstraat 7, 2018 Antwerpen

Ook leuk: 5 x betaalbaar dineren in Antwerpen >

Récollets

Bij Récollets kan je terecht voor een gezellige lunch of uitgebreid diner in een authentiek kader. De plantaardige keuken serveert Belgische klassiekers als vol-au-vent, stoverij, als ook vegan kaaskroketten.

Het pand waar Récollets gevestigd is, was vroeger een bakkerij. Heel wat elementen zijn in het interieur behouden gebleven, wat meteen een nostalgisch gevoel geeft wanneer je het restaurant binnen stapt.

Google Maps: Minderbroedersrui 7, 2000 Antwerpen

In welke vegetarische hotspot in Antwerpen schuif jij aan voor een lekkere maaltijd?

>> Nachtje Antwerpen?


Booking.com

[wdi_feed id=”1″]

Bron omslagfoto: Cesar
Artikel door local Liselotte Tersago

 

 

CategoriesFijne Foodspots