1

11 x GIRLS WHO WEEKEND TIPS AMSTERDAM VAN 19, 20 EN 21 JULI

Weekend Guide Amsterdam // Weekend Tips maart // Dingen om te doen in Amsterdam dit weekend // Weekend Guide maart // Things to Do Amsterdam - wat te doen met Pasen in Amsterdam - Paastips 2019 - Brunchen in Amstedam - wat te doen in juli 2019 - uitjes amsterdam juli 2019 - what to do in amsterdam - girls who magazine

Levensgenieters! Iedere week vind je op Girls Who Magazine de leukste weekend tips voor activiteiten in Amsterdam en omgeving. Wat ga jij doen dit in Amsterdam op 18, 19 en 20 juli? Dit zijn onze tips voor aankomend weekend!

Groovy Tables – het hele weekend, HoogtIJ

Al gehoord van Groovy Tables? Het is het tweede jaar dat een mooie samenwerking tot stand is gekomen tussen chef Dennis Huwae, HoogtIJ en voor een deel van de dagen ook met Gin Mare. Zij nemen je mee naar de Mediterranee, op het een van de mooiste dakterrassen van Amsterdam. Reserveer een plekje nu het nog kan!

Ook lekker dit weekend: de stadsstranden van Amsterdam op een rijtje >

The Lion King of Cocktails – het hele weekend, De Roode Leeuw

Disney’s animatieklassieker The Lion King is terug! Het verhaal roept bij velen herinneringen op uit de jeugd. En wat bij veel Amsterdammers ook herinneringen oproept is Brasserie De Roode Leeuw. Grote kans dat je opa of oma hier weleens een appeltaartje heeft gegeten. Inmiddels is de brasserie, net als de film, compleet vernieuwd en nóg mooier. De twee klassiekers bundelen dit weekend hun (leeuwen)krachten. Op vertoon van je bioscoopkaartje krijg je namelijk twee Lion King inspired cocktails voor de prijs van één. Hakuna matata.

De leukste rooftop barren van Nederland >

Seafood x G&T x Cruisen – zondag 21 juli, The Seafood Bar Cruise

Voel je als een vis in het water tijdens de The Seafood Bar x Pesca cruise op zondag. Slurp oesters voor €1,- en spoel ze weg met the best DAM G&T’s. Met de wind in je haren geniet je van het fijnste seafood en doe je een dansje. Wees snel en haal de laatste kaartjes hier.

Meer oesters voor een prikkie eet je hier >


Girls Who Weekend Tips Amstedam – Weekend Guide Juli – uitjes in Amsterdam dit weekend

Pure markt- zondag 21 juli, Amstelpark

Ook leuk: een bezoekje aan de Pure Markt, waar je meer dan 90 ambachtelijke en gepassioneerde ondernemers op het gebied van lekker eten, drinken en bijzonder non-food vindt. Haal je boodschappen voor thuis en geniet van de live muziek.

RAUW – zondag 21 juli, Razmataz

Zondag zet Razmataz hun zilte zondag een keer aan de kant en is het tijd voor het onvervalste Franse snijwerk. Ze brengen een ode aan één van de meest klassieke gerechten uit de Franse keuken, STEAK TARTARE! Vanaf 14:00 ben je van harte welkom om dit gerecht je eigen te maken, inclusief verschillende sides en toppings. Vers geschaafde truffel, een lekkere bak frites van het Friethoes of een klassiek stuk brioche brood.

 

Meer evenementen in Amsterdam dit weekend >

Wilde Westen X Two chefs brewing tap take over – donderdag 18 juli, Wilde Westen
Elfje Only x Noorderlicht Café: vrijdag 19 juli 23:00 – 01:00, Noorderlicht Café
BAK 6 JAAR: zaterdag 20 juli, BAK Amsterdam
Zilte Zatte Zaterdag by ZOUK & Meisjes met Smaak – zaterdag 20 juli, ZOUK

Rooftop Champagne Breakfast – zondag 21 juli, Floor17
Jansz. Rosé Sundays – zondag 21 juli, Jansz

Girls Who, dit waren weer de Weekend Tips Amsterdam van 18, 19 en 20 juli. Welke dingen om te doen in Amsterdam zet jij op je planning voor de komende dagen?

CategoriesWeekend tips