Z

ZOMERTIP: POP-UP GROOVY TABLES BIJ HOOGTIJ AMSTERDAM

Een spectaculair en culinair feestje op een van de leukste rooftopbars van Amsterdam; het zou gek zijn als we jullie niet zouden tippen om een Groovy Table te reserveren deze zomer..

Al gehoord van Groovy Tables? Het is het tweede jaar dat een mooie samenwerking tot stand is gekomen tussen chef Dennis Huwae, HoogtIJ en voor een deel van de dagen ook met Gin Mare. Zij nemen je mee naar de Mediterranee, op het een van de mooiste dakterrassen van Amsterdam. Een maand lang serveren chef Dennis Huwae van DAALDER en Gin Mare bij HoogtIJ Amsterdam-Noord een uniek zes-gangen menu, als je wilt begeleid door een cocktails. Liever een goede wijn naast je eten? Ook geen probleem.

Maar het houdt niet op bij goed eten en lekkere pairings. Er zijn dames die aan je tafel oesters voor je openmaken, meisjes die complimenten uitdelen en live muziek. Hoe kan het ook anders dat mensen aan het genieten zijn, onder de blote sterrenhemel en met spectaculair uitzicht over Amsterdam-Noord.

Meer leuke dingen om te doen in Amsterdam deze zomer >

Overgehaald? Je kunt op de volgende data een Groovy Table reserveren >

Juni
6-7-8-22

Juli
4-6-18-19-20 – Groovy Tables by Gin Mare

Augustus
1-2-3-15-16-17-29-30

 

groovy tables amsterdam - dennis huwae - pop-up amsterdam - zomeravond amsterdam - gin mare - events - girls who magazine

groovy tables amsterdam - dennis huwae - pop-up amsterdam - zomeravond amsterdam - gin mare - events