5

5 x VROLIJKE VOORJAARS POSTERS OP EEN RIJTJE

voorjaars posters - realistische bloemen poster - face line art - posters van Italië - voorjaars posters abstract - leuke posters

De winterjas maakt langzaam plaats voor een voorjaarsjas en bloemen kleuren weer de straat. Met het voorjaar in zicht, wordt het ook weer tijd om de lente in huis te halen. Én wat siert je huis beter dan vrolijke wanddecoratie aan de muur? Hier vind je 5 x vrolijke voorjaars posters op een rijtje die zorgen voor de perfecte lente look in huis!

Met deze 5 x vrolijke voorjaars posters wordt jouw huis helemaal lente proof >

1. Haal de (abstracte) zon in huis

Als je aan de lente denkt, denk je natuurlijk aan het zonnetje dat steeds meer begint te schijnen. Een perfecte voorjaarsprint is er dus een waarop de zon is afgebeeld, bijvoorbeeld de abstracte zon van Juniqe.

Meer voorjaar? Hier vind je 8 x tips om de lente in huis te halen! >

2. Voorjaars poster: minimalistische bloem

Wat schreeuwt meer lente dan bloemetjes? Deze minimalistische bloem van Desenio is een goede aanvulling op je bloemen- en plantencollectie. En deze hebben geen water nodig!
Ook leuk: Je kan er ook voor kiezen om gedroogde bloemen in een lijstje op te hangen. Hier lees je hoe je zelf gedroogde bloemen maakt >

3. Posters van Italië

Worden we stiekem niet allemaal vrolijk van kleurrijke posters? En al helemaal als de posters geïnspireerd zijn op landen waar het bijna altijd voorjaar is! Op Postery vind je kleurrijke posters van mooie dorpjes uit Italië zoals Sorrento of Portofino.

4. Face line art

Ondanks dat de trend van face line art geschikt is voor elk seizoen, is de combinatie van face line art en vrolijke kleuren perfect voor een lente feeling in huis! DigitalDesignLab4u heeft hier mooie exemplaren van!

Ook leuk:16 x gezonde en frisse recepten voor de lente >

5. Realistische bloemen

Je kan het maar niet vaak genoeg horen: bloemen horen bij de lente. Als realisme meer jouw ding is, kun je er voor kiezen om realistische wandschilderijen van bloemen op te hangen. Zo heb je een bloemenmuur zonder dat de bloemen ooit verwelken. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn, niet? Op deze website vind je realistische bloemen posters >

Meer inspiratie voor wall art vind je hier >

En, ga jij met de bovenstaande vrolijke voorjaars posters jouw huis lente proof maken?

CategoriesChill