wanddecoratie tips - wanddecoratie ideeen - wanddecoratie inspiratie - originele wanddecoratie - bamboe wanddecoratie - rieten wanddecoratie - foto wanddecoratie
1

10 x WALL ART TIPS VOOR ORIGINELE WANDDECORATIE

Die grote, kale, witte muur schreeuwt om jouw aandacht. Wanddecoratie, please! Maar, waar begin je? Wat ga je aan de muur hangen? Eigen kunst, foto’s, borden – je kunt het zo gek niet bedenken tegenwoordig. Ben jij op zoek naar wanddecoratie inspiratie? Look no further. 

Van rieten wanddecoratie tot mooie borden, prachtige foto’s of dromenvangers aan de muur: doe hier jouw inspiratie voor toffe wand versiering op >

Reis herinneringen in huis

Ook al geef je laatste cent uit aan reizen, je komt altijd rijker terug. Een tikkeltje cliché, maar waar. En hoe je die herinneringen mee neemt in huis? Hang de mooiste reis kiekjes aan de muur. Kies je favoriete foto’s, speel met het kleurenpallet dat past in jouw interieur en maak er mooie posters, lijsten of canvas die je bijvoorbeeld kunt bestellen via Albelli. Je kunt hier eigenlijk terecht voor alles rondom afbeeldingen bedrukken.

Bohemian Wandversiering 

Riet, rotan bamboe: het is niet meer weg te denken op het gebied van interieur trends. Niet zo gek ook, want het vrolijkt je huis op en geeft het een echte boho style. En het mooie is, dit soort wanddecoratie hóeft niet duur te zijn.

Hang bijvoorbeeld je rieten hoeden op aan de muur of koop verschillende soorten mandjes voor een paar euro in de kringloopwinkel. Ook leuk: de beige wandkleedjes (ook wel macrame genoemd) die tegenwoordig bijna overal (voordelig) te koop zijn!

wanddecoratie tips - wanddecoratie ideeen - wanddecoratie inspiratie - originele wanddecoratie - bamboe wanddecoratie - rieten wanddecoratie - foto wanddecoratiewanddecoratie tips // originele wanddecoratie // bamboe wanddecoratie // rieten wanddecoratie // rotan wanddecoratie

Polaroid party

De gezelligste momenten zijn vaak vastgelegd met een polaroid. Die ene avond met de meiden bij Spaghetteria, dat huisfeestje waar je ‘per ongeluk’ belandde, dat ene vakantie kiekje in Mallorca 2008. Aan dit soort foto’s hangen vaak de leukste herinneringen.

Heb je er genoeg ‘gespaard’ over de jaren geen? Plak ze aan de muur! Schrijf onder iedere foto waar en wanneer het was en zo kun je altijd makkelijk terugblikken naar die mooie tijd.

wanddecoratie tips - wanddecoratie ideeen - wanddecoratie inspiratie - originele wanddecoratie - bamboe wanddecoratie - rieten wanddecoratie - foto wanddecoratie - polaroids aan de muur

Fotolijstjes mix & match

Niet alleen de inhoud (de foto) in een lijstje is belangrijk, ook met het fotolijstje zelf kun je alle kanten op. Want, waarom voor één variant gaan als je ook kan mixen & matchen met allerlei verschillende soorten en maten? Precies! Kies bijvoorbeeld 8 lijstjes uit in een andere maat en stijl en hang ze op jouw favoriete plek in het huis. Wedden dat het leuk staat?

10 x Minimalistische tekeningen om zelf te maken >

Borden als kunst

Borden alleen om van te eten? Nee joh! Tegenwoordig zie je ze steeds vaker aan de muur hangen, en daar worden wij stiekem heel blij van. Ook hiervoor geldt dat het leuk is om met verschillende soorten en maten te spelen (scoor deze wederom bij de kringloper!). Je kunt de borden bevestigen met sterk dubbelzijdig tape of met een speciale bordenhanger.

Eye-cathing plankjes

Nog een makkelijke en leuke manier om jouw kale muur te versieren is simpelweg door plankjes op te hangen en deze te vullen met leuke accessoires. Denk aan boeken met een interieur-proof cover, hangplanten, mooie gekrulde kaarsen en staande fotolijstjes.

Groen aan de muur

Wat ons betreft kun je nóoit genoeg planten in huis hebben. Het vrolijkt een huis op, is goed voor de luchtcirculatie en planten zijn relatief goedkope decoratie. Win, win, win! Vooral hangplanten doen het goed een de muur, maar daarnaast kun je ook foto’s of tekeningen van planten toevoegen voor de afwisseling, zoals hieronder.

wanddecoratie tips - wanddecoratie ideeen - wanddecoratie inspiratie - originele wanddecoratie - bamboe wanddecoratie - rieten wanddecoratie - foto wanddecoratiewanddecoratie tips // originele wanddecoratie // bamboe wanddecoratie // rieten wanddecoratie // rotan wanddecoratie inspiratie

Meer tips, ideeën & wanddecoratie inspiratie >

Maanspiegels aan de muur

Dromenvangers in de slaapkamer

Vrolijk behang op de muur

En, hoe ga jij je kale muren versieren?

CategoriesChill