6

6 x PODCASTS OM HET NIEUWS BIJ TE HOUDEN

podcast - podcast tips - nieuws podcast - nieuws - nieuws update

Iedere week verschijnen er nieuwe podcasts -van  motiverende talks, podcasts over reizen en digitale geluidsbestanden over eten. Maar ook: podcasts om het nieuws bij te houden. Wil jij op een leuke manier de laatste nieuwtjes weten, zonder de krant open te slaan? Onderstaande nieuws podcasts zijn gewoon gratis te luisteren!

Vind de nieuws podcasts hier >

Dit wordt het nieuws

De ochtendpodcast van NU.nl, met het nieuws van nu en een vooruitblik op de dag. In deze podcast praten ze je in vijftien minuten bij over het nieuws uit de nacht en bespreken ze het nieuws van de dag.
Hier luister je hem > 

Nieuwsweekend

Het wekelijkse MAX-ochtendprogramma met Peter de Bie en Mieke van der Weij. Zij spreken met verschillende gasten over wetenschap, cultuur, sport en nieuws uit binnen- en buitenland.
Hier luister je hem > 

NOS Met het Oog op Morgen

Het Oog brengt een overzicht van het nieuws, een blik in de ochtendkranten en het betere journalistieke interview met mensen in en achter het nieuws.

NRC Vandaag

Vandaag is de dagelijkse podcast van NRC. Elke werkdag hoor je hét verhaal van de dag, verteld door onze beste journalisten. De presentatie is in handen van Thomas Rueb.
Hier luister je hem > 

Nieuwsuur

Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws en kun jij dus ook onderweg naar de supermarkt of tijdens een lange wandeling luisteren.
Hier luister je hem > 

Dit Wil Je Weten

In deze podcast bespreken ze de nieuwtjes die je echt moet weten, maar ook dat opmerkelijke nieuws dat je gewoon wilt weten. Kortom, binnen een half uurtje ben je weer helemaal bijgepraat.
Hier luister je hem >

Meer podcast tips nodig? Vind hier 15 x inspirerende podcasts die jou sowieso een motivatie boost geven >Welke van deze podcasts ga jij binnenkort luisteren om up-to-date te blijven?

CategoriesChill