TRAVEL / Reistips

5 x INTERESSANTE PODCASTS OVER REIZEN

podcast tips - podcasts over reizen - beste podcasts - gratis podcasts - podcasts reistips - podcasts reisverhalen - interessante podcasts

Girls Who Travel! Op een leuke manier tijd doden op weg naar een vakantiebestemming, of juist inspiratie op doen voor een volgende tripje? Deze reis podcasts gaan je er bij helpen.

Klik op de titels om gelijk bij de reis podcasts terecht te komen!

Travel with Rick Steves podcast

Deze reis podcasts luister je als je op zoek bent naar wereldwijde plekken die je écht gezien moet hebben. Zijn ervaringen zijn de lezen in de reisboeken van Rick Steves, maar hij deelt nu ze ook via een podcast. Handig voor wie liever luistert dan leest. Meer weten over reizen in Europa, de leukste restaurants en hoe je een land ervaart als een local dan is dit een goede aanrader.

Zo heeft niemand door dat je toerist bent >

Zero to Travel podcast

Deze podcast zit vol met spannende bestemmingen en dito reisverhalen. Ook helpt deze podcasts voor wie een lange tijd weg wilt blijven. Hoe vind je bijvoorbeeld werk in het buiteland en hoe reis je met beperkt budget? Deze podcasts geeft antwoord op deze lastige vragen.

7 handige tips voor expats >

Reizen

Amateur Traveler podcast

Het liefst altijd op reis? Dan is de podcast Amateur Traveler echt iets voor jou. Deze reis podcast moet je eigenlijk beschouwen als het verhaal van een reiscoach/agent, die je helpt met het uitzoeken van de juiste bestemmingen en de weg daar naartoe. De afleveringen hebben specifieke plekken als uitgangspunte, waaronder Chili, Wit-Rusland, Albuquerque en Napa.

Dit zijn de leuskte podcasts voor foodies >

The Budget-Minded Traveler podcast

Soloreizen wordt steeds populaired. Voor die opmars is deze podcast bedoeld: hij is gericht op de solo-reizende vrouw. Alleen reizen opent heel veel deuren, maar lijkt ook spannend. Deze podcasts geeft je tips en helpt je te overtuigen in je eentje een trip te boeken.

Deze bestemmingen zijn ideaal voor een solo reis >

As Told bij Nomads podcast

In deze podcast over reizen legt Tayo Rockson verschillende interviews af met mensen die al heel veel van de wereld hebben gezien. Zo leer je onder andere over verschillende ervaringen van reizigers en de culturen waar zij mee te maken hebben gehad.

Heb jij nog tips voor podcasts over reizen? Laat het ons weten!

Lees je toch liever? Wellicht zijn dit leuke tips voor je >

 Gerelateerde artikelen