T

TIP: HIER KIJK JE T/M 6 APRIL GRATIS HOOPVOLLE FILMS

gratis films - gratis films kijken - cinetree - cinetree films - coronacrisis - thuis blijven - thuis zitten

Films met een goed verhaal zijn belangrijk. Nu veel mensen gedwongen thuis zitten door de coronacrisis, is er volgens het filmplatform meer dan ooit behoefte aan positieve verhalen. Hieronder vind je waar je vanaf nu gratis naar erg goede films kunt kijken. 

Bij Cinetree houden ze dus van goede verhalen. Films en documentaires die je raken, inspireren, activeren en zeker langer bijblijven dan dat ze duren. Daarom selecteren zij elke maand, samen met experts, de filmtitels die je niet mag missen.

Hun motto is ‘spreading great stories’ en daarom krijgen leden van dit filmplatform wekelijks toegang tot nieuwe films die hen kunnen raken, inspireren of zelfs activeren. De films worden geselecteerd samen met curatoren zoals Humberto Tan, Sam de Jong en Gaite Jansen.

Vind hier 35 originele tips om je verveling tegen te gaan >

De bijdrage aan de huidige situatie

Oprichtster Hanna Verboom: ‘Cinetree is opgezet vanuit de gedachte dat films meer zijn dan entertainment. Ze kunnen ons nieuwe inzichten geven en een nieuw en hoopvol perspectief bieden. Cinetree gratis aanbieden is onze manier om iets kleins bij te dragen.’ Speciaal voor deze bizarre tijd hebben ze met een bijzondere selectie verschillende prachtige films geprogrammeerd. Deze selectie wordt tot en met 6 april wekelijks aangevuld.

Hoe meld ik me aan?

Filmliefhebbers kunnen via cinetree.nl/samenthuis hun gratis periode activeren met de code ‘samenthuis’. Er is alleen een e-mailadres nodig om deze code te activeren en te genieten van alle mooie titels!

Het platform is beschikbaar op PC en laptop of via de apps voor iOS, AppleTV, Android en Samsung Smart TV. Streamen kan via Apple Airplay of Chromecast.


Thuisblijven? Vind hier 7 echt leuke dingen om te doen als je (gedwongen) binnen zit >

Met wie ga jij binnenkort genieten van een goede en inspirerende film op Cinetree?

Bron omslagfoto: Cinetree
CategoriesChill