5

5 x PODCAST TIPS OM IN SLAAP TE VALLEN

podcasts - podcast tips - slaap podcasts - podcast voor slapen - in slaap vallen met podcast

Je ligt maar te woelen, van links naar rechts te draaien of naar het plafond te staren en het voelt alsof niks je tot slapen kan brengen… Of toch wel? Een slaap-podcast is namelijk precies wat jij dan nodig hebt! Hieronder vind je 5 ontspannende podcasts die je helpen sneller in dromenland te komen. 

Vind hier de podcast tips om in slaap te vallen > 

1. Bedtime Stories

De podcast Bedtime Stories van Anderzorg bevat allerlei verhalen voor het slapengaan. Ze worden verteld door een vrouwelijke, rustige stem. Door haar dromerige en relaxte stem, haal jij waarschijnlijk het einde van de podcast niet..
Hier beluister je Bedtime Stories >

2. Voorlezen uit het woordenboek voor mensen die niet kunnen slapen

Bij deze podcast wordt er inderdaad voorgelezen uit een woordenboek. Door de klassieke muziek op de achtergrond en er dus eigenijk niks spannends gebeurd, ben je al snel aan het gapen. Lijkt dit je ook zo slaapverwekkend saai? Dat is precies de bedoeling!

3. Sleep With Me

Sleep With Me is waarschijnlijk één van de bekendste Engelstalige slaap-podcast. De verhalen die je hoort, duren meer dan een uur en zijn nogal ingewikkeld. Als geheel zijn ze niet te volgen, maar die monotone, mannelijke stem zorgt ervoor dat je ogen loom worden. Een echte aanrader onder de podcast tips!
Hier beluister je Sleep With Me >

4. The Auracle

Dit is een ASMR-podcast, wat staat voor Autonomous Sensory Meridian Respons. Dit houdt in dat je een tintelend gevoel krijgt bij lichte aanrakingen, bijvoorbeeld als iemand met je haar speelt. Niet iedereen houdt ervan, maar als je fan bent, is deze podcast zeker het proberen waard.
Hier beluister je de slaapverwekkende podcast  > Opzoek naar meer spanning? Vind hier 5 x erotische podcast tips voor verhalen over seks >

5. Game of Drones

Kijk jij Game of Thrones? Probeer dan zeker deze Game of Drones-podcast, van dezelfde maker als Sleep with Me. Verschillende theorieën, recaps en bloedstollende verhalen komen allemaal langs. Een aantal van de afleveringen duurt negen uur dus waarschijnlijk is de podcast nog bezig als je wakker wordt..
Hier beluister je Game of Drones > 

Welke van deze slaapverwekkende podcast tips ga jij luisteren om sneller in dromenland te komen?

CategoriesChill