DO / Give

GEDROOGDE BLOEMEN IS DÉ INTERIEUR TREND VAN DEZE WINTER EN DIT IS WAAROM

gedroogde bloemen - droogbloemen - bloemen cadeau doen - bloemen laten bezorgen - bloomon - interieur trends - bloemen online bestellen - gedroogde planten tips

Iedere week een verse bos bloemen in huis (of op werk) maakt ons niet alleen vrolijker, maar ook productiever. Maar dit jaar maken we letterlijk ruimte voor een nieuwe trend binnen de bloemenindustrie: gedroogde bloemen. Chique, duurzaam én gezellig.

De voordelen van droogbloemen

Eerlijk is eerlijk, van gedroogde bloemen kun je langer genieten dan van een vers boeket. Dat maakt ze een stuk vriendelijker voor de portemonnee. Andere bijkomende voordelen is dat je er niet aan hoeft te denken ze water of voeding te geven, ze geen licht nodig hebben én ze goed tegen de verwarminghitte kunnen die er deze winter ongetwijfeld aan zit te komen.

Kortom, er komen nogal wat voordelen kijken bij het in huis halen van droogbloemen. Dat maakt het cadeau geven van gedroogde bloemen een ideaal cadeau voor zowel interieur- als bloemenliefhebbers.

Dit is het effect van bloemen op de werkvloer >

Dat vond bloomon ook en om gehoor te geven aan de trend lanceerde ze Flowergram. De mooiste droogbloemen op een rijtje, met als hoofdrolspeler de bijzondere celosia caracas, ook wel hanekam genoemd.

Want zie nou zelf, dit cadeautje zou je toch zelf ook door de brievenbus willen zien vallen?

gedroogde bloemen - droogbloemen - bloemen cadeau doen - bloemen laten bezorgen - bloomon - interieur trends - bloemen online bestellen - gedroogde planten tips

gedroogde bloemen - droogbloemen - bloemen cadeau doen - bloemen laten bezorgen - bloomon - interieur trends - bloemen online bestellen - gedroogde planten tips Gedroogde bloemen// droogbloemen // bloemen cadeau doen // interieur trends

Het ideale cadeau

Zo hoef je niet wekenlang te wachten voor het zelf drogen van je bloemen, én worden ze helemaal in stijl geleverd (pakketje past door de brievenbus). Voor slechts €17,95 ontvang je deze luxe verpakte gedroogde bloemen, inclusief houten podium. En om het nog persoonlijker te maken kun je er optioneel nog een leuke kaart aan toevoegen. Als dat geen cadeau inspiratie is?

Meer cadeau inspiratie vind je hier >

 

 Gerelateerde artikelen