gedroogde bloemen - droogbloemen - bloemen cadeau doen - bloemen laten bezorgen - bloomon - interieur trends - bloemen online bestellen - gedroogde planten tips
D

DEZE DROOGBLOEMEN ZIJN HET ULTIEME CADEAU

Iedere week een verse bos bloemen maakt ons vrolijker, maar verwelken doen ze wel. Het ultieme alternatief voor een duurzaam cadeau:  gedroogde bloemen. Chique, duurzaam, gezellig én de nieuwste trend binnen de bloemenindustrie. Wie geef jij deze droogbloemen cadeau – jezelf, of een ander?

De voordelen van droogbloemen

Eerlijk is eerlijk, van gedroogde bloemen kun je langer genieten dan van een vers boeket. Want simpelweg: droogbloemen verwelken nou eenmaal niet. Ze gaan lang mee, en een van de grote voordelen is dan ook dat ze een stuk vriendelijker zijn voor de portemonnee.

Andere bijkomende voordelen van gedroogde bloemen is dat je er niet aan hoeft te denken ze water of voeding te geven. Ze hebben geen licht nodig, dus ook als je geen zon op het Zuiden hebt overleven ze in jouw huis. Daarnaast kunnen gedroogde bloemen erg goed tegen de verwarmingshitte. Handig voor de koukleum die de verwarming graag op standje sauna zet.

Kortom, er komen nogal wat voordelen kijken bij het in huis halen van droogbloemen. Dat maakt het cadeau geven van gedroogde bloemen een ideaal cadeau voor zowel interieur- als bloemenliefhebbers.

Jarig tijdens Corona? Zo maak je er een groot feest van >

Dat vond Bloomon ook, en om gehoor te geven aan deze fleurige trend lanceerde zij Flowergram. Hun succesvolle eerste versie heeft inmiddels al een paar opvolgers gehad. Momenteel is hun Spring Design te bestellen. Het leuke is, elk seizoen wisselen ze van seizoen.

Want zie nou zelf, dit cadeautje zou je toch zelf ook door de brievenbus willen zien vallen?

gedroogde bloemen - droogbloemen - bloemen cadeau doen - bloemen laten bezorgen - bloomon - interieur trends - bloemen online bestellen - gedroogde planten tips

gedroogde bloemen - droogbloemen - bloemen cadeau doen - bloemen laten bezorgen - bloomon - interieur trends - bloemen online bestellen - gedroogde planten tips Gedroogde bloemen// droogbloemen // bloemen cadeau doen // interieur trends

Het ideale cadeau

Zo hoef je niet wekenlang te wachten voor het zelf drogen van je bloemen, én worden ze helemaal in stijl geleverd (pakketje past door de brievenbus). Voor slechts €17,95 ontvang je deze luxe verpakte gedroogde bloemen, inclusief houten podium. En om het nog persoonlijker te maken kun je er optioneel nog een leuke kaart aan toevoegen. Als dat geen cadeau inspiratie is?

Meer cadeau inspiratie vind je hier >

 

 

CategoriesGive