6

6 x LEUKE RESTAURANTS OP DE ZUIDAS

restaurants zuidas - leuke restaurants zuidas - leuk restaurant zuidas - cielo zuidas - loetje zuidas - eten op de zuidas - eten zuidas - bar zuidas - uiteten zuidas - uiteten op de zuidas

De Zuidas is het bruisende zakendistrict van Amsterdam. Tussen alle drukte en wolkenkrabbers vind je niet alleen ’to-go zaken’, maar ook mooie en gezellige horeca. Benieuwd waar je moet zijn? Hieronder vind je 6 leuke restaurants op de Zuidas om binnenkort te bezoeken.

Vind hier de 6 leuke restaurants op de Zuidas >

Cielo 

Cielo is een skybar en restaurant in één op de negentiende verdieping in de oude Akzo Nobel-toren op de Zuidas. Hier eet je een mix van moderne Spaanse gerechten en drink je bijzondere cocktails. Het is de perfecte plek voor een middagje werken, dansen onder het maanlicht of gewoon onbezorgd genieten van het panoramische uitzicht over de stad.

Limon

Limon staat voor het samenbrengen van mensen van verschillende werelden. Locals, expats, studenten en zakelijk Zuidas vinden bij Limon hun plek. Waar ze na een drukke dag een andere wereld binnen stappen om te ontspannen. Daarnaast serveren ze ook de lekkerste gerechten voor ontbijt, lunch en diner!

Circl

Circl vind je naast Station Zuid en is niet zomaar een restaurant.. Hier stimuleren ze namelijk al je zintuigen met aandacht voor mens en omgeving. Maak kennis met circulaire horeca en laat je verrassen door de pure smaken van lokale en duurzame producten. Ze werken met een klein vast menu waarin groenten de hoofdrol spelen.

Ook leuk! Vind hier leuke lunch hotspots in Amsterdam Zuid >

Loetje

‘Biefstuk van Loetje’ is al jarenlang een begrip in Amsterdam en omstreken. Het begon als buurt- en biljartcafé en is na de introductie van de biefstuk op het menu uitgegroeid tot een klein imperium. Net als alle andere Loetje’s is ook deze locatie vanaf 10.00 geopend dus ook voor een kop koffie of lunch ben je hier aan het juiste adres.

PizzaLab

PizzaLab is ontstaan ​​uit een passie voor de kunst van de Napolitaanse pizza. Hun handgemaakte deeg is licht van structuur en smelt in de mond. Dit klinkt misschien gek, maar ze zijn er zeker van dat je het ermee eens bent na de eerste hap. Dit menu veranderd voortdurend, met nieuwe pizza’s die passen bij de seizoenen.

StrandZuid

Nog net in het gebied van de Zuidas, tussen evenementenlocatie de RAI en het Beatrixpark ligt een redelijk verstopt strandje. Nou ja, zeg maar strand. Verspreid over zo’n 2000 vierkante meter geniet je hier van een brunch of een zomers diner op het terras aan het water. Loungen op een ligbedje kan ook, terwijl je vrienden aan het pingpongballen zijn en de dj’s achter de draaitafel staan.

En, bij welke van deze restaurants op de Zuidas schuif jij als eerste aan?


CategoriesFijne Foodspots