H

HET OOR WIL OOK WAT: 5 x EROTISCHE PODCASTS VOOR VERHALEN OVER SEKS

erotische apps - erotische audio apps - erotische podcasts - erotische audio

Wist je dat erotische audio-apps in veel landen al razend populair zijn? En langzaam bij beetje worden de zintuigen van steeds meer Nederlanders geprikkeld op deze manier. Niet gek, want het oor wil ook wat. Net zoals bij porno-sites is er ook qua luistererotiek veel keuze: van apps met verzonnen seksverhalen tot masturbatie-sessies van vrouwen. Nieuwsgierig geworden? Hier vind je  vijf apps waar je erotische podcasts kunt luisteren.

Vind hier de erotische podcasts voor spannende seksverhalen > 

1. Dipsea

Als een van de eersten startte de oprichters van Dipsea een erotische audio-app, waarbij ze hun verhalen categoriseren op mood. Zo kun je ‘alleen in bed’, ‘vlak voor een date’ of ‘samen met je partner’ naar verhalen luisteren om in de juiste sfeer te komen. 
Hier beluister je deze erotische podcast > 

2. Quinn

Net als op Dipsea kun je via Quinn luisteren naar seksverhalen, die speciaal geschreven zijn voor vrouwen. Dat maakt ze heel vrouwvriendelijk en fijn om naar te luisteren.
Hier luister je de seksverhalen > 

Vind hier 10 inspirerende podcast tips voor en door powervrouwen >

3. Vibease Chat

Vibease gaat nog iets verder dan bovenstaande apps. Zo kun je op dit platform niet alleen naar verschillende erotische verhalen luisteren, maar verkoopt het bedrijf ook vibrators. Hiermee kun jij het verhaal dus gelijk zelf tot leven brengen.
En gaan met die banaan >

4. Sounds of Pleasure

Dit is niet een officiële app, maar een Tumblr-pagina met dezelfde insteek. Op Sounds of Pleasure delen vrouwen hun real life masturbatie-sessie, van begin tot eind. Voor als je benieuwd bent hoe anderen dit doen, zelf naar inspiratie zoekt of dit gewoon turn-on voor je is.
Vind de pagina hier hier >5. Riveting Stories

De podcast Riveting Stories is niet langer actief, maar alle verhalen die schrijfster Toni Payne maakte zijn nog steeds te beluisteren via de app. Voor seksverhalen die heel erg opwindend zijn, geschreven door een super goede schrijfster en inclusief een goede dosis drama en romantiek. 
Meer informatie over de podcast vind je hier >

Netflix & Chill? 6 x tips voor sexy series & films >

6. Guys We F****d

Yes, het is zoals je denkt. In deze erotische podcast worden mannen door de vrouwen geïnterviewd waarmee ze het bed hebben gedeeld. Corinne Fisher en Krystyna Hutchinson nodigen iedere week een andere ex uit en dat maakt iedere aflevering totaal anders. Soms een opwindend verhaal, de andere keer een hilarische.
Hier luister je ‘m >

Welke van deze erotische podcasts ga jij  luisteren voor spannende seksverhalen?

CategoriesChill