DO / Weekend tips

10 x BIZAR GOEDE THRILLERS OP NETFLIX (DIE JE TIJD ÉCHT WAARD ZIJN!)

netflix tips // filmtips netflix - thrillers op netflix - netflix goede thrillers - goede tips voor netflix - goede series op netflix - goede films op netflis

Kramp in je wijsvinger van het scrollen, terwijl je hopeloos voor de zoveelste keer de volgende categorie aanklinkt. Zoveel keus, en toch blijft het een onmogelijke uitdaging om een goede film uit te kiezen.  Herkenbaar? Omdat wij jullie begrijpen en op de goede filmweg willen helpen, vind je in dit artikel 10 x spannende thrillers die écht je tijd waard zijn.

Voor het gemak hebben we gelijk de IMDb scores erbij gezet. Maar laat je niet misleiden door (relatief) lage cijfers – alle thrillers in dit lijstje zijn de moeite waard.

Gone Girl

Het huwelijk van Nick is al niet zo best meer, maar op een dag komt hij thuis en is zijn vrouw verdwenen. Het politieonderzoek brengt bizarre feiten aan het licht.
IMDb: 8,1

A Walk Among the Tombstones

Hoewel deze thriller relatiev laag scoort op IMDb, zijn wij fan van eigenlijk alle films waarin Liam Neeson de hoofdrol speelt – en zo ook deze. De film gaat over een drugsbaron dieeen ex-agent inhuurt in om de moordenaars van zijn vrouw te vinden. De jacht leidt tot spannende onthullingen in de onderwereld van New York.
IMDb: 6.5

Meer goede Netflix tips vind je hier >

Prisoners

Prisoners is niet zo zeer eng – er zitten wel wat gruwelijke scenes in – maar de spanningsopbouw is steengoed. Als kijker wordt je continu op het verkeerde been gezet.
IMDB: 8,1

Contratiempo

Een jonge zakenman wordt wakker naast zijn dode minnares. Hij huurt een beroemde advocaat in om erachter te komen waarom hij wordt verdacht van moord, maar dit loopt totáál anders af en als kijken wordt je steeds opnieuw in de war gebracht.
IMDb: 8,0

Films en seriesFilms en series

The Girl on the Train

Een voyeuristische vrouw houdt een koppel van een afstand (lees: vanuit de trein) in de gaten. Op een dag ziet ze een bizar voorval dat centraal komt te staan in een mysterie rond een vermist persoon.
IMDb: 6,5

Law Abiding Citizen

Deze spannende thriller op Netflix hoort zeker thuis in dit rijtje met goede Netflix films. Getraumatiseerd door de afschuwelijke moord op zijn vrouw en dochter geeft een rouwende man toe aan zijn woede en wil hij maar één ding: wraak.
IMDb: 7,4


thrillers op Netflix // Filmtips Netfix // Goede films op Netflix

 

Now You See Me (1 en 2)

In deel 1: Vier goochelaars laten in een voorstelling in Las Vegas zogenaamd een bank overvallen. Een Fransman in de zaal wordt uitgekozen om een bank te kiezen en vervolgens wordt het gestolen geld de zaal ingeblazen.Het bizarre is; de aangewezen ban wordt echt overvallen.

In deel 2 hebben de goochelaars een nieuw lid. Samen gebruiken ze wederom de kracht van illusie bij de beroving van een corrupte zakenman die over revolutionaire technologie beschikt.
IMDb: 7,3 – 6,5

The Next Three Days

Als zijn vrouw in de bak belandt voor een moord die ze ontkent, bedenkt een slimme professor een gedetailleerd plan voor haar om te ontsnappen. Ook in deze spannende Netflix thriller is Liam Neeson te zien.
IMDb: 7,4


Netflix filmtips // thrillers op Netflix // Netflix tips films // goede thrillers Netflix

True Story

Deze waargebeurde thriller op Netflix gaat over de moeilijke relatie tussen een te schande gemaakte New York Times-verslaggever en de moordverdachte die zijn identiteit overnam.
IMDb: 6,3

The Impossible

Dit aangrijpende drama volgt de  ervaringen van een familie en geeft een beeld van de ellende en chaos die werd veroorzaakt door de tsunami in Zuidoost-Azië in 2004. Heel mooi en tegelijkertijd spannende verfilming op Netflix.
IMDb: 7,6

Welke thriller op Netflix zet jij vanavond aan?!Gerelateerde artikelen