G

GIRLS WHO WEEKEND TIPS AMSTERDAM VAN 24, 25 & 26 JULI

taco tuesday amsterdam - taco eten amsterdam - taco's eten amsterdam - taco's amsterdam - mexicaans eten amsterdam - restaurants amsterdam - taco restaurant amsteradm - taco eten - taco tuesdays

Levensgenieters! Benieuwd naar wat te doen in Amsterdam dit weekend? Ook voor dit weekend hebben we een selectie gemaakt van tips die je niet wilt missen. Dit is de Girls Who Weekend Guide voor Amsterdam van 24, 25 en 26 juli.

Wat te doen in Amsterdam dit weekend? Dit is onze selectie van leukste Weekend Tips Amsterdam voor 24, 25 en 26 juli > 
Ongepland Festival – vanaf vrijdag 24 juli elke woensdag t/m zondag, Het Sieraad

Festivalletje af moeten zeggen deze zomer? No more worries: vanaf 24 juli redt Ongepland Festival alle zomerplannen. Ongepland Festival organiseert een zomer lang vijf dagen per week een festival in het centrum van Amsterdam. Al chillend, borrelend of culinair dinerend, van kinderkermis tot comedy night: in de overdekte botanische tuin van Ongepland Festival heeft iedereen de hele zomer wat te festivallen.
Vrijdag 24 juli kun je bijvoorbeeld aanschuiven voor EigenWise (uitverkocht), zaterdag 25 juli staat het Kraak & Smaak Soundsystem paraat in het Sieraad en zondag 25 juli kun je aanschuiven voor een pianoconcert. Kortom: veelzijdig vertier.

Sushi & Champagne Beach Brunch – zaterdag 25 en zondag 26 juli, DOK Amsterdam

Ga hier brunchen op een heerlijke en unieke manier! Smul van een 3-gangen menu met verukkelijke sushi, ander Japans eten en een glas champagne erbij op een gezellig stadsstrand (of binnen) inclusief entertainment. Nodig je “Sushi & Champagne – Brunch” partner uit en geniet hier volledig in ”Japanse” stijl!
Tijden: 15:00 – 18.00

Mimosa & Lobster Brunch – zondag 26 juli, Vessel Amsterdam

De naam zegt het al, het wordt hier zondag een heerlijke dag gevuld met veel alcohol en kreeften uit de Green Egg. Je begint met een kreeft en Opperdoezer-salade + een mimosa voor € 32,50. We hopen natuurlijk allemaal op een zonovergoten BBQ- zondag. Maar maak je geen zorgen, als de zon niet schijnt, verplaatsen ze het feest gewoon naar binnen!
Tijden: 12:00 – 16:00
Meer informatie vind je hier > 

Opening: Summer Rooftop Brunch – zondag 26 juli, Floor17

Maak je klaar voor een sexy zomerbrunch in de openlucht op een van de mooiste daken van Amsterdam. Verwacht een brunch van hoge kwaliteit, prachtig publiek, eersteklas dj’s en entertainment, lekkerste drankjes en een geweldige sfeerWe horen je al denken: ‘wat nou als het regent’? Maar maak je geen zorgen, want Summer Rooftop Brunch is 100% weerbestendig!
Tijden: 13:00 – 16:00
Meer informatie vind je hier >

Voordeeluitjes: goede kortingskaarten & cultuurpassen in Amsterdam vind je hier >

Meer tips voor in Amsterdam dit weekend vind je hier >

Martini Fiero Friday | Tapas borrel – vrijdag 24 juli, Square by Gert Blom
Frida’s Frozen Friday – vrijdag 24 juli, Frida Mexican Cantina
Afterwork – vrijdag 24 juli, Bar LELY
Localproof hosted by Vesper Bar – vrijdag 24 juli, Vesper Bar
Saturday Brunch – zaterdag 25 juli, The Traveller
Happy Oyster Hours – zaterdag 25 juli, The Good Companion
BAUT Oesterfest – zaterdag 25 juli, BAUT
Lazy Brunch – zondag 26 juli, De Kop van Oost
La Paellada de La Cerveceria – zondag 26 juli, La Cerveceria
Summer Staycation Brunch – zondag 26 juli, Lloyd Hotel
Girls, dit was de Weekend Guide Amsterdam van 24, 25 en 26 juli. Welke van deze weekend tips zet jij op je planning voor de komende dagen?

 

Bron omslagfoto: Frida Mexican Cantina
CategoriesWeekend tips