1

18 x RESTAURANTS VOOR EEN ZAKENLUNCH IN AMSTERDAM

zaken lunch restaurant - zakenlunch amsterdam - restaurants amsterdam

Bij een zakenlunch gaat het niet alleen om het eten. Bereikbaarheid en de mogelijkheid om te reserveren zijn namelijk ook erg belangrijk. Daarnaast vraagt elke (zakelijke) afspraak om een andere sfeer. Met veel verschillende restaurants in onze hoofdstad zijn er gelukkig veel opties. Hieronder hebben we de beste restaurants voor een zakenlunch in Amsterdam voor je op een rijtje gezet.

Vind hier de beste restaurants voor een zakenlunch in Amsterdam >

Moon

Je vind Moon bovenin de ADAM toren en het hele restaurant draait gedurende de lunch rond dus je krijgt van Amsterdam letterlijk elk point of view. Een echte aanrader! En omdat het restaurant vlakbij Centraal Station ligt, is het makkelijk te bereiken voor zakenpartners buiten de hoofdstad.
Google Maps: Overhoeksplein 3, Amsterdam
Moon > 

Restaurant C 

Restaurant C is een hele fijne plek op de Wibautstraat en ideaal als je next level wil lunchen met een zakenrelatie. De menukaart is spectaculair en de zaak prachtig ingericht.
Google Maps: Wibautstraat 125, Amsterdam
Restaurant C >  

5&33

Geen gedoe met parkeren, want dit restaurant zit tegenover Amsterdam Centraal. Je vind hier veel design, coole gadgets en mooie gerechten op de kaart. Ook zakelijke truffelliefhebbers zullen hier erg op hun plek zijn.
Google Maps: Martelaarsgracht 5, Amsterdam
5&33 > 

Ook leuk! 14 x de beste cocktailbars in Amsterdam vind je hier >

Izakaya 

Izakaya is een fancy hotspot in De Pijp waar je chique kunt lunchen en hele goede sushi kunt eten. Naast de sushi vind je hier ook andere fancy Asian bites. De ideale plek voor collega’s uit Azië dus!
Google Maps: Albert Cuypstraat 2-6, Amsterdam
Izakaya > 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Enjoy a delicious Christmas dinner with loved ones at IZAKAYA Hamburg. More perfect then this doesn’t exist. @the_entourage_group

Een bericht gedeeld door IZAKAYA Asian Kitchen & Bar (@izakaya_official) op

Hangar

Hangar is stoer, cool en fancy tegelijk. Daarmee heeft het een goede mix tussen casual en formeel. De locatie in Noord is ideaal want vlakbij het pontje achter het station en altijd parkeerplek op het terrein, dus dat probleem heb je zeer zeker niet.
Google Maps: Aambeeldstraat 36, Amsterdam
Hangar > 

De Kas

Bij De Kas is en blijft het menu elke dag een verrassing. Dat is leuk en spannend, maar eerlijk is eerlijk: niet iedereen houdt ervan. Een ding is zeker: de locatie is prachtig en parkeren kun je hier ook makkelijk.
Google Maps: Kamerlingh Onneslaan 3, Amsterdam
De Kas >Bluespoon

We schreven al eerder over dit restaurant, vind hier alles wat je wilt weten over Bluespoon >

Marie

Het eten is hier van hoog niveau is en daarnaast zit je in hotel De L’Europe; dat is ook zeker wat waard. Geniet hier van de heerlijke geuren en smaken uit de Côte d’Azur.
Google Maps: Nieuwe Doelenstraat 2-14, Amsterdam
Marie > 

Auberge Jean & Marie 

Een zakenlunch op z’n Frans proef je bij Auberge Jean & Marie in de Pijp. Geniet hier van bijvoorbeeld een heerlijke steak tartare of kikkerbillen. Bij Jean & Marie is het altijd goed vertoeven en jij en je zakenpartners zullen helemaal ingepakt worden.
Google Maps: Albert Cuypstraat 58-60, Amsterdam
Auberge Jean & Marie >

zaken lunch restaurant - zakenlunch amsterdam - restaurants amsterdamBron: Auberge Jean & Marie // zakenlunch Amsterdam // zakelijke lunch Amsterdam // lunchen in Amsterdam centrum

Gartine

Bijna alle ingredienten komen rechtstreeks van het (eigen) land, biologischer dan dit ga je het bijna niet krijgen. En dat kan erg interessant zijn als je indruk wilt maken tijdens een zakenlunch. Een super leuk concept en fijne sfeer: hier wil je zeker een keer geweest zijn. Zakelijke lunch of niet.
Google Maps: Taksteeg 7, Amsterdam
Gartine > 

Bistro Neuf 

Bij Bistrot Neuf kun je naast dineren ook reserveren als je zin hebt in een heerlijke lunch. De Brioche Neuf in combinatie met een goed glas wijn is hier erg aan te raden.
Google Maps: Haarlemmerstraat 9, Amsterdam
Bistro Neuf > 

Het Bosch

Heerlijk lunchen met prachtige wijnen op één van de mooiste locaties van de stad. Dit restaurant vind je namelijk aan het Nieuwe Meer in Amsterdam en is een bijzondere plek voor een zakelijke lunch.
Google Maps: Jollenpad 10, Amsterdam
Het Bosch > 

MOS Amsterdam 

Het totale pakket is waar het bij dit restaurant om draait. Dit betekent aangename service, fine dining en een hele fijne sfeer. Lunch hier op niveau met een mooi uitzicht over het IJ.
Google Maps: IJdok 185, Amsterdam
MOS >

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

One of our tables downstairs

Een bericht gedeeld door MOS Amsterdam (@mosamsterdam) op

Op zoek naar meer speciale foodspots? Vind hier onze culinaire bucketlist >

Dauphine 

Ze hebben hier uitgebreide keuze met onder andere echte brasserie-klassiekers. Hier hebben ze een garage onder het pand, handig voor de auto’s van jouw gasten.
Google Maps: Prins Bernhardplein 175, Amsterdam
Dauphine > 

Restaurant L’Invité 

We schreven al eerder over dit restaurant, vind hier alles wat je wilt weten over L’invité >

RIJKS 

Voor een zakenlunch in stijl zit je bij RIJKS als de beste. Wedden dat jouw (toekomstige) zakenpartners onder de indruk zullen zijn van zowel het eten als de atmosphere van dit bijzondere restaurant?
Google Maps: Museumstraat 2, Amsterdam
RIJKS > 

Daalder 

Bij Daalder serveren ze iedere dag een lunch, en ze maken het je daarbij graag makkelijk. Kies het menu van de dag of stel je eigen menu samen. Voor ieder wat wils in ieder geval, en dat is makkelijk voor een zakelijke bespreking.
Google Maps: 
Daalder > 

Breda 

Bourgondisch leven met hoofdstedelijke allure, dat is wat je kunt verwachten bij restaurant Breda. Ook zij serveren een lunch, met keuze uit drie, vier of vijf gangen menu. Op culinair gebied worden jouw tafelgenoten helemaal ingepakt.
Google Maps:
Breda > 

Bij welke van deze restaurants in Amsterdam schuif jij binnenkort aan voor een zakenlunch?

CategoriesFijne Foodspots