S

SPOTIFY KOMT MET PLAYLIST EN PODCAST VOOR EENZAME HUISDIEREN

playlist huisdier - spotify - playlist spotify - podcast - podcast spotify

Huisdieren die even alleen thuis moeten blijven kunnen vanaf nu op Spotify luisteren naar gepersonaliseerde playlists en een podcast. Deze zijn bedoeld om de stress te verlichten die jouw huisdier voelt als je hem/haar een tijdje alleen laat. Hieronder lees je alles wat je moet weten over dit leuke concept van Spotify.

Vind hier alles wat je moet weten over deze playlists en podcast van Spotify >

Volgens Spotify blijkt uit een enquête dat één op de vier baasjes muziek voor hun huisdier afspeelt als ze alleen thuis zijn. 42 procent van de baasjes zegt zelfs dat hun huisdier een favoriet genre heeft. Daarnaast heeft een kwart hun huisdieren wel eens zien dansen op muziek. Genoeg redenen dus om ervoor te zorgen, dat jouw huisdier iets leuks heeft om naar te luisteren wanneer je er niet bent.

15 x inspirerende podcast tips die je sowieso een motivatie boost geven vind je hier >

De Playlist

Je kunt een playlist creëren die je maakt op basis van het karakter van jouw huisdier. De playlists kunnen op een speciale website gemaakt worden voor honden, katten, vogels, hamsters en zelfs leguanen.

Bij het aanmaken van de playlist krijg je een aantal vragen over het karakter van je huisdier. Is je kat rustig of juist energiek? En hoe verlegen is je leguaan? Vervolgens kijkt Spotify naar de muzieksmaak van het baasje en creëert op basis van alle informatie een ‘gepersonaliseerde’ playlist voor het huisdier. Zo kun je zonder een vervelend gevoel jouw huisdier thuis achterlaten.


De Podcast 

De podcast richt zich alleen op eenzame honden. In de podcast zit rustgevende muziek, worden verhalen verteld en krijgen de honden aanmoedigende en geruststellende woorden te horen. Volgens Spotify moet dit stress gaan verminderen die honden voelen als ze een tijdje alleen thuis moeten zijn.

Ga jij binnenkort ook een gepersonaliseerde playlist maken voor je huisdier?

CategoriesChill