1

15 x GIRLS WHO WEEKEND TIPS AMSTERDAM VAN 18, 19 EN 20 OKTOBER

weekend tips amsterdam - to do's amsterdam - wat te doen in amsterdam dit weekend - Girls Wh oCulinaire Weekend Tips van 7, 8 en 9 september. Beer Yoga. Aperitivo. Weekend Guide. Things to do Amsterdam. Girls Who Weekend Tips.

Levensgenieters! Iedere week vind je op Girls Who Magazine de leukste weekend tips voor activiteiten en events in Amsterdam. Ook deze week hebben we een selectie gemaakt van tips die je zeker niet wilt missen. Dit is de Girls Who Weekend Guide Amsterdam van 18, 19 en 20 oktober!

TIP: Deze hypnotiserende theatherperformance in Amsterdam wíl je op de planning zetten >

Dankzij Amsterdam Dance Event kleurt Amsterdam weer geel de komende dagen, maar voor wie de nachtelijke feestjes liever kwijt dan rijk is, zijn er gelukkig nog allerlei andere leuke dingen om te doen in Amsterdam dit weekend!

Voor wie de ADE-sfeer wel wilt meepikken maar niet zo zeer in een club, zijn er een aantal ADE-tips voor de feeestende foodies onder ons.

  1. ADE Breakfast & Dinner Fest – 18 t/m 19 oktober, Deer Mama Vegan Mylk & Burger
  2. Lobster Fest! – 17 oktober, The Harbour Club Amsterdam Oost
  3. BARDAK Tel Avivian Brunch – Hangover Edition – 20 oktober, BARDAK
  4. ADE 2019 – Suntree Hangover Brunch – 20 oktober, The Hoxton
  5. Brooks Boozy Brunch – 20 oktober, Brooks

Toch een feestje pakken? Vind hier 20 x ADE tips voor 2019 >

Bier + Kaas proeverijzondag 20 oktober, Gebrouwen door Vrouwen Bar

Bier en kaas, als je het goed combineert kunnen deze twee maar al te goed samengaan. l’Amuse verkoopt meer dan 400 soorten kaas en weet maar al te goed hoe je ze naast een biertje moet serveren. Daarom kun je bij de Gebrouwen door Vrouwen bar aanstaande zondag genieten van 8 verschillende kazen met een passend biertje – uiteraard mét uitleg.

De proeverij gaat om 14:00 uur van start en zal ongeveer 2 a 2,5 uur duren. De prijs per persoon is €28 en de proeverij is alleen op reservering. Meer info >

Drank

Wandeling Koffiegeschiedenis – zaterdag 19 oktober, Amsterdam

Dit weekend organiseert het Spijspad een culinaire historische wandeling door Amsterdam, ditmaal voor iedereen die zich wilt verdiepen in de wereld van koffie. Girls Who Drink.. Coffee! Tijdens de wandeling bespreken ze de het proces van koffie maken, wordt er geproefd en afgesloten met een lunch. De wandeling is tussen 11:00  en 14:30 en kost €37,50 per persoon.
Meer info >

Meer dingen om te doen in Amsterdam dit weekend >

Japans Ramen Diner – donderdag 17 oktober omm 18:30, SkateCafe
The Bottomless Brunch – zondag 20 oktober vanaf 12:30, INK Hotel
Pure Markt – Amsterdamse Bos – zondag 20 oktober vanaf 11:00, Amsterdamse Bos
Kaasfondue – zondag 20 oktober, De Doffer

Girls, dit waren weer de Weekend Tips Amsterdam van 18, 19 en 20 oktober. Welke dingen om te doen in Amsterdam zet jij op je planning voor de komende dagen?

CategoriesWeekend tips