W

WIJ KUNNEN NIET WACHTEN: ER OPENT EEN KAASFONDUE POP-UP IN AMSTERDAM!

recept kaasfondue - recept kaasfondue met truffel - kaasfondue met truffel - kaasfondue recepten - kaasfondue - kaasfonduen - recept met truffel - winter recept met truffel - fondue recept

Goed nieuws voor de kaas(fondue) liefhebbers: Deze winter opent De Kaaskamer van Amsterdam een  kaasfondue pop-up in het Westerpark. Van 1 november tot 1 maart kan iedereen zes dagen per week wegsmelten bij de lekkerste kaasfondues.

De Kaaskamer van Amsterdam zit al 25 jaar in de Jordaan en verzamelt sinsdien de lekkerste kazen uit binnen- en buitenland. Kaasfondue maken is niet nieuw voor De Kaaskamer, maar de fondue warm opdienen en serveren met een aantal zorgvuldig geselecteerde wijnen, dát wel. Maar een leven zonder uitdaging, dat is ook zo saai..

Dit zijn de regels voor een perfecte kaasplank >

Het pop-up concept FONDUE van De Kaaskamer zal op 1 november de deuren openen en 6 dagen per week fondues serveren. De maandagen zullen tijdens Mont d’Or Monday in het teken staan van de Franse Mont d’Or. Dé winterkaas bij uitstek die je ook uitstekend kunt smelten.


Open: 01/11/2019 tot 01/03/2020
Locatie: Gosschaalklaan 7, 1014 DC Amsterdam – Westerpark
6 dagen per week geopend (dinsdag gesloten) 
Initiatief van De Kaaskamer van Amsterdam

CategoriesFijne Foodspots