1

14 x GIRLS WHO WEEKEND TIPS AMSTERDAM VAN 8, 9 EN 10 NOVEMVER

weekend tips amsterdam - to do's amsterdam - wat te doen in amsterdam dit weekend

Levensgenieters! Iedere week vind je op Girls Who Magazine de leukste weekend tips voor activiteiten en events in Amsterdam. Ook deze week hebben we een selectie gemaakt van tips die je zeker niet wilt missen. Brunchen, dansen, eten en borrelen. Dit is de Girls Who Weekend Guide Amsterdam van 8, 9 en 10 november!

Celebrate Food , Gelderlandplein trakteert – zaterdag 9 november, Gelderlandplein

Dit weekend bestaat het Gelderlandplein 50 jaar en dat vieren ze met lekker eten, waar alle bezoekers verschillende smaken uit de hele wereld kunnen proeven. Alle restaurants, horeca en food-winkels van Gelderlandplein laten die dag het winkelend publiek kennis maken met hun beste producten en lekkerste gerechten – van Aziatisch tot Italiaans en Frans. Daarnaast zal een pianobar voor een gezellige sfeer zorgen. Een leuke manier om dit plein te leren kennen!Uitbrakken bij NENI, zondag 10 november – NENI AMSTERDAM

De twee dingen waar ze in Tel Aviv het allerbeste in zijn: feesten en eten. Breng deze twee activiteiten samen bij NENI Amsterdam en wat krijg je dan? Juist, een gigantisch zondags brunchfestijn. Want wat is er na een zaterdagnacht vol feest nou fijner dan uitgebreid tafelen met vrienden (én een glas mimosa tegen de kater)? Elke zondag vanaf 11:00 pruttelen de verse shakshuka’s op ’t fornuis, vullen de tafels zich met kleurrijke mezze en eet je zoete, traditionele desserts. Een heerlijke Sunday Brunch dus!

Leuk uit eten dit weekend? Vind hier onze restauranttips!

Sunday Market – zondag 10 november, Rokin

Op een koude zondag een gezellige markt bezoeken is misschien wel onze favoriete bezigheid voordat we een bruine kroeg induiken om het weekend af te sluiten. Aanstaande zondag zijn we dan ook hoogstwaarschijnlijk te vinden op de Sunday Market op het Rokin. Eten, drinken, shoppen, strollen. Heerlijk!

Drank

Meer dingen om te doen in Amsterdam dit weekend >

Ribera del Duero Pop-up Wijnbar – het hele weekend, Akhnaton, Nieuwezijds Kolk 25
Pintxos Night – zaterdag 9 november, Visbar Beet

Chicks on Sunday – zondag 10 november, RAZMATAZ
Saoto Soep Zondag! – zondag 10 november, Bar Leijten
Bali Brunch– zondag 10 november, Mama Makan

Weekday Flea Market – zaterdag 9 november, Rokin Amsterdam
Lennep goes Latin – zaterdag 9 november, Café Lennep
Silent Disco Thijssen – zaterdag 9 november, Café Thijssen

Truffle Season at 5&33 – vrijdag 1 november, 5&33

Bezoek de Kaasfondue pop-up op Westergas >
Onze Netflix Thriller Tips voor een bankavondje >

CategoriesWeekend tips