G

GIRLS WHO WEEKEND TIPS AMSTERDAM VAN 22, 23 EN 24 MAART

Weekend Guide Amsterdam // Weekend Tips maart // Dingen om te doen in Amsterdam dit weekend // Weekend Guide maart // Things to Do Amsterdam

Wat dacht je van veel wijn drinken, truffelpasta eten en je eigen rum maken? Wij zochten de fijnste (culinaire) events weer voor je uit: dit zijn de Weekend Tips Amsterdam van 22, 23 en 24 maart!

Amsterdam Wine Festival – het hele weekend, Westergasfabriek

Girls Who Drink.. Wine! Het is weer tijd voor het grootste wijnfestival van Nederland dit weekend. Van vrijdag t/m zondag vieren en proeven de wijnboeren uit het zuiden van Europa hun oogst. Naast het proeven van een heel breed scala aan wijnen kunnen er bijpassende hapjes gegeten worden. Wij zijn er zondag en proosten graag met jullie!

5 x Dit wist je nog niet over wijn >
Wijn en Kaas, een moeizaam huwelijk >
Het echte verhaal achter ‘bier na wijn geeft venijn’ >
Zo verwijder je rode wijnvlekken uit je kleding >

Il weekend del tartufo – het hele weekend, Spaghetteria

“Wanneer staat de truffel ravioli weer op de kaart?”, mailtjes met die vraag erin kreeg Spaghetteria veel te vaak. Tijd om er weer gehoor aan te geven! Op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 maart staat het gerecht weer op de kaart: ravioli gevuld met truffel, paddestoelen en truffelsaus.

Waar? Van Woustraat – Jan Hanzenstraat – Pretoriusstraat – Olympiaplein – Daniël Stalpertstraat – Rijpgracht!

Meer fijne foodspots in Amsterdam >

Weekend Guide Amsterdam // Weekend Tips februari // Dingen om te doen in Amsterdam dit weekend // Weekend Guide maart // Things to Do AmsterdamWeekend Guide Amsterdam // Weekend Tips Maart // Dingen om te doen in Amsterdam dit weekend // Weekend Guide Maart

Oesters eten voor een prikkie in Amsterdam doe je hier >

RAUW – zondag 24 maart, Razmataz

Zondag zet Razmataz hun zilte zondag een keer aan de kant en is het tijd voor het onvervalste Franse snijwerk. Ze brengen een ode aan één van de meest klassieke gerechten uit de Franse keuken, STEAK TARTARE! Vanaf 14:00 ben je van harte welkom om dit gerecht je eigen te maken, inclusief verschillende sides en toppings. Vers geschaafde truffel, een lekkere bak frites van het Friethoes of een klassiek stuk brioche brood.

Spirited Union Distillery is nu geopend! – zondag 24 maart, Helicopterstraat 32

Heb je je altijd al afgevraagd hoe het is om je eigen rum of gin te maken? Vanaf dit weekend kun je deze taak van je bucket list afstrepen, door de opening van de rumdistilleerderij de Spirited Union Distillery in Amsterdam. De distilleerderij, waar van de botanisch geïnfuseerde Union 55, is ’s werelds eerste distilleerderij compleet gefocust op botanisch geïnfuseerde rum. In twee uur tijd druppelt jouw eigen creatie uit de koperen ketel.
Weekend Guide Amsterdam // Weekend Tips maart // Dingen om te doen in Amsterdam dit weekend // Weekend Guide maart // Things to Do AmsterdamWeekend Guide Amsterdam // Weekend Tips Maart // Things to do in Amsterdam // Weekend Guide Maart

Pop-up keuken – vanaf vrijdag 1 maart, de Kopstootbar

Sergeant Pepper, de Indische foodtruck, strijkt weer twee maandjes neer in de Kopstootbar. Broer en zus Robbie & Manon, ofwel Sergeant Pepper zorgen vanaf 1 maart voor een dagelijkse portie Indische droomgerechtjes. Denk (vegan) curries, butter chicken, samosa’s, en een 3-gangen diner voor 21 euro. Lekker!

Meer dingen om te doen in Amsterdam dit weekend:

De gi-ga-grote Culinaire Kalender: alle food festivals op een rijtje >
Dit zijn onze spannende Netflix tips >
10 x speciaalbier drinken in Amsterdam >
De 7 gezelligste karaoke barren van Amsterdam >
Vis eten doe je in deze fijne restaurants >

Dit waren weer de Weekend Tips Amsterdam van 22, 23 en 24 maart 2019. Levensgenieters, welke dingen om te doen in Amsterdam zet jij op je planning voor de komende dagen?

Jouw toffe evenement promoten in onze weekend tips Amsterdam? Stuur een mailtje t.a.v. Weekend Tip kiki@girlswhomagazine.nl

VOLG ONS OP INSTAGRAM VOOR MEER INSPIRATIE!

[wdi_feed id=”1″]

CategoriesWeekend tips